Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Norkiz, neapvainojies, bet tik lieliskiem tizleņiem kā Tev šeit vienkārši nav ko darīt. Ej labāk uz kādu citu, savam vecumam atbilstošu cs forumu.

Man draugs prieks par tavu saprātu...

Link to comment
Share on other sites

:)

Loģiski, ka tobrīd vēl pampu. Man vairāk interesē ar ko es tajos 3:30 runāju, jo zinu, ka sākumā pacēla sieviešu kārtas pārstāve, tad man uzreiz viņai bija jautājums par to vai baložiem ir jūtas. Viņa mani gandrīz apgaismoja, bet beigu beigās laikam nesaprata kaut ko no manas domas un sauca palīgā kaut kādu čali. Tas nesaprata pilnībā neko ko es mēģinu viņam ieskaidrot, līdz ar to nodeva telefonu citai sieviešu kārtas pārstāvei, ar kuru atkal izdevās izveidot tīri filozofisku diskusiju. Beigu beigās man pastāstīja, ka tu esi pierijies kā cūkā un ar mani nevari parunāt, jo jau esi atlūzis kaut kur sēžot. Who's the b!tch now? :D

Link to comment
Share on other sites

:D

:10cm::superlol:

omfg!Vismaz šoreiz tev kāds pacēla.Man tak ibio tada bezfilma sen nebija bijusi,es vispar neko neatceros,tikai no riiita konstateeju ka ir man zvaniiits un ka ir arii pacelta klausule,nu vo taa darbaa esmu kartigi izguleejies,tikai visu laiku kad aizmiegu pamozhoties 1ns un tas pats efekts (notirpusi kaaja :DD )

Es noteikti vakar nekadaa gadijumaaa nebutu bijis runajams dabuunams :) Man tagad afigena prasaaas buljoninju,nju kaut ko karstu un saaalju,bet slinkums uz veikalu iet,labak pacietishos vel 1,5h kad majas vareshu braukt :whistling:

Vopshem es nesaprotu 1nu lietu..es dzeeru un dzeeru un dzeeru un jutos baigi labi,nju kjipa skaidraa jutos un peeksnji BUMS,filmas nav :(

Link to comment
Share on other sites

bļin visiem te tadi drink-drank stāsti man 5dienas def. vakars nav tik jautrs :(

Sēžu dzeru chillā alu, paejam pretī skuķenēm atnākam atkal uz manu spotu tad jau sākam vodočku.. es maisu bloody mary un viss ir ķipa labi. Padejojam papozējām ( kā kurš ) ķip sākas dažiem jau bazari par družbu un visām citām figņām kas šmigā nāk prātā... uzlieku Ljube Davaj Za un tas bija "grande-finale" ;DDD

dīvaini ka visi zināja vārdus ;DDD

ok tālākie notikumi vairs nav jo ZE END ;DD bet man tā vienmēr ir kad dzeru "asiņaino" :/ takš to pamožos un ir slikti tātad dzerts pietiekoši.

Link to comment
Share on other sites

Norm. vakarnakt tika uzhakots cs.mpe.lv forums :D Un šodien tagad sāk visi mani pratināt, vai es tas esmu bijis, etc. :D Par ko man tāds gods ?? :D

EDIT :

Svaigākā Informācija !!

Svaigi uzlauzsts cs.outlaw.lv Moderatora "sinerman" profils. Arī sinerman`s bija cs.mpe.lv otrs galvenais projektā.

p.s. Jāskatās, ka pa skype atkal nava man karstā līnija ar visādiem provaidera, Juridiskajiem, etc. :D

Edited by StarSailor`s
Link to comment
Share on other sites

DA nur nav nekas tads ko nevaretu izlabot. Skatos tev baigi tas viss uzjautrina. Gribetu redzet cik tu butu priecigs kad kads sagrieztu kajam gaisaa kko kur Tu pats butu ieguldijis darbu.

Edited by 0.7lb
Link to comment
Share on other sites

blje, kas te pa huinju notiek? kaadu fufeli juus te rakstat? mums baigi interesee ikdienishkjas lietas, kaa piemeram, es dzeru kafiju un skatos pamelas andersones blow job'u! EJ STAASTI TO MAMMAI. rakstat kko interesantu, kas katru dienu nenotiek, savaadaak te lielaakaa dalja peec baigiem pidariem izskataas, kurus vareetu suutiit nahuj no gign'a!

Link to comment
Share on other sites

vai tik te viens nav ar ne to kāju no gultas izripojis.? ;DD

neķer kreņķi šis ir spama topiks - nakts rīta spams ja gribam būt precīzi ( http://en.wikipedia.org/wiki/Spam ) un šādos topikos pārsvarā ja vien šis nav kkāds ahūns izņēmums raksta ko vēlas kautvai cik MAXIMA tagad maksā baltmaize.?

GL & HF vecīt ;]]

Link to comment
Share on other sites

Jē bļe, man pofig, bet es esmu čipa nobrucinājis naken.lv un cs.mpe.lv Yahoo, rīt džeki sniedz dokomentus ekmonomikas policijā, jē beibī, jē :D Es esmu nelabojams hakeris, tas mani uzjautrina, jo tā ir reāla manis apmelošana, un beigās redzēsim, kas kuram naudu maksās :D

p.s. tas nekas, ka viens džekāns zināja sinermana datus un caur viņa profilu viss tika sačakarēts :D Tātad, tikai pasakiet, kāds sinerman`am ir log name ? :slap:

Edited by StarSailor`s
Link to comment
Share on other sites

:D Es esmu nelabojams hakeris, tas mani uzjautrina, jo tā ir reāla manis apmelošana, un beigās redzēsim, kas kuram naudu maksās :D

p.s. tas nekas, ka viens džekāns zināja sinermana datus un caur viņa profilu viss tika sačakarēts :D Tātad, tikai pasakiet, kāds sinerman`am ir log name ? :slap:

tāmmm naken.lv - viņiem skatos IPB forums.. hmm noņemts ( Powered by ... ) hmm

daļše cs.mpe.lv - savu forumu no iesācēju acīm paslēpuši bet arī viņiem ir IPB un nedomāju ka kāds no šiem abiem projektiem pirka licenzi ;]]

takš to ... un arī par tēmu ... nemiz būs ok ;DD

Link to comment
Share on other sites

Ok, tagad man patiešām apnika. Tikai pamēģiniet vēl kaut ko debīlu uzrakstīt.. Labāk lai ir klusums, nevis herņa, kas te tagad darās. Ja patīk rakstīt tekstus ne garākus par vienu teikumu, tad ejiet tusēt uz sekoman.lv, forums jums nav īstā vieta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Spam ) un šādos topikos pārsvarā ja vien šis nav kkāds ahūns izņēmums raksta ko vēlas kautvai cik MAXIMA tagad maksā baltmaize.?
Šis ir ahūns izņēmums. Ja nezini kāda ir topika jēga, tad paklusē, ok? :thumbsup:
Link to comment
Share on other sites

Pastāstīšu juns mani šodienas atgadījumu, tātad es piektdien nebīju skolā un tajā dienā matemātikas stundā bija jāraksta kontroldarbs. Es šodien aizgāju uz skolu un pēc stundām aizgāju uz matemātikas konsultāciju uzrakstīt darbu, bet pirms tam matemātikas stundā skolotāja izdalīja arā visus izlabotos darbus un iedeva maniem klases biedriem. Protams es sarunāju ar divām meitenēm no manas klases lai iedod katra savu darbu, jo vienai bija pirmais variants, bet otrai bija otrais variants. Tād man bija vienalga kuru variantu iedos man skolotāja, jo man bija abi varianti.

Beigās es visu ļoti labi nošpikoju, protams ielaidu arī pāris kļūdas lai nav aizdomīgi, jo es neesmu nekāds gudrītis matemātika. Beigu beigās man bija septiņnieks. Un es ar to esmu ļoti apmierināts. Tagad jāiet japaēd un jāiet izmācīties, protams velāk jāiet laukā :)

Link to comment
Share on other sites

Spurs fo'life. Aij apnika man viss. Dzīvot apnika arī <_<

Jo aatri sakraaja pieziimes pamatpiecinieka speeleetaaji....

Jo LAL soliņš ir garaaks un labāks...

Jo LAL liideri bija paaraaki par SAS liideriem...

Jo LAL garais gals ir neapstaadinaams (Gazols, Bynums, Odoms)...

Tagad saprati???

Edited by ThoM. YorK.
Link to comment
Share on other sites

Spēle notika LA, tas jau ir viens faktors, kas strādā par labu LAL. Sanantonio spēle būs savādāka. Par tiem līderiem.. es nezinu. Teikšu, ka +- līdzīgi nospēlēja.

Leikeri meta uz pusi vairāk sodiņu. varu piekrist par to, ka bija labāki rezervisti, jo Ariza un Farmars vien pa abiem iemeta 31 punktu.

Link to comment
Share on other sites

Tikko atbraucu no kalna, nu vāks, galīgi neslīd, apmēram stundu iebraukājām borderkrosu, lai var iedzīties.

Kur nu bez klauniem, sabrauca kaut kādi klauni a.k.a. priduraki ar snovbordiem fočēties, lai draugos bildīti ieliktu :superlol: Sēžam, pīpējam, tie tur ''eu nu davaj iepozē, lai krutāk izskatās..'' aprēcāmies psc, vel mēģināja lekt pa džampiem, brīnums, ka kājas neizlauza :slap: pilnīgi retardi :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Epix jam biezi nakas redzet tadus kadrus uz kalna :D

žagara ir uzbliezts tas mikstais suuds gribetos iemeiginat... bet vsp pedeja laika galigi nav laika aizbliezt uz kalnu.

Tagad sezu majas dzeru kafiju un brutali degradejos... Tikko sapratu ka man vajag dirst. Laikam jaiet piesiet zirgu...

Link to comment
Share on other sites

uhh.. tikko atbraucu no zemnieku streika... kartigi pazimejamies .. cerams pamaniis muus un musu prasibas.

brauciens bija garsh, inchigs sakam no bauskas sakuma pie tilta - pec tam uz cerauksti pa grenctales celju - pec tam atpakalj uz riigas pusi caur bauski lidz slaktera majam.. visu celju braucu kadi 15km/h jepatj viens gan cuudiigi - bija jatere 40 L degvielas lai muus pamanitu. bijam ap 60 traktoriem + apmeram tikpat mashinas.

velak iecepshu atsevishkju rakstu ar bildem.

20090127131158-Zemniekuakcija1.jpg

lol, konkretais chalis pirmaja traktora esmu es :)

post-7273-1233079313_thumb.jpg

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

hehe, es šodien trāpiju Koknesē uz streiku, kaut gan man reāli paveicās, no bendzīntanka izgriezās tikai trīs, iekšā bija vel vesels bars(20-30). pretī vel brauca diezgan liels bars ar ļoti labu rindu aiz viņiem :lol: ?gaidu to brīdi, kad sabrauks Rīgā iekšā, tas tik būs funs :thumbsup: ?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...