Print`Screen Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Gan jau ka precās ar savu Indieti un iepērk zeltu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) jaiet laikam pie Wazika buus patukshot ali Pa ilgiem laikiem biju pie zobarsta Kajas bija mikstas,bet bails nebija Pat no šprices atteicos Edited December 11, 2012 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Ja nu kādu interesē, šo trešdien (12-12-12) Andrejsalā, Enkuru namā notiks atvērto durvju dienas. Ja kāds nezina - tur miitinās dažādi jaunie un ne tik jaunie uzņēmēji, kas nodarbojas ar visu ko. Tāpēc varēs izbradāt enkuru namu, iet iekšā daudzos kabinetos un piekasīties ar jautājumiem par to, ko un kāpēc viņi dara, kā arī varbūt kaut ko nopirkt. Tad tur visādas chick fight piparkūku cīņas un tamlīdzīgas herņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEMS Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 tas ir rīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 hello, captain obvious! ej repo/klepo citur. šodien galīgi negribas neko darīt. neproduktivitāte level:Malta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Ļoti ātri nepieciešams atrast diskusiju. Par jebkādu tematu, galvenais lai ir vismaz 3 cilvēki, kas par to tēmu izsaka savu viedokli. (Priekš diskusijas analīzes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Pasaki man par kādām naudiņām es varētu pārdot automašīnas nr AA-20? Par 500ls saietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) Andrim Ābelei, kuram drīz paliek 20, vari mēģināt pārdot. Edited December 11, 2012 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) Kāds ir bijis netīšām a-eiropas koncertā nesen un to nav nožēlojis? es domāju,ka viņam kādi 80 Edited December 11, 2012 by BotE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Dzeru tagad veco, sen nedzerto Lāčplēša kastani. Viens no retajiem, kas patīk lāčplēsim. Pirms tam pagaršoju to Kronbachera melno, tas man tīri labi garšoja ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Kādam nav paziņa, kam ir saistība ar tūrisma pakalpojumiem, tādiem kā autobusu nomu? Man ļoti vajadzētu zināt, kādas ir izmaksas autobusa nomai uz 10 dienām + 2šoferi (uz maiņām jābrauc) šādā maršrutā : Barselona - Monserata - Figerasa - Perpiņāna - Karkasone - Nima - Aviņona - Mustjēsentmarī - Verdonas aiza - Kannas - Nica - St. Paula - Monako - Nica Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Kāpēc tieši autobuss? Ņem septiņvietīgo un maucam dzīvē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Man vairāk priekš studijām - ceļojuma plānošanai Bet nu paldies par piedāvājumu-ieteikumu. =>^.^<= Mrrrrrauuuwww.w... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) Kas ta tev, jāveido apraksts par ceļojumu uz papīra? Tik neinteresanti Es atbalstu afrodītes ideju, ja vien es tieku ņemts līdzi Edits - es pat piesakos stūrēt maiņās Edited December 11, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Ne tikai apraksts, bet arī jāveic aprēķini, jāzīmē maršruts kartē, jāveic pilns apraksts no kuras šoses uz kuru tiek braukts, pieturpunktu meklēšana, uzpildes staciju iekļaušana, naktsmītnes ar visu aprakstu un cenām, objektu apraksti un sadalījumi pa dienām, maksas ceļu iekļaušana, ceļo nodokļi, apdrošināšanas, gidu pakalpojumi, papildus pakalpojumi utt. Vesela opera, kuru izdomāju atlikt uz rītdienu, jo šovakar es diez vai saņemšu atbildes uz jautājumiem, ar kuriem netieku skaidrs, - vai es varētu ~40cilvēkus ar vienu avioreisu nogādāt no Rīgas uz Barselonu un no Nicas atpakaļ uz Rīgu un otrs jautājums, vai es varētu dabūt autobusu Barselonā, kas vadātu tur tās 10dienas, un ja var, tad kur un kā, lai es zinātu izmaksas šitam sūdainajam plānam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Cik neinteresanti. Vienreiz aizbrauc mums līdzi uz ikgadējo car-tripu uz kādu Horvātiju, un būs Tev viss saraksts ar nodokļiem , ar tankiem, ar neieplānotām situācijām/izdevumiem u.tml. {: Dominik, jā, man arī labpatiktos kāds kār-tripiņš. Patiesībā tagad man derētu pat vienkāršs tripiņš ar pa-ceļam-pamācīties-driftot uz kādu kalnu, izslēpoties/izsnovoties un tad kādu kārtīgu pirtiņu ar alutiņu ^^, ņnnnaarrrrrrr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 RWD ftw? Mēs 2. golfu nokāvām uz grantenes, slidinot līkumos. Dikti forša sajūta varētu būt, kad roķene paliek rokās un tevi sāk mētāt kūleņos Čoms 2 kūleņos izgrieza kuplā kupenā, no kuras nācās viņu rakt ārā. A šis tik ņirgājās par mums. Tik pārmīzies es pēdējo reizi biju, kad savu ķirsīti grāvī iešķūrēju. Es tā pa prātīgo uz maziem ātrumiņiem slidinājos, a šis āpsis uz taisna ceļa 2 kūleņus iemuģījās paņemt... Visi prieki ar to arī beidzās, golfu aizvilkām uz garāžu, vai pat varētu teikt - to, kas no viņa palika pāri :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEMS Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Vajag uzmontēt ziemenes, tad tādi brīnumi nenotiks, kā arī noteikti tā mašīna nebija izgājusi tehnisko apskati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Vajag uzmontēt ziemenes, tad tādi brīnumi nenotiks, kā arī noteikti tā mašīna nebija izgājusi tehnisko apskati. No shit, brah?? Tāpēc jau to sauc par "nokaušanu" !? Piedod, sarkazms laikam nav tava stiprā puse. Jā, tā mašīna turējās kopā uz bizona līmes un riepas bija cauras, braucām uz diskiem vien... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Šorīt stundu braucu no Purvciema līdz centram, jebatj. Kā arī divas reizes gandrīz norakos. Ā, un vēl sasniedzu jaunu rekordu patēriņu ziņā. Tie kas seko man twitterī var iemest bildi. Tev vispār tie numuri ir uz rokām vai arī tikai kārtējo reizi gaisu jauc? Tikko vēl AA-60 mēģināji tirgot. Daunis nahuj. Brīvs. Tom, ne AA-60 Bet AA-20 http://failiem.lv/viewer.php?i=rcmjovw&n=Profila_bildes_26.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Mož man savu **-4400 arī tirgot nost pa kādiem 1k Ls? Būšu papa, pus mašīnas vērtību par Nr. vien dabūšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Kas ir tajos numuros? Nekad nebiju sapratis to visu padarīšanu ar skaitļiem un krutumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEMS Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Laikam forsi, jo vairs tādus numurus nevar dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 eksperts neesmu, bet AA-20 par 400ls butu ljimonad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Man te cilvēki ir nopietni ieinteresēti pa 400 ls paņemt, ja kas, tad dod ziņu. Ja kādreiz kādam uz galvas uzkrīt XY-29 vai XX-29, tad var man padot ziņu. Apskatīju, ka numurs tiešām stāv uz 2001. gada Vectras no Valkas. Tā, ka domāju, ka čalis nemelo un vari mēģināt runāt pirkti no viņa to numuru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now