Umad Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=otw63gZ6_Sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 https://www.youtube....h?v=otw63gZ6_Sk visos forumos to liec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 visos forumos to liec? juuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Liels basketbolists taču, vajag to parādīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Stulbs jautājums, bet - minimālā alga, tie 370 eur ir pirms nodokļu nomaksas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Stulbs jautājums, bet - minimālā alga, tie 370 eur ir pirms nodokļu nomaksas? jā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 attach liec suudziib forumaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 es vienreiz apjautājos vai viss ok vai nav par spēcīgu man atteica lai nerunāju tik daudz #truestory 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 es vienreiz apjautājos vai viss ok vai nav par spēcīgu man atteica lai nerunāju tik daudz #truestory amij , pret savu mammu jāizturas labi . ar žņaugšanu neko nepanāksi . cheers. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 tu gadījumā neesi tas smieklīgais savā draugu kompānijā? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Es mēdzu dzert pie stūres , nejau draudzēties brālīt . cheers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Līdz ar Rembo aiziešanu, ir aizgājusi arī daļa gign sirds. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Sen jau meitenēm patīk, kad viņas tiek žņaugtas? Tekstu "pažņaudz mani" es izdzirdēju pirmo reizi. Ja žņaudz, tad patīk, ja vajag iepūst, tad nepatīk. #generationproblems Tu taču joko? Vel pasaki aiz matiem neesi raavis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Tu taču joko? Vel pasaki aiz matiem neesi raavis? Aiz matiem classic. Žņaugšana ir nedaudz neordinārāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Man pašam patīk kost, tā kārtīgi Vienreiz bija jauna meiča, cik viņai, laikam 17 bija, skaidri pateica acīs - "Man patīk, ka man sāp!", tad es arī biju ahujel, bet uzkurina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Aiz matiem classic. Žņaugšana ir nedaudz neordinārāka tas nav biezi sastopams, no 10 varbut 2-3 velas ko tadu, bet nav tik traki, ka adata siena kaudze butu jamekle protams ir zel, ka vairakums ir loti neinteresantas gulta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 (edited) hei! ja uz jauna laptop orģināli ir win 10, var pēctam vienkārši uzinstalēt win 7? nebūs kādas problēmas ar kautko ? Edited March 10, 2016 by dienaszaglis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 hei! ja uz jauna laptop orģināli ir win 10, var pēctam vienkārši uzinstalēt win 7? nebūs kādas problēmas ar kautko ? Tikai tad, ja paņaugsi pie kapiem un iepliķēsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Man pašam patīk kost, tā kārtīgi Vienreiz bija jauna meiča, cik viņai, laikam 17 bija, skaidri pateica acīs - "Man patīk, ka man sāp!", tad es arī biju ahujel, bet uzkurina kam tad kost nepatīk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 hei! ja uz jauna laptop orģināli ir win 10, var pēctam vienkārši uzinstalēt win 7? nebūs kādas problēmas ar kautko ? Ja reiz vēlies downgreidoties, tad kāpēc ne uzreiz ar vērienu un win95? Tas būtu līzīgs prikols kā... visi tavi draugi brauc ar 2005+ gada automašīnām, bet tu nopērc otro golfu un nofleksē atsperes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Tikai normāla vēlme. 8.1 nesūkāja tik ļoti kā 10tais. Uz jautājumu - gan jau, ja gribi būt 100% drošs, ka viss ies kā vajag, tad skaties vai ir win7 supportēts tam laptopam. Pat ja nav - varbūt ir citu cilvēku atsauksmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 (edited) hei! ja uz jauna laptop orģināli ir win 10, var pēctam vienkārši uzinstalēt win 7? nebūs kādas problēmas ar kautko ? visu var izdarīt, bet protams var gadīties kādas kibeles.... labak njem pa taisno 7 windows lai nav jainstele.. vai pierodi pie 10 bet nu pie 10 jāpierod tā pat kā pie jaunas preces.. paies nedelja jau zinasi visu ! Edited March 11, 2016 by Umad Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 help varbūt kāds var atrast to veco citātu par c-walkošanu, kur čalis teica, lai nedara lietas, kas nav domātas tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Yo, es C-walkers. Kas tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=voHNHRZ0qUU&list=RDvoHNHRZ0qUU#t=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now