Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

sāc ar rajonu, jo to stabili izdarija zinātājs. Ja esi licis pārdošanā, iespējams kāds kurš braucis skatīties. Ja rajonā kaut kur ir kameras, uzprasi ierakstus, iespējams kādu busu redzēsi, aizbraukt stabili neaizbrauca - aizveda. vnk rajona ielas nočeko. Daudz busu nebūs nakts vidū, kuri braukājas par tavu rajonu.

Zinu ka dažos krustojumos ir mentu kameras, vari uzprasīt šiem, lai pačeko..Aizsūti bildes uz tvnetu, lai iemet kādi moči bija vai degpunktam uzprasi palīdzību.

Link to comment
Share on other sites

Tu laikam pirmo reizi esi iepazinies ar vārdu relatīvs tikai aizmirsi saprast, ko tas nozīmē, ja jau sievietei piedēvē relativitāti pret nozīmīgumu + kaut kādā debīlā bezsakarā šo pazīmi piespraud pēc seksa ar viņām.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Šitā kaut kāda jauna taktika internetā, tēlot vēso dauni, kā uzdirš (par to, ka raksti debīlismus) tā nevis tu esi idiots, bet tas, kas dirš virsū, jo viņš neko nav sapratis no tava debīlā komentāra, jo tikai tu izdomāji savam teikumam kaut kādu nozīmi, kuru saproti tikai tu? Ja mēģini sarkastiski kādam līdzināties, tad dari ar stilu, nevis idiotismu. Arī šeit uzturās sievietes, viņām jāsaprot tava attiecinātā, pašizdomātā, stulbā relativitātes teorija? :) Ok. Atbildēšu kā tev pienākas - GL&HF.

  • Like 7
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Lasu Ieroču aprites likumu un brīnos -

Latvijas Republikā ir aizliegta:

tādu rotaļlietu ražošana un pārdošana, kuras pēc ārējā izskata ir rūpnieciski ražoto šaujamieroču kopijas.

orly? man sīkam bij arsenāls ar bumbiņu stroķiem, kas bij 1:1 kopijas

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...