Pusdzīvais Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Esmu mainījis lokāciju, es centrā, pie krišbaronenes. varam saskrieties tik naktī @v-riga Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Mkay, sazvanās. kaamis ar būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 GIGNs lago and that's a fact. Es vācu serverī pingoju uz ~30, bet GIGNā 30 pat nav slieksnis. Tā tas vienkārši ir. Loģiski domājot, varētu izsecināt, ka tā serveru jūra patērē pārāk daudz resursu. Kvasīt vairs nav interesanti - sēdēt pie barankas ir varen jautri, ja vien ir kompanjoni, kas zupai var atvēlēt kādus 2 ceinerus naktij, tad ir vispār ideāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Kvieshinieks atkal garsho kaa agraak Man uz to alu laikam būs mūžīga alerģija. Pirmā un vienīgā reize, kad viņu nopirku bija uz stiprām atlaidēm...kā vēlāk izrādījās, tad derīguma termiņš jau beidzies un "alus" nežēlīgi skābs+nedzerams. Beigās tika atstāts pagalmā uz galdiņa ar pagaršotiem pāris malkiem. Par šo vakaru - patīkami dzīvot kojās ar domu, ka rīt ir trīs svarīgi kontroldarbi un visi apkārt dzertās, jo šonedēļ superīgās studentu dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 rītam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Kur tieši uz krišbarona? Varētu kādu reizi papusdienot kopā. Es no Pērses ielas. Turpat Blaumaņa stūris. Man pusdienas visbiežāk ir @ hesīts iekš galerija Rīga kur tu ēd? moš ko labu ieteikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Eziiis man deva ceribu shodien ar sevi sadzert,bet vinjam frizieris bija svariiigaaaks Man RIiiga patiiik Brauciens bija to veerrts un tagad arii manaas aciiis APPLE ruulllleeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Viņam mūždien atrodas svarīgāki sūdi par mums. Kad Tu gaidi mani ciemos? P.S. Meklēju līdzbraucējus decembra pirmajā pusē pie Gūdmena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 oooh es tiku pie skryima, draudzene kā reiz vakar aizbrauca uz Prāgu, man brīvdienas, game game game Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 8000posts Wuhuuuuuuuuuuuuu Dzeru šampi par šo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) bencik - Pallma? Principa esmu vilies shaja topika, kas ir parverties par suuda spameru paradiizi, kur jebkurs kuram nav ko darit un no riita ir nolicis kluci, lepojas ar to un pazino visai komunai, pazaudejis shis topiks savu ideju, domu un jeegu, aizmirsusi jus visi esat, par ko vins ir bijis un kaapeec, un tapeec mans uzdevums ir so suudu veert ciet, kaut gan pats saakuma atbalsitjis esmu vinu. Stulbi bet fakts, katru reizi ieejot no 10 lapam 2 teksti ir pa teemu, malachi zheel.... Spermeru banda :shit: Peace out Bencik and registretais p.s. Labak buutu dzivi baudijushi, chali galiigi neesat liimeni, shitaa spamot 24/7 nu srry this shit aint rock the house Edited November 19, 2011 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Forums kā tāds jau pāris gadus ir atstojs, ne tikai šis topiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 kad šajā topikā nav bijis spams, kopš es viņā sāku iegriezties, jau bija tikai spams un kā es dzēru Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Woohoo, šovakar jālaiž uz salidojumu. Visa pilsēta pārbāzta ar sen neredzētām sejām, patīkami Vajag beidzot kārtīgi atpūsties, jo nu pēc tam nāksies tēlot mazu Deksteru un labot parādus & gatavoties sesijai. Lai Jums labs šis vakars 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Tā kā līdz darba dienas beigām bija atlikusi nepilna pusstunda, man izdevās nokaulēt pārdesmit santīmus no cenas. Ne jau pieraduma vai nabadzības dēļ to darīju. Es strādāju plaukstošā loģistikas uzņēmumā, materiālu problēmu man nav. Arī tirgū iegriežos labi ja reizi gadā. Vienkārši vēlējos pazemot ķirbi, gribēju, lai mans pirkums jūtas lēts un piesmiets. Kā mauka, kurai prom ejot uz grīdas nomests divlatnieks. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 emz, es piedalos pasakuma: braucam pie goooouuuudija. benciks un registretais.. ejat.. em.. prom nu ka es šito iemetienu palaidu garām aaaa. aa ja benči, es tagad tik piecelos, sori, ka neaizgaju ciemos Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Tikko no lekcijām, Diena Liepājā šodien ir draņķis, neko darīt negribas. Jāuzspēlē pokers IRL un/vai virtual Rīt jāpasniedz kursabiedriem lekcija par MySQL, laikam kkas jāsagatavo ;DD Testēju WolframAlphu uz Androīda. Vienkārši episki laba aplikācija. ( ja kādam for free vajag uzmetat PM ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 noliku stūķi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) [7:22:32 PM] PIONIERIS: kāds wow[7:22:34 PM] PIONIERIS: wow pagaidīs [7:22:39 PM] mikado: WORLD OF WARCRAFT [7:22:42 PM] mikado: my world Episkākais teksts ko pēdējā laikā esmu lasījis Edited November 21, 2011 by Oddijs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 this is fuckin unreal!!! SHIT! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Laikam garākais video kāds eksistē youtube Protams nekas dižs, bet laiks tā neko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 kas var aizdot naudu? nu teiksim 30ls? Nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) Kam tev? Varu aizdot un kā ķīlu paņemt ps3 Edited November 21, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Apsveicu visus Latvijas Krājbankas lietotājus - http://bizness.delfi.lv/bankas_un_finanses/article.php?id=41867643 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Zilos graudiņus drīkst dzert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now