ModeratO Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Tu no Rēzeknes čto li? Patiesibā dzīvoju 5 km no Lubānas ezera, bet mācos Rēzeknē! (Izlaidums) Problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Patiesibā dzīvoju 5 km no Lubānas ezera, bet mācos Rēzeknē! (Izlaidums) Problem? Mani vienkārši drusku pārsteidza tas, ka zini par ziemeļbļazmu Es gan tur, gan rēvisā bieži apgrozos kad esmu tajos galos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Mani vienkārši drusku pārsteidza tas, ka zini par ziemeļbļazmu Es gan tur, gan rēvisā bieži apgrozos kad esmu tajos galos Eu eu eu...Tas nozimē ka kādreiz vajag sadzert... bet tāda kā rēvisa, sen jau nav!!! + Es aprogozos parasti klondaika vai zanzibarā,dažreiz ja ir nauda tad var aizrāpot uz XS (bet parasti žēl 4 Ls ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Eu eu eu...Tas nozimē ka kādreiz vajag sadzert... bet tāda kā rēvisa, sen jau nav!!! + Es aprogozos parasti klondaika vai zanzibarā,dažreiz ja ir nauda tad var aizrāpot uz XS (bet parasti žēl 4 Ls ). Redzi jauno G klasi - esmu tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Redzi jauno G klasi - esmu tur Tu girbēji teikt Audi A4, bet nu jā G klase ar A4 diezgan līdzīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Tu girbēji teikt Audi A4, bet nu jā G klase ar A4 diezgan līdzīgi Ilgs stāsts, bet pa saviem laukiem es braukāju ar G klasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Reku iebuhaasi ar rezeknes bandu - moderato &sasman , tik shaubos ka bus pa mieriigo ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 ALUS 24paka PAR 3.99 Ls! Kvalitatīvs angļu alus "CARLING LAGER", kas iecienīts un augsti novērtēts Skandināvijā, no šodienas nopērkams Spirits & Wine veikalos par SUPERCENU - 3.99 Ls / 24paka x 0.33L TO THE ŠMIGAMObĪLIS!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 hzm, kādu kasti toč vajadzētu ieķert. tik pašlaik mašīnas nav ar ko pakaļ aizcirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 hzm, kādu kasti toč vajadzētu ieķert. tik pašlaik mašīnas nav ar ko pakaļ aizcirst UZ ričuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 ričuks ar cieta 2dienas braucienā esmu uz kājām Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 ričuks ar cieta 2dienas braucienā esmu uz kājām ? Kas notika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 (edited) Nopirki riteni no enfuego un tikai pie svetafora atcerējies ka bremžu nav? Edited June 7, 2013 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 ALUS 24paka PAR 3.99 Ls! Kvalitatīvs angļu alus "CARLING LAGER", kas iecienīts un augsti novērtēts Skandināvijā, no šodienas nopērkams Spirits & Wine veikalos par SUPERCENU - 3.99 Ls / 24paka x 0.33L Kads ir jau ieverteejis, vai alus ir dzerams vai nav ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Diezgan kruti, divi mūsu Latvieši, Igaunijas, Valgas kara muzeja ēku apglezno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 kiwie vienmer maaceejis radiit ziimeejumus , pilna riiga ar vinja darbiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Yea skatos skyforger konci, reāli piedur. maddn beidz dirnēt mājās un brauc šurp uz estrādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Diezgan kruti, divi mūsu Latvieši, Igaunijas, Valgas kara muzeja ēku apglezno. talants jau viņiem ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Laikam jau beidzot esmu Bsc.phys. cucinjshs, tagad priekšā tikai grūtākais - izlaidums. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Mans ir centraā. Buhlinaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 (edited) Pingvīni salagas, bet bostona man riebjas...nu neko darīt, kauss jāņem blackhawks. / lai gan bostonas uzvara mani priecēs tikai tāpēc ka tu spēlē Daugava Beidzot pēc ilgiem laikiem 5diena pavadīta skaidrā prātā...vismaz varēs kaut ko atcerēties Edited June 8, 2013 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Vakar ierubīju tv, ieslēdzu ltv7 un ko es redzu ? - lv futbola izlase zaudē sūda bosnijai 0:5 .. LAŠARAS BĻEG !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Jēbāl. Vakar maltas futbola sacensibās iepisa ar bucu tā pa kāju, ka šodien pie potītes tāds uzpampums.. mugura arī sāp, pakustēt šodien vairs nevaru, laikam gultas režīms šodien būs... + kādu kompresi varētu uzlikt mugurai lai atvelk sāpes? Nežēlīgi sāp, pretsāpju tabletes nepalīdzeja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Ziede evija. Man mājās stāv jau kādus ~10gadus un vienmēr uzsmērēju uz kāda sastiepuma un paliek labāk , tagad pārdod kautkādas jaunākās , bet man ir sen atpakaļ pirkta no kautkāda čela dziļos laukos kurš pats taisīja un pārdeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Ko varat teikt par filmu "Cilvēki Tur"? Treileris it kā ok, bet uz latviešu filmām vienmēr skatos ar skepsi - besī tie teātera aktieri, kuri nezināmu iemeslu dēļ filmās sabāzti. Aktierspēle laba? Kaut kas dziļāks par random dauņu izdarībām tajā filmā ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now