DoubleT Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 (edited) ... nē godīgi. cik tu vari izdzert? es pēc tiem 10 kočikiem visticamāk alkoholu vairs negribētu. tev iekšas no metāla? lai gan skuju metālu, tas rūsē. dafuq is inside you? piesakies uz zinātniskajiem pētījumiem kā cilvēks, kas, gan jau tagad, pat svīst tīru šņabi.edit: no 2k postiem kļūst par čīteri? dēm. Edited June 5, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 (edited) /me pārbauda, cik postu. Edit: ā, man vēl tālu līdz 2k. Un laikam uķuķu neizmainīt enīvei, which is pretty kewl. Edited June 5, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 pzg šodien jūtos kā izmīcīts sūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Gūdmens ir čīteris vnk, viņš iztīra kuņģi un dzer tālāk, tas paļubom neskaitās Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 vakar iemtās acī miežagrauds. internetā palasīju par to, ka berzējot zelta gredzenu pret aci, palīdzot. tagad gribu zināt, kā zelta gredzens var palīdzēt? kas viņā tāds ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 zelts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Piespiedīsi miežagraudu ar gedzenu, un tas izsprāgs/izspiedīsies kā pumpa, vienkāršiem vārdiem runājot. Kad man bija 1x ļoti sāpīgs miežagrauds, es izspiedu - uzreiz palika vieglāk un nākamajā dienā teju nekā vairs nebija. Edited June 6, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Tulznas, pumpas, kviešu un miežu graudus, varžu acis, kārpas - visu jau var izspiest, bet ne vienmēr tam ir ilglaicīgs ieguvums. Nu noriskē. Edited June 6, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 /me pārbauda, cik postu. Edit: ā, man vēl tālu līdz 2k. Un laikam uķuķu neizmainīt enīvei, which is pretty kewl. Urban Dictionary: kewl A stupid way of spelling "cool". Made up by morons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Cik dzēlīgs sarkasms, šausmas! Es vairs nekad neteikšu šo vārdu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Ķipa "Fuck yea" nav made up by morons Super diena atkal, jālaiž uz Klapkalnciemu ķert sauli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Ķipa "Fuck yea" nav made up by morons Super diena atkal, jālaiž uz Klapkalnciemu ķert sauli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Nu ko šodien beach volley jāuzspēlē, bet tas laikam vakarpusē. Myb kāds vēlas piebiedroties. Izskatās ka laiciņš šodien būs fantastikoo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 vakar iemtās acī miežagrauds. internetā palasīju par to, ka berzējot zelta gredzenu pret aci, palīdzot. tagad gribu zināt, kā zelta gredzens var palīdzēt? kas viņā tāds ir? Paprasi lai čoms tev negaidīti iespļauj tajā acī. Arī palīdzot,ķip. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
10-k Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 vakar iemtās acī miežagrauds. internetā palasīju par to, ka berzējot zelta gredzenu pret aci, palīdzot. tagad gribu zināt, kā zelta gredzens var palīdzēt? kas viņā tāds ir? Medicīniskais izskaidrojums varētu būt šāds. Vari rīvēt kaut vai ar metāla karoti, jo šajā gadījumā zeltam nav pilnīgi nekāda nozīme. Viss noslēpums slēpjās tajā, ka rīvējot/berzējot pastiprinās asins pieplūde un cirkulācija plakstiņam un iekaisums tiek likvidēts dabiskā veidā. Tāpēc vari uztvert par to zelta izstrādājumu ''spēku'', kā vienkāršu tautas mītu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Kādas atsauksmes par šo aparātu: http://www.4games.lv/ru/products/details/?id=19234&pid=373&mpid=1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Kādas atsauksmes par šo aparātu: http://www.4games.lv/ru/products/details/?id=19234&pid=373&mpid=1 ? Ja patīk ka nav daudz pogu tad pele laba. Bet kā jau visi ss - ļoti nemīl sitienus, pēc kuriem parasti sensors nojūk lupatās. Pie saaudzīgas lietošanas kalpo ipgus gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 nē godīgi. cik tu vari izdzert? es pēc tiem 10 kočikiem visticamāk alkoholu vairs negribētu. tev iekšas no metāla? lai gan skuju metālu, tas rūsē. dafuq is inside you? piesakies uz zinātniskajiem pētījumiem kā cilvēks, kas, gan jau tagad, pat svīst tīru šņabi. edit: no 2k postiem kļūst par čīteri? dēm. Da velns viņ zin Tak es tur taas leišu mammītes un igauņu māmiņas dancināju uz urrāaāā...Ik pēc dejas, noslaukoties, varēju dvieli izgriezt Protams, radās ašās domas, ieiet aukstā dušā ,cerēju ka tas palīdzēs, aha max uz 10min kā izdzer kokčiku, tā izdancā to laukā Šodien sāp visas kājas... Vopšem man kolēģis vakar atraxta no nezināma tel.nr. ar ko kopā biju no Liepājas, ķipa kā sauc to tavu draugu kas pievēma tā igauņa nummuriņu ...Es tā bļēēē Nak3du jau meklē Es uzraxtu neko, nezinu man draugu nav Bļēē šodien uzzinu ,ka kolēģis gribējis no Nak3d dabuuut fotkas Proņislo Nak3dam Darbā ledusskapītī stāvēja Capteinis hopc hopc uz vakara pusi 2x pa 50gr , tagad 3shais alus un nu jau jūtos vesels Šītādus seminārus savu mūžu vairs nelaidīšu garām Leduskapī vēl 0,5l jacks ko no Rīgas atvedu vēl stāv mazajās colas pudelītēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Lasot domās iztēlojos kā viss varētu izskatities bet izlaidu to vietu kur Tu dušā ej Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Lasot domās iztēlojos kā viss varētu izskatities bet izlaidu to vietu kur Tu dušā ej Nee nu tas labi Tur tik daudz ACTION bija ka visu nevar izstāstīt, šis bija kaut kas uz to pusi , kad Liepājā pēkšni no rīta pamodos viesnīcas nummuriņā ar pilnu kabatu naudas Džakuzijā . ķipa kā filmā paģiras Nak3d domāju apstiprinās,ka ar mani toč garlaicīgi nebija Man vēl mājas tie ŠMIGAs kuponi stāv Jātaupa,nākamam semināram kad viņus iemainīt āā labākais jau bija tas ,kad sākumā pēc tiem welcome drinkiem (blue lagoona), piegāju pie bārmeņa un saku lai uztaisa man kaut kādu pārsteigum kokču kas no kājām gāž . Es šas sacerējies, a džeks pidars man ielej 50gr Tulamoru ar 40gr Balzāmu , un saka še tev pārsteigums Bļēē, ziniet nebija nemaz tik sūdīgi , bet biju gaidījis lielāku atombumbu. Kā tiko uzzināju 2l Jacka esam iznesuši no bāra uz afterparty + vēl kādas 8kokteil glāzes man tak nummuriņā tur palika tik daudz tukšu glāžu Bet ziniet, baigais miers sirdij, ka laikam tās eskortmeitenes nedabujām, jebal, man tak tagad būtu sirdsapziņas pārmetumi un varētu savus video REDTUBE mekleet ar Nak3du 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Diploms tika iešūts HURRAIIIII http://www.bildites.lv/viewer.php?file=he3l3dy0827f61x6m7f5.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Diploms tika iešūts HURRAIIIII http://www.bildites....27f61x6m7f5.gif Wuhuuuu...Tagad varam uzspēlēt ar mani manu spēli??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 (edited) Sāku domāt, ja veiksmīgi aizstāvēšu prof. bakalauru. Varbūt pamēģināt veiksmi un iestāties, kādos kursos uz prof. maģistra grādu ^.^ Vēl 2 gadus ziedot nāktos studijām =D. Edited June 7, 2013 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Diploms tika iešūts HURRAIIIII http://www.bildites....27f61x6m7f5.gif Klondaika vai zanzibārs sauc tevi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Klondaika vai zanzibārs sauc tevi!!! Tu no Rēzeknes čto li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now