Brown^ Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 ceesu alus smird.. nekas pretiigaaks nevar buut par vinju.. divrochi pat gardaaki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Es nez, pēdējais, ko no cēsu biju dzērusi, bija "baltalus". Pat aldara kviesis bija much more better. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 dirsaa pulkstens pus 10 un acis kriit ciet!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 fuu, tas baltalus max pretiigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Atkarīgs no tā, garšo kviešu alus vai nē. Bet vispār, arī priekš kviešu alus viš patiešām smagi atpaliek, un nekāds baltalus tur nesanāk gan. Šorīt brokastīs atkal siera kūka un tējiš, šoreiz baltās un zaļās mix ar persikiem {: Nevaru īsti sarpast, kāpēc piecēlos tik agri, ja varēju čučēt līdz 11 oO_ Laikam laika pārlikšana dara savu. Anyways - aiz loga balts un auksts, ko tādā laikā darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Es tak neesmu vienīgais, kuru laika pārlikšana uz priekšu vai atpakaļ pilnīgi neietekmē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Nū, man pa lielāku tumsu ir jāiet mājās, un tas ir bailīgāk - tā laikam vienīgā pārmaiņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 tāks, esmu pamodies, jāiedzer aliņš un tad var lēnām sākt dzīvokli kārtot.. aliņš pa 10 sant.. psc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 vēl neesi izdzēris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 nop, vel kādas pacmit pudeles ir. šodienai pietiks. jo tomēr, cik tad var atrasties komas stāvoklī Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 kas un kur tas par lēto alu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 ienāca doma, ka šo topiku varētu apvienot ar draugiem.lv runā un twitteri. epic script is epic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 kas un kur tas par lēto alu? trešais posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 a ar ko tieši viņš ir labāks par citiem netbukiem? cena jau vilinoša Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Vispār šitādu agregātu es gribētu. Tikai pāris jautājumi: * vai eksistē torrentu plugins browzerim? * vai lejupielādētos failus, kas tiek saglabāti, cik saprotu "mākonī", offline mode var apskatīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 un tagad padomaa pats kaa tu maakonii vareesi apskatiit kko offline, ja resursdators/-i maakonim ir attaalinaati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 my bad. tagad skatos uz Microsoft Surface pusi. bet gribētos kkur lētāk iehavot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Eu kā jūs domājat, tas 10sant alus vēl tur būs? Es tieši uz Rīgu rīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Gan jau x} Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Es domāju, ka būs. Spices Spiritos arī ir, starp citu. Ja nu kāds grib izklaidēties, iekš cherry.lv var nopirkt kuponus pa 1,25 ls uz jebkuru cinamon filmu 31. oktobra repertuāram. Jāiet uz Resident Evil, pofig, ka zombīši riebjas, vismaz spēles ir dikti smukas, sevišķi Zero rimeiks, kas iznācis uz nintendo geimkjūba ^^, un plus tur vēl sanāk 50% atlaide popkornam ar dzeramu vai alēnam vienam klāt nāk otrs 4free. {: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Kincī ar alu jau var pus filmu palaist vējā priecājoties par alu un skraidot piesiet zirgu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 True, true. Man tāpat laikam alus nesanāks pat labi gribot, jo jāruļļo būs. Labi, ka mašīnīte atkal braucošā stadijā ^^, Bet vispār, uz kino, šķiet, 100 gadus neesmu bijusi. Pēdējo reizi biju uz.. Hm, te labāk to neteikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Kuru, kuru? Baise moi? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Da nē, tas bija pēdējais Poteru Harijs. Es to filmu tā gaidīju, tā gaidīju. Jāatzīst gan, ka nāves dāvestu I daļa man laikam patika labāk. Es, protams, neskaitu nevienu to filmu, kuru redzēju kinīšos tāpēc, ka bija tās jātulko : D Citādi vispār mana "kino apmeklēšanas" bagāža būtu briesmonīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Nu bagāža tomēr ir bagāža, traki varētu būt tikai skatīties tiešām milzīgu sviesta gabalu un mazbudžetniekus, pārējais jau - kas redzēts, tas redzēts. HP pirmo reizi redzēju kaut kad diezgan sen atpakaļ, Ziemassvētku vakarā ar gripu gulēju slims un vienu aci lūrēju... zem šaibām likās primā filma Vispār man patīk daudzas filmas, es nekad baigi neesmu šķirojis žanrus, bet vienīgās, kas man vairs ne īpaši patīk ir kaut kādi bojeviki, trilleri, izteiktas drāmas un tizlas šausmenes, pārējās visas var būt skatāmas, ja attiecīgajā filmā ir ieguldīts darbs, nevis haltūras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now