Nightmares^^ Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Vismaz es personīgi retu reizi esmu manījis, ka viņš forumā sūdzētos par paģirām, bet dzer tak gandrīz vai katru dienu. WRONG Vakar biju uz hoķi LV-JAPOŠAS... Lielāko daļas spēles īsti neatceros, bet nu briesmīgi mēs spēlējām!!! Bija kaut kāda recepte priekš pohām! ķipa tomatu sula, jela ola, pipari, sals kaut kas vel tur bija jaliek klat un tad jasablenderee.. Need HELP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Kāds zin kur varēs noskatīties matču online live, bez cash in only free UFC 193 Rousey vs Holm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Tā kā sen neko neēsmu postojis, domāju par gariem laikiem ierakstīt, lai jau kaut kāda aktivitāte šēit būtu, to ka, dodos balli mazliet iedzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Kāds zin kur varēs noskatīties matču online live, bez cash in only free UFC 193 Rousey vs Holm http://livetv.sx/allupcomingsports/75/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 (edited) .. Edited November 22, 2015 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 (edited) Trešdien jāiet uz LTipa koncertu pieslēdzu lattelecom internets+tv mēneša pēdējos datumos, atnāk rēķins par pilnu mēnesi, izrādās lattelecom ir krāpnieki, grib, lai maksāju par pakalpojumiem kurus neesmu lietojis. uz visiem jautājumiem, kurus es viņiem uzdodu, viņi tik atbild"nu tā mums te ir" loģika nekāda. Edited November 15, 2015 by dienaszaglis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Es šogad pieslēdzu mēneša vidū un saņēmu rēķinu tikai nākošajā mēnesī par pusotru mēnesi. Viss legit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 ok, tad turpināšu viņiem sūtīt, kāpēc man jāmaksā par pilnu mēnesi, Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 5+ gadus ar lattelecom viss bija kārtībā. pēdējos mēnešos sāk vārīt ziepes. esmu vīlies. labprāt pārietu pie cita, bet ir tāda situācija, ka pieejams ir tikai ltc. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 5+ gadus ar lattelecom viss bija kārtībā. pēdējos mēnešos sāk vārīt ziepes. esmu vīlies. labprāt pārietu pie cita, bet ir tāda situācija, ka pieejams ir tikai ltc. :/ Vari, lūdzu, nedaudz konkrētāk? Kādas ir bijušas problēmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 (edited) Vari, lūdzu, nedaudz konkrētāk? Kādas ir bijušas problēmas? #28180 posts šajā topikā + pavisam nesen sēdēju bez interneta pusi dienas. sazvanīju, ka ir tāda problēma un tika atrisināta tikai pēc 4h. nedēļu no vietas problēmas ar televīziju. ik pēc konkrēta laika vienkārši ieķeras. sākumā domāju, ka tv pats kaut ko niķojas. īpaši televīziju neskatos, tāpēc tam tik ļoti nepievērsu uzmanību. stāv ieslēgts fonā. nācās atkal zvanīt. pāris stundu laikā salaboja. pēdējās dienās pings ņipričom lēkā. paliek nestabils internets. kādreiz kaut kas tamlīdzīgs nebija. Edited November 15, 2015 by atkars 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Kāds pieslēgums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 DSL. ātrums protams ir zems, bet ar to varu sadzīvot. kādreiz ne pingoja, ne bija šādi pigori. draugam optika - pings spēlēs augstāks, pavisam neloģiski priekš tāda interneta veiktspējas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 #28180 posts šajā topikā + pavisam nesen sēdēju bez interneta pusi dienas. sazvanīju, ka ir tāda problēma un tika atrisināta tikai pēc 4h. nedēļu no vietas problēmas ar televīziju. ik pēc konkrēta laika vienkārši ieķeras. sākumā domāju, ka tv pats kaut ko niķojas. īpaši televīziju neskatos, tāpēc tam tik ļoti nepievērsu uzmanību. stāv ieslēgts fonā. nācās atkal zvanīt. pāris stundu laikā salaboja. pēdējās dienās pings ņipričom lēkā. paliek nestabils internets. kādreiz kaut kas tamlīdzīgs nebija. Liels paldies par informāciju. Tavu iepriekšējo postu biju palaidis garām - atvaino. Pašam arī internets sācis pamatīgi vilkties. Izrādās, ka ne man vienam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Kādam ir bijusi pieredze ar sveša auto izmantošanu ārzemēs (Lietuva, Polija, Vācija)? Vai vajag kādas pilnvaras, vai vietējiem mentiem diezgan pofig? Kaut ko čekoju netā, ka poļi mēdzot piekasīties, bet tur pietiekot ar roku rakstītu pilnvaru (lol). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 tas domāts, ja tu aizbrauc piemēram uz vāciju un paņem vietējā vācieša mašīnu, vai no kāda Latvijā un tad brauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Domāts ir, ka iedodu savu mašīnu, kas reģistrēta Latvijā uz mana vārda, izmantot citam cilvēkam ārzemēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 nedrīkst braukt vietējais ar tavu mašīnu, vai tur dzīvojoš viestrādnieks, bet ja vienkārši čalis no latvijas paņem tavu mašīnu lai pabraukātos pa ārzemēm(viņš tur nedzīvo un nestrādā) tad nekādu problēmu, un ja policists grib būt super piekasīgs tad drošības pēc vari uzrakstīt ar roku pilnvaru angļu valodā, es pat esmu braukājis ar kopētu tehnisko pasi un nekādu problēmu nekad nav bijis ja aptur policija Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Par cik pāris reizes esmu ņēmies ar lattelecomu varu apstirpināt, ka pirmais rēķins parasti atnāk pēc 1,5 vai 2 mēnešiem un neliek maksāt pa pāris dienām pilnu mēneša pakalpojuma cenu. Tev tur vienkārši kāds laikam kļūdu uzmetis un tagad grib izslīdēt nepamanīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Sveicieni visiem svētkos! Super salūts šogad Liepājā iznāca! Un seju pat neaizlēju tik traki kā citus gadus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 http://www.dailymail.co.uk/news/article-3324142/Greece-Spain-Italy-kicked-Schengen-Zone-Eastern-European-countries-bid-save-EU-s-passport-free-travel-area.html kāds ir jūsu viedoklis par šo? esmu tikai un vienīgi par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Latvijai un Krievijai arī ir robeža, bet vjietnamiešiem tas netraucē. Debīlie rietumi nemācās no savām kļūdām (Afganistāna, Irāka) un turpina bāzt degunu, kur tas reāli nav nepieciešams (Arābu pavasaris). Pie musulmaņiem strādā tikai totalitārisms, nevajag viņiem nekādu demokrātiju. Lai vācās naher laukā no Tuvajiem austrumiem un vairs nelien iekšā, tad arī dvieļagalvas neraus te visu gaisā/ nešaus nost. Par Sīrijas bēgļu problēmu – ar sauszemes kampaņu bez žēlastības noslaucīt ISIS no zemes virsas un varu atgriezt Asadam. Viņš skaisti, visas pasaules priekšā, nosolīsies neveikt represijas pret rebeliem un pēc tam kad prese par šo jautājumu aizmirsīs, “pa kluso” izrēķināsies ar opozīciju. Tieši tāpat kā tas notika Irākā pēc Persijas līča kara. Starp citu, labs video par situāciju Sīrijā un kas ar ko karo https://www.youtube....h?v=NKb9GVU8bHE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 (edited) Latvijas robeža ir diezgan krimināla, ko pateikt par visām ES valstīm nevar. piekrītu tev par to, ka, lien tur, kur nevajag. 'ko sēsi, to pļausi.' Par Sīrijas bēgļu problēmu – ar sauszemes kampaņu bez žēlastības noslaucīt ISIS no zemes virsas un varu atgriezt Asadam. +10, bet ir tāda problēma, ka visi 'bēgļi' nav no Sīrijas. citi izmanto izdevību un šauj uz Eiropu. Edited November 18, 2015 by atkars Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 (edited) Robežkontroles ieviešanu atbalstu, bet īstermiņā. Kamēr tiksim galā ar šo marazmu. Par bēgļu origin valstīm: EDIT iepriekšējie grafiki izdzēsti, šeit ticamāki dati. Tie ir oficiāla patvēruma meklētāji, par bēgļiem uz sitiena info neatradu. Edited November 18, 2015 by cash^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now