Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams

Pallma
 Share

Recommended Posts

Deadalive said:

sluT, lūdzu pieveries un nepļūtī visur kur gribās.

ar savām pārgudrībām sāc drusku kretinēt.

man jau kaadu laiku atpakalj, cereeju, ka nomierinasies, izradaas, ka nee, beidzot tas ir pateikts!

sluT said:

Ar katru nākošo postu Tu izcelies vairāk un vairāk ar savu intelektu - GO FOREST, GO! :slap:

Tu laikam esi paaraak stulbs, lai saprastu par ko es runaaju! Un uzreiz deelj sava mazaa iq atbildi ar uzdirsienu, . Tev ir 25? :D driizaak 15, tik tupa visur postot uz njifu

kapeec tu centies mani aizskart? :D tas tak nav iespeejams :D

Edited by KRISTIINE -_-

spriezhot pec komentariem pie vinja profila bildes - tu tikai izdariiji pakalpojumu iemetot sheit linku uz vinja profilu , chelam stateni patiik kachaat :D labi , pohuj , nav jau vinjs neko izdariijis , vnk stounaa bespridelu raksta :> kam negadaas ..

• Like 1

Ej tu nost.... Ku šodien hrenova! It kā vakar labu mantu dzērām, bet nez kapēc šodien ir tik hrenova :P Tātad īsumā... Vakar aizbraucu uz Rigu , pieregjistreejos viesniicaa... Aizeju paeedu pusdienas , vopshem zviedru galds bija labi noklaats . Un hopcaaa satieku Nak3d :) Pec semināra iehavoju dažus alus , iečekojos nummuriņā,ar kuru varēju palikt uz driķeri . Izrādās ka internetā iepriekš bija jaiečekojas viesnicas nummuriņā . a kā man to zināt? :D Uztaisiju bēdīgo sejiņu, pateicu ka laikam autoostā būs jāguļ un hopcaa operatīvi man piešķīra nummuriņu :) Sākumā jutos vīlies, kad uzzināju ka katram tikai 5ali tiks piešķirti jo pirms tam mums specialus kuponus izdalīja, kurus iemainīt pret šmigu :DD Sākām ar welcome drinkiem, laikam blue lagoona taa bija (šņabis+sprite+citrons+zilais sirups) Ja sākumā likās ka tur nemaz nav alko, tad man pēc 10tā acis sāka līmēties , pox ka īsti laikam katram pa 1nam bija paredzēts Tad kad welcome drink beigušies , atradu čikoritu , kura dala tos kuponus un kurai bija arī VIP kuponi ar kuriem var ņemt ko grib bārā :D Vopšem kabata bija pilna :D Sākus ar Hennesiju, pārgāju jacku ar colu :) dabeidzu ar Backardi :DD 2:00 kad disene beidzās savu pilno kabatu iemainīju pret šmigu... :) Gājām uz nummuriņu tusēt :) Naked`am 3:00 pa nakti radās ideja, ka vajag Eskort meitenes :DD 2vas uz 4triem . Lai zvanot Casham , ka viņš zinās kur dabūt :D Protams neveixmīgi,cash gulēja kā lācis 1188 arī nevarēja palīdzēt, taxisti aprašņāti :) Neviena kuce uz viesnīcu negribēja braukt, visas tikai pie sevis aicina :( Ieliku Naked guleet pie kaut kada igauņa, no rīta Nakedu tur vairs neatradu :DD Vopshem satusējām arī ar broļiem lietuviešiem un Tere Tere igauņiem :) hvz 5:00 laikam iegāju gulēt :) NO rīta pamostos a blakus gultai 2 alus kausi ar jacku :DD bleee 4 stundas ar autobusu braukt uz Liepaju bija mirstoši :)

• Like 14

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...