Zorg`s Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 (edited) Nightmare, par remotiem Jelgavā nevar nepiekrist. Uz tavu jautājumu: http://www.viss.lv/?p=120481 <- skaista vieta, un cenas 25% no tā, ko tu lielajās pilsētās maksātu. In fact, bija tā, ka pašam bija jāmeklē, kur samaksāt, jo neviens nemaz naudu nejautāja nākošajā rītā Edited August 5, 2014 by Zorg`s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Vēlviens lugums, man stājoties darbā, darba vieta prasa obligāto veselības pārbaudi, kur Rīgā, lētāk, ērtāk to izdarīt? Vai visur ir jābūt ar pierakstiem etc shit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 O, paldies, izskatās wunderbar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Slāpekli, Tev ir jādodas pie arodārsta. Tas Tevi aizsūtīs visur, kur būs nepieciešams, un beigās dabūsi slēdzienu un varēsi sākt strādāt. Aizņems gan tas visu dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Slāpekli, Tev ir jādodas pie arodārsta. Tas Tevi aizsūtīs visur, kur būs nepieciešams, un beigās dabūsi slēdzienu un varēsi sākt strādāt. Aizņems gan tas visu dienu. Kur tādu atrast? Saprotu tas būtu ideālais variants, ar nosūtījumiem iet pie ārstiem. Dzirdēju kad kkur pie esplanādes varot visu uzdarīt ne ''ARS'' bet citā vietā, protams es aizmirsu. Sākās ar Rīgas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Nu skaties, kur pēc iespējas tuvāk Tev tāds atrodas. Tu vari iet pie jebkura, vienkārši jāstājas rindā un viss, nav nekādi pieraksti jāveic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Atradu poliklīniku pretī dailes teātrim, tur tjip visu varot izdarīt Paldies par palīdzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 O, man vienmēr ir interesējis šis jautājums un tagad varu uzdot. Esmu neskaitāmas reizes dzirdējis, ka ar mašīnu bail centrā braukt etc. No kā ir jābaidās? no tā, ka "žurkas" uzvārīsies gāzējot pie luksaforiem un korķiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Kr4 Ne Ridzeniekiem - braucat ar sabiedrisko. Nav ko centraa liist http://vimeo.com/97829427 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Gentlemen's club, ahahaha, tieši vajadzēja jaunu laika kavēkli. Kāds no gigniešiem apgrozās lucavsalā trešdienu vakaros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Gentlemen's club, ahahaha, tieši vajadzēja jaunu laika kavēkli. Kāds no gigniešiem apgrozās lucavsalā trešdienu vakaros? Reiz pa reizei aizbraucu uzkapāt voļļuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 (edited) Paldies audible.com, kas katru mēnesi no manis pa kluso nosūc 13eur. Lai viņiem viss izdodas. Edited August 10, 2014 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Ye, gadījās man ar audibli tāpat. Paņēmu to vienu mēnesi par brīvu, un nākamajā atskatīja naudu, bet nu vienīgais, ko te vainot, ir pašam sava aizmāršība. Varēja gan šie arī pabrīdināt. Kādu grāmatu biji paņēmis, ja nav noslēpums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 (edited) Trainspotting. Bet nu jā, pārsteigums labs pēc 6 mēnešiem.. dzimšanas dienā. edit. pat tas laikam nebūs, jo cancelojo membershipu un visi tie crediti aizgāja pa pieskari. Un to trainspottingu labi ja 10 min paklausījos. Edited August 10, 2014 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Hah, 6mēnešus? Nu skaties uz to no gaišās puses, tagad vismaz kādam laikam būs ko klausīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Eu, es tikko supportam uzrakstīju. Pēc 2 dienām full amount refunds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 kāds nezin kā saucas šitas prikols Latvian(') lai ar to pēdiņu būtu garumzīmes? win7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Apostrofs? Vai es nesapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 1. A kā noņemt pēc pēdējiem apdeitiem, lai arī ~ simbols neliek garumzīmes bļac, kā tas bija agrāk? 2. Šeit kāds lieto dormeo matraci? Ir kādas fenomenālas atsauksmes par kādu konkrētu modeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Kādam ir kāds paziņa, kas ir zinošs par BMW 5tās sērijas dīzeļiem? (2004 un uz augšu) Esmu dzirdējis, ka tieši šiem patīk niķoties. Esmu noskatījis šo, kāds varbūt no Jelgavas puses zin tieši par šo variantu no a-z? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 1. A kā noņemt pēc pēdējiem apdeitiem, lai arī ~ simbols neliek garumzīmes bļac, kā tas bija agrāk? Nesaprotu, kāpēc viņš vispār uzlicis arī ~ simbolu garumzīmēm Vecais apostrofs jāliek. Links -> http://laacz.lv/f/misc/apos/apostrofs_komats_vista32.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Guess who got a new car? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 heh, bračka manējam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Guess who got a new car? Tava mamma vai tētis Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Nē Lāci, beidzot sakrājām jaunam braucamajam PS: Mans sencis ar tik prastu nebrauktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now