Nightmares^^ Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Ja plāties ar to visu, tad protams, ka oficiāli teju pilnīgi viss ir jādeklarē Ko māmiņa nezin, tas māmiņu nesāpina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Nu es te ne par platisanos runaju. Bet par to ka vini laikam savu rastra softu palaidusi. Un tev pietiek kustamo, nekustamo iegadaties, lai butu vinu redzes loka. Otrs variants visu dzivi visur but ka irnieks, tad no tevis neko piedzit nevares Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Mani vel krata. Drizuma bus 3 reizi uz parrunam jaiet. Jums varu ieteikt neperciet kustamos, nekustamos ipasumus ja ienakumi nav 100% tiri. Ka ari kreditus nenemiet. Mustdienas pavisam traki. Gribi kaiminam palidzet par $ maksa nodokli, pardod auto maksa nodokli, izaudze zemenes notirgo maksa nodokli, draugs uzdavina zelta kedi deklare un 10% samaksa vertibas nodokli. Visur ples nodoklus. man jau likās, ka šis vis pašsaprotami, un nekustamo nopirkt arī nekādu problēmu nav, ja tev ir bijuši pietiekami daudz legālie ienākumi, tad pērc ko vēlies,nevajag grābt pa lielām naudam kko, vai kādam izpalīdzēt, pēc tevis stāstītā tev daudz labi oficiali darbi ir, tad jau vidam nevajadzeja piekasīties,un tev vajadzēja būt ganadaudz ienākumiem ko uzrādīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Nav ko cayenus pirkt uzreiz. Saperk uzreiz, nauda pa labi pa kreisi - protams ka redzees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Nu es to ipasumu nopirku ar hipo kreditu. Tagad apsika ienakumi. Bet dzivoju kreditu ari maksaju kaut kaa. Tapec tas ari acis iekrita visdrizak. Bet ko citu iesakt, lai galus savilkt halturet nakas. Interesanti Riga eskort meitenes ari krata ? Jo tur vinas faktiski skaitas bezdarbnieces bet daza laba masina vizinas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 http://zizu.lv/deals/appleimac_100768 ko sakat?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Tas iMac's ir vēsture - 2006. gada modelis. Nav vērts. Tur ne tuvu nebūs jaunākais OS X pieejams, attiecīgi čābīgi ar aplikācijām un papildus tam visam bremze būs nežēlīga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 OS X 10.7.5 (Lion) tur it kā esot. Var jau apgreidoties uz pēdējo. Es tā štukoju moš paņemt priekš iOS developmenta. (bet nezinu vai tik vecs īsti derēs). edit: izgooglēju, ka tur nedaudz par īsu tomēr. OS X 10.7.5 (Lion) ir max ko tur var dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Tas iMac's ir vēsture - 2006. gada modelis. Nav vērts. Tur ne tuvu nebūs jaunākais OS X pieejams, attiecīgi čābīgi ar aplikācijām un papildus tam visam bremze būs nežēlīga. kāmēr tev tā bilde avatarā tikmēr nopietnas lietas lūdzu neraksti ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Maddn, es jau vairākus gadus gaidu, kad tu to pinkšķošo pretekli izņemsi no avatara Man viņš nepatika jau pirms viņu tur ieliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Maddn, es jau vairākus gadus gaidu, kad tu to pinkšķošo pretekli izņemsi no avatara Man viņš nepatika jau pirms viņu tur ieliki. Vot budjet pavarot, ja tas "preteklis" izrādīsies maddn sīkais Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 ahaha, nē. manuprāt, tā bija pirmā bilde ko izmet google, ja ieraksta cryface. longstory short, man agrāk bija citi niki ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Es to variantu apsvēru pirms rakstīju, taču izslēdzu, jo tas būtu vēl stulbāk - likt savu raudošo sīci spēļu forumā par avataru, ja vēl rembo ieliktu, tad es saprastu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Viss beidzas audits. Noravu tikai 9640,70 eur. Sodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Fū, labi, ka nebija daudz 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Nu nemot vera ka mana apgabala pa 20000-50000 soda. Es var teikt mierigi atkratijos. Tagad tik hvz ka to maksat Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Tagad tik hvz ka to maksat Janjem kredits, obviously 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 B: plans norakstit uz sievu un neko nemaksat protams kreditu turpinat maksat. Bet tie no minimalas neko piedzit nevar. C: analogiski izdarit tik kreditu dabut no kada laba cilveka un velak neatdot, jo no min ari piedzit nevar. D: izdomat kadu citu planu. Vai konsulteties ar Lembergu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Viss beidzas audits. Noravu tikai 9640,70 eur. Sodu. Rembi es nesaprotu, kā vienam parastam ierindas pilsonim var būt tik raiba dzīve. p.s. Ņem C variantu. Labais cilvēks neko no tevis nepiedzīs, bet iedos normāli pa redeli - un skat jauns amats par ko apjautāties @gign: "kāds kaut ko saprot no zobārstniecības, es te hobija līmenī sev jaunus zobus gribu ielikt?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Moderatora postam nevar like iedot. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Tas ir psc ar to rembo, tiesham raiba dziive chalim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Tad man rodas jautajums. Jus visi vienveidigu darbu piekopjat ?? Tas ir piem, ofiss 9h majas, sest, sv brivs. Un ta vienmer ??? Otrs variants darba jums nenotiek kuriozi gadijumi nekad ??? Tresais lieta jums ar 1 pamat darbu pietiek, lai visus izdevumus nosegt un vel iekrajumiem menesa beigas atlikt 20-35% no ienakumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Tad man rodas jautajums. Jus visi vienveidigu darbu piekopjat ?? Tas ir piem, ofiss 9h majas, sest, sv brivs. Un ta vienmer ??? Otrs variants darba jums nenotiek kuriozi gadijumi nekad ??? Tresais lieta jums ar 1 pamat darbu pietiek, lai visus izdevumus nosegt un vel iekrajumiem menesa beigas atlikt 20-35% no ienakumiem. Nekopju darbā Jā Bivajet Pietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 man nav ne jausmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Hmm nu man bik savadaka vide te. Kad tev brivs bus nebus hvz, jo darba samaksa pec faktiski nostradata un tevi var 1:00 nakti izsaugt negaiditi. 2) bez blaustisanas un intrigam kolektiva neiztikt, varbut ru tautibas un sieviesu ipatsvars vainigs. Bet visa kopuma laikam pie tadas vides esu pieradis. Nevaru iedomaties monotonu darbu kur viss raiti notiktu un menesa diapazona vienmuli. Vienigais kas nepatik ja kolektiva kads ko greizi nolaiz, tad visiem jalabo un par to nemaksa Protams kludas visi pielaiz. Mani ieskaitot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now