Pauly Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Kā tik daudziem var skaust, haha =D Davaj Krī, uzčipo savu 3d un nobraucam tos 400m =p Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 nu man ir 171 Kw (233 Hp) 450 Nm un nečipots domāju ka tavu 180 Kw (245 Hp) 345 Nm vareetu nobraukt tos 400 m Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 +quattro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 O, sarunāts, kaut kad to obligāti izdarīsim, es kā reiz pieradīšu pie stīvā sajūga pārējot no dīzeļa =) Bet tev gan jau automāts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 (edited) Man jau viņš ir čipots. Paskaties parametrus dzinējiem un griezi. Varbūt Tev ir cerības, ja ir manuāls un brauksi bez veiksminieku degvielas. http://youtu.be/t4S43IGFBmM Bet varam kkad noskaidrot Kā tik daudziem var skaust, haha =D Davaj Krī, uzčipo savu 3d un nobraucam tos 400m =p Edited February 18, 2016 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 jū, man čipotā 3 litr kūtiņa ar galīg neiet. tik skumji, ka nav Q, Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Automātu dragreiss... such intense Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Norm, nav ko iespringt. Pļek kāju uz pedāļa un chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 jū, man čipotā 3 litr kūtiņa ar galīg neiet. tik skumji, ka nav Q, Tu savu drapaku nočipoji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 (edited) cik ar 3.5 rumbula bija buuts bij interesanti... pie starta vinsh tads leniiigs bet pec tam normali atveras manuals, protams Edited February 18, 2016 by piedirsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Lai mani tagad dabūtu pie ručkas ikdienā.. laikam grūti. ir tik pāris auto modeļi kuriem ručku vajag. Betnu sāk jau atkal perversas domas nākt galvā LAVRx, rudenī uztaisīju vienu hūniju, ka vajadzēja Kaross'a palīdzību, kad šis bij pie manis, atcerējās, ka šo ir čipojis pieregulēja pa jaunam un viss zuper. p.s. mācība, nepiepīpēt mašīnas pie/caur akb klemmēm. Savādāk ceļojums var beigties šādi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Lai mani tagad dabūtu pie ručkas ikdienā.. laikam grūti. ir tik pāris auto modeļi kuriem ručku vajag. Betnu sāk jau atkal perversas domas nākt galvā LAVRx, rudenī uztaisīju vienu hūniju, ka vajadzēja Kaross'a palīdzību, kad šis bij pie manis, atcerējās, ka šo ir čipojis pieregulēja pa jaunam un viss zuper. p.s. mācība, nepiepīpēt mašīnas pie/caur akb klemmēm. Savādāk ceļojums var beigties šādi: Nu tiii duraak Kas aizlidoja? Cerams ne visa elektronika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Sinhronizācija ar atslēgām (DDE ar EWS) aizlidoja tik Salabojās pāris min. betnu pieredze labu. zinu, ka šis pasākums var beigties ar krietni bēdīgāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Atrisināji jautājumu kādēļ sākotnēji neleca? Es arī nočakarējos ar to ka mīnusos nevarēju pielaist - aķi nomainīju, kvēlsveces nomainīju utt. Beigās relejs kvēlsvecēm bija pizdohen - pat neslēdza viņas iekšā. Tagad pie -30 uz otro griezienu aidā Kas ir AKB klemmes? Ja realjno nje v kurse - parasti piepīpēju kak popala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Es jau pērkot zināju, ka tas relejs ir miris (tā ir bmw klasiska kaite), bet ziema uznāca oktobra sākumā (laukos bij -10) tad nepaspēju nomainīt. Tāds ar rezultāts Pēc nomaiņas visu ziemu ar pie -30 leca nu pusītes. akb = akumulators piepīpēt sevi drīkst tik caur motortelpas + un -. Citus labāk vispār izvairīties piepīpēt. Pie akumulatora vispār nelīst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 A nafig caur aķi pīpēji? Tur tak čakar touringam visus tos plastmasus atravēt, kamēr tiec klāt. Katrā ziņā zem haubes ir ērtāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Pa rokai bij tik ķīnīzeru vadi un caur motortelpu ne sūda nevilka, piemeta pie akb, cerībā ka nekas nenotiks. Ai, nebija pieredze ar šādiem brīnumiem, tagad ir Nav grūti tik, jāizņem grīdas pirmā daļa un sāna uzlika uz diviem ar roku skrūvējamām skrūvēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Neiesaku nevienam braukt ceļa posmu Alūksne-Liepna. Pirmo reizi braucu pa tik drausmīgu ceļu. Tīrāka mašīnas laušana. Žēl tos cilvēkus kuriem tas ceļš ir ikdiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Neiesaku nevienam braukt ceļa posmu Alūksne-Liepna. Pirmo reizi braucu pa tik drausmīgu ceļu. Tīrāka mašīnas laušana. Žēl tos cilvēkus kuriem tas ceļš ir ikdiena Tu runā par mani? 3x nedēļā apmeram sanāk... Bet tur viens ceļs no Liepnas uz Zaicevu ir vēl ievērojami trakāks, arī tur braukāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 kādam ir kāda lapa kur normāli bez raustīšanās skatīties boksu..Briedis pret to krievu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 http://sportfile.com...-anderkard.html It ka bez problemam! Un nebija jegas dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 mja..biju cerējis ka būs šovs, bet nekā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Tu runā par mani? 3x nedēļā apmeram sanāk... Bet tur viens ceļs no Liepnas uz Zaicevu ir vēl ievērojami trakāks, arī tur braukāju Nu es tur kādas 7x esmu braucis, un vienmēr cenšos iebraukt pēc iespējas mazāk bedrēs nekā tur ir.. Nu es tikai līdz Liepnai, tālāk neesmu devies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Man jau ar Rīgas bruģi ir gana, stabilizatora atsaites klab ka nevar izturēt, ar aizvērtu logu protams ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Tu nezini kas ir klabēšana! Pēc pāris mēnešiem varu parādīt, tā kā tikko visu aplaboju, lai neklab. Man Caddy's pa tādiem ceļiem jau 200k nobraukājis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now