LaukuAviize Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 (edited) Tak tulīt jūlijā nāk ārā. Mēnesi pirms relīzes būt nelietojamā stāvoklI? Nedomāju, ka būs vista v2. Bet ja es viņu gribēšu izmēģināt,tad visi mani faili utt. pazudīs no pc vai paliks viss? Pašlaik Win 8.1 Edited June 1, 2015 by LaukuAviize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Kad rausim skaidu? h zin. ar šo sēdinājumu ir kā ir skaidru raut. bet klaču jau uzsist kādu vakaru var piebraukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 h zin. ar šo sēdinājumu ir kā ir skaidru raut. bet klaču jau uzsist kādu vakaru var piebraukt. https://www.youtube.com/watch?v=UcXxTF5FziE Noskaties līdz galam, tur arī muzons labs. ņiskij taaaz, raduet glaz.. inomarki dlja pontof, tazi dlja pacanof Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Lieku balsi par Bondaru. Ka prezidentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Kur tu balsosi? Traķenē jau arī par betmenu var balsot, kaut tas ir izbalsots. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Cikveciga iekseja balsosana Prezidenta kandidāts neatsakās no kukuļiem http://spoki.tvnet.lv/tribine/Prezidenta-kandidats-neatsakas-no/756388 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 (edited) Dolgopovol go go go un mums automātiski būs draudzība ar RAŠĀ P.s. Sjo nebūs mums RAŠĀ....Wuhuuuuu! Edited June 3, 2015 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Vejonis vai Levits. Tad jau jaunako ja no siem 2 Spriezot ka Vejonis ir pieprasijis kukuli agrak jauniba. Vins butu nevelams kandidats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 labs prezidents latvija nav iespejams, jo tads ir neizdevigs citiem. bus kartejais zzs laukjis ar biklo smaidinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 No siem 2 kurs jusuprat labaks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 tu, rembo, tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 2tra tāda,kā Guntis un Vaira , tuvakos gadus tapat neatradīs! Varbūt kadreiz tauta būs lēmējs,un PREZIDENTS kā Diktators, tad arī varbūt kas mainīsies un būs svarīgi ko ievēl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Tu joko? Tev likas vini baigi labie prezidenti? Laikam esmu pilnigs idiots, bet man nelikas isti sakarigi. Lai gan Gunta laikos biju parak jauns, bet tagad vertejot vina darbut, nu neliekas nekas labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Kaut kāds Vējš 4gadus Latvijā pūtīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 vismaz visu valsti zhiidiem neatdos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 (edited) Guntis bija labs prezidents... Atceros, kad man bija kādi ~10 gadi sanāca ietusēt kopīgi Liepājas teātrī. Un tas arī, būtībā, viss. Edited June 3, 2015 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 vismaz visu valsti zhiidiem neatdos Viss jau ir atdots, kas ta vairs ir palicis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=XW7Of3g2JME fallout 4 treileris Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=v-PxW5GimYg Edited June 4, 2015 by LaukuAviize Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 (edited) kap'ec marz tika pieskirtas admina tiesibas cs1.6 puba??????? vinjsh tak tur nekad nav bijis un nav joprojam, un vel iedod visas tiesibas, es jau tur nezin cik ilgi speleju un kad prasu kadu papildtiesibu tad man nedod, ienak chalis uz 5 min un vinjam uzreiz dod visu, un es nekad neesmu izmantojis admintiesibas savam velmem- kur godigums ???? un marz vienmer kasas ar visiem plus baazh savu degunu vienmer citu darishanas. tik delj shi visa negodiguma es puba reti eju. (nav garumzimes jo parisntaleju pc) Edited June 6, 2015 by dienaszaglis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 kap'ec marz tika pieskirtas admina tiesibas cs1.6 puba??????? vinjsh tak tur nekad nav bijis un nav joprojam, un vel iedod visas tiesibas, es jau tur nezin cik ilgi speleju un kad prasu kadu papildtiesibu tad man nedod, ienak chalis uz 5 min un vinjam uzreiz dod visu, un es nekad neesmu izmantojis admintiesibas savam velmem- kur godigums ???? un marz vienmer kasas ar visiem plus baazh savu degunu vienmer citu darishanas. tik delj shi visa negodiguma es puba reti eju. (nav garumzimes jo parisntaleju pc) kāds viņam ingame niks?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Kas tas par mistisko os tev tad??? Pie parinstalesanas garumzimes uzreiz strada. Ja vien english neesi licis by default. Labo alt taustinu paturi ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Varbūt ir kādam links, vai torrents uz latviešu dziesmu paku? Veciem, jauniem gabaliem? Māte tačskrīnu un austiņas nopirka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 kap'ec marz tika pieskirtas admina tiesibas cs1.6 puba??????? vinjsh tak tur nekad nav bijis un nav joprojam, un vel iedod visas tiesibas, es jau tur nezin cik ilgi speleju un kad prasu kadu papildtiesibu tad man nedod, ienak chalis uz 5 min un vinjam uzreiz dod visu, un es nekad neesmu izmantojis admintiesibas savam velmem- kur godigums ???? un marz vienmer kasas ar visiem plus baazh savu degunu vienmer citu darishanas. tik delj shi visa negodiguma es puba reti eju. (nav garumzimes jo parisntaleju pc) Uzraxti sūdzību un skatīsimies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now