Vircsnieks Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Da neesmu es nekāds hipsters, man prosta ketinē, ka cilvēki lažu dzen un pēctam kā kaut kādas šimpanzes lēkā apkārt un bļaustās! Neviens vispār neko loģisku nav pateicis, tikai spriež par to, ka es esmu slikts admins vispār bez nekādiem pierādijumiem... Tipa nolasijušies pāris purni forumā, kas vislaik noliek tos, kuriem mazāk posti un ar to jūtas baigie mužiki. Tas nevienu krutāku nepadara. Un tas OUYA izskatās labs... Pa 100$? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Vispār jau 150 (2 controlleri) Un neviens neko nenoliek, vnk meklē kaut kādas saknes ar to, kā cilvēks būdams jauns un nepazīstams forumā lec pie tādiem secinājumiem ar tādiem vārdiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Bļed boring turi buru, gandrīz katrs otrais posts šajā topikā ir tavs!!! Lieliski, ka Tev par visu ir viedoklis, bet varbūt pamēģini to paturēt pie sevis dažreiz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Ko darīt ar purniem, kas nelietigi apkrāpj mazu, cītīgi strādājošu meitēnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Bļed boring turi buru, gandrīz katrs otrais posts šajā topikā ir tavs!!! Lieliski, ka Tev par visu ir viedoklis, bet varbūt pamēģini to paturēt pie sevis dažreiz? Katrs otrais posts no tevis ir stūmiens kādam sejā par to, ka kāds cits kaut ko stumj sejā, whats teh difrencz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Katrs otrais posts no tevis ir stūmiens kādam sejā par to, ka kāds cits kaut ko stumj sejā, whats teh difrencz? Tev vispār derētu nokāpt no mana pimpja, jo tu esi tā uzsēdies, gan TF serverī, gan te. Laikam es esmu slavens, ka tā jāuzmācas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Ko darīt ar purniem, kas nelietigi apkrāpj mazu, cītīgi strādājošu meitēnu? Depends! Tā meitenīte strādā uz ielas un viņai pēc tam nesamaksā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Nē, meitenīte strādā ar nekustamajiem un nu ir sanākusi briesmonīga situācija, kur visi pierādījumi par vienoto samaksu ir vienā sasodītā e-pastā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Diez kurš gan te sāka bārstīt savas daunisma pazīmes manā virzienā? Tas noteikti nebiju es Jā tu esi slavens ar to, ka no normāla spēlētāja cs`ā savulaik, pēkšņi kļuvi par neaptēstu idiotu, kas uz parastu tekstu momentāli atbild ar pilnīgu debīlismu aizvainojot, šajā brīdī, mani P.s. TFā toreiz es tevi redzēju pirmo reizi, varbūt otro, so, tas vispār nav no svara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Beisbola nūju vari pacelt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Tev vispār derētu nokāpt no mana pimpja, jo tu esi tā uzsēdies, gan TF serverī, gan te. Laikam es esmu slavens, ka tā jāuzmācas? Skaļi vārdi... uz ielas ar tāpat runā? Vai ietinies savā mammas pirktā šallē par 100+ latiem un klusām paej baram ar krieviski runājošiem jauniešiem cerībā ka neuzprasīs cigareti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Priekš kam šajā stāstā krieviski runājoši jaunieši? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 (edited) Rakstnieka ceļi nav izskaidrojami... KRJ (sauksim viņus tā) varētu aizvietot ar jebkādu citu cilvēku grupu, kura var sadot pa purnu un atņemt aifounu tumšā diennakts laikā klusā nostūrī... Edited August 10, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Tad tā arī ir jāsaka, Boring, citādi jau bez maz vai kaut kāda nacistiska kustība sanāk <: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 afrodīti kāds apbižojis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 (edited) Pirmo reizi mūžā liekas, ka mirstu. btw - šodien man dzimšanas diena. fckin labākā dzimšanas dienas dāvan ever!!!1 Edited August 10, 2012 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Rakstnieka ceļi nav izskaidrojami... KRJ (sauksim viņus tā) varētu aizvietot ar jebkādu citu cilvēku grupu, kura var sadot pa purnu un atņemt aifounu tumšā diennakts laikā klusā nostūrī... Nu nu varoni, tu gan jau kā Rembo ej un pats vēl uzprasi cigareti ne? Izskatās, ka viss ko dari ir tupi caurām dienām šajā forumā un pļūti savu svarīgo viedokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Pirmo reizi mūžā liekas, ka mirstu. btw - šodien man dzimšanas diena. Tik vecs jau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Nu nu varoni, tu gan jau kā Rembo ej un pats vēl uzprasi cigareti ne? Izskatās, ka viss ko dari ir tupi caurām dienām šajā forumā un pļūti savu svarīgo viedokli. Tu neatbildēji uz jautājumu.... un es tupu forumā, jo mani darbi ir padarīti, un ofisā nav ko pasākt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 kad man nav ko darit es parasti dodos uz tuvejo bekjereju pec piradzinjiem, tad var nestradat, riit piradzinjus un stumt suudu internetaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Man nav pīrādziņu šopa blakus... so sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Piedāvāju pārsaukt šo topiku par "Bērnudārzs"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Šis topiks savu domu zaudēja apmēram 1000 lapas atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 OLIMPISKAIS CHEMPIOONS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now