T0masS Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Nu drīz jau laikam uz 15 gadu dz/d ballītēm varēs iet ar prežiem un kociņu, tā kā meitenēm vairs tādas izklaides nepatiks, jāņem līdz būs savas salvetes. Un kā pie velna laba ballīte var skaitīties iekš dzimumdienas sēžot ar džekiem, izdzerot 2 šotiņus un sakurījoties? Izkausās pēc kaut kādas gangsteru ballītes, kur fonā iet eminems un visi rastamani sēž dīvānos, kurī bikses un šūpina galvas. I`m rasta and I know it. Cerams, ka tu tagad ākstoties ar tādām ballītēm, nedaudz vēlāk sapratīsi, ka tas nefigam nav vajadzīgs un var iztikt ar šnabi un meitenēm. Tu nemāki svinēt dzimumdienas! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Man personīgi nav nekas pret ne cielaviņu, ne tējas dzeršanu ar omi. Torte garšīga un pēc gadiem tikai nožēlošu, ka nepavadīju laiku vairāk ar vecajiem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Kapēc tu domā, ka es visiem kakāju virsū? Tajos retajos gadījumos, kad es svinu savu dzimšanasdienu, es tiešām padzeru tēju ģimenes lokā un apēdu kādu kūkas gabalu. Beidz būt žultains mērglis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Tu acīmredzot nezini kā izmanto internet-memes tad. Bet pat tad, ļoti apsveicami. Un tas nav sarkasms. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Atcerieties, vienmēr piesprādzējaties. cik zinu, nebūtu piesprādzējušies cilvēki iekšā, iespējams būtu traģiskas beigas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Citreiz veciiit labaak nepiespradzeeties....Tapat kaa JaK-42 tas inzhenieris arii nebija piespradzeeejies un tapec izdzivoja...Jo izlidoja araa, esmu vairakas reizes dzirdeejot,ka labaak kad tu izlido no mashinas,nevis sadedz mashinaa.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Citreiz veciiit labaak nepiespradzeeties....Tapat kaa JaK-42 tas inzhenieris arii nebija piespradzeeejies un tapec izdzivoja...Jo izlidoja araa, esmu vairakas reizes dzirdeejot,ka labaak kad tu izlido no mashinas,nevis sadedz mashinaa.... Bet nevienmēr tu zināsi, vai paķersi kādu koku, stabu vai vienk. izdomāsi uz ceļa uzmest mašīnu uz jumta, nerunājot par karuseli "kūleņi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Procentuāli uz to skatoties man šķiet, ka tur divu runu nav par to, ka izdevīgāk ir būt piesprādzējušam nekā ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Procentuāli uz to skatoties man šķiet, ka tur divu runu nav par to, ka izdevīgāk ir būt piesprādzējušam nekā ne. + tās ir tikai retās reizes, kad palīdz nepiesprādzēšanās, parasti avārijās tā ir piesprādzēšanās. Deadalive tas tavs varoņdarbs? Kaut ko jau teici, ka iekļuvi negadijumā. Mašina reizinātājos, tolmets Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Nu ja Tu sienā lidosi, tad diezvai Tev nepiesprādzēšanās palīdzēs. Labāk tomēr ir piesprādzēties, jo pat ar 40km/h, ja tu ieskrien sienā sekas var būt letālas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Viss jau notiek vienkāršāk,kam būs jāaiziet tas aizies,kuram būs vēl japaliek tas arī paliks,darīt vari ko gribi!Neiet runa par pilnīgu daunismu un savas dzīvības nemīlēšanu/necienīšanu ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Āmen brāl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vMHXGz3QXPk Un šeit būs video lidotājiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fFtJZb7uwmw pff prieškam sprādzēties 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Unikāli. Vienkārši turpina runāt pa telefonu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 SkaM - jau redzēts. Teddy'ja video tiešām lika aizdomāties, kā uzvesties uz ceļa.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Lāča video tiešām ir ļoti ok. Prieks, ka pats esmu beidzis lidot tikai pie pirmā štrāfa, labi, ka tas nebija šāds variants. Man nepatīk vilkties, bet nu braucu prātīgi ar saviem 110 - 120, pārgalvīgi nedzenu, jūtos droši un arī esmu pārliecināts par spējām apstāties vajadzīgajā brīdī. Tajā video daļā, kur meitene ar savu puisi pie apmales, kuru sašķaida un viņai tikai kājas paralizētas, vispār uztaisīja īssavienojumu, nerunāsim par bērniem, kuri tikai aiz nejaušības gājuši bojā... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 SkaM - jau redzēts.Teddy'ja video tiešām lika aizdomāties, kā uzvesties uz ceļa.. Es domaju, ka mes piedosim, ja nebrauksi uz sava velo pec noteikumiem. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Blin nu nevajadzeja iet taja csa iekšā, kā piesēdos tā līdz rītam atkal. Gn. x_x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Pa publiskajiem ceļiem, kur ir citi cilvēki protams nevajadzētu lidot. Betnu +10/+20 neuzskatu pa lidošanu. Lidošana sākas no +40. Šķaudī tika sašķelts uz noslēgta ceļa. Pats nebiju pie stūres, atrados blakus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Minority - LOL, šoreiz sasmējos. Tas lāčā ieliktais pirmais video jau kādu laiku zināms, un šis aicinājums piesprādzēties ļoti labi nostrādāja uz mani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 hvz, man jau sen bija skaidrs, lāča video īsti neko neiespaidoja, asiņaini skati dzīvē ir redzēti daudz, dzīvoju pie melnā punkta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Laikam pārspēlējos cs. Šonakt sapņoju ka savā vecajā pamatskolā stāvu, kaut ko runāju, kaut ko par krieviem pateicu, tad iznāk ārā 10 boveviki no kabineta, pasaka, ka par to ko es pateicu pienākas nāvessods, es pasaku ok, šie nostājas rindā un nopiļī mani ar ak47,par nacismu, es nomiru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Laikam pārspēlējos cs. Šonakt sapņoju ka savā vecajā pamatskolā stāvu, kaut ko runāju, kaut ko par krieviem pateicu, tad iznāk ārā 10 boveviki no kabineta, pasaka, ka par to ko es pateicu pienākas nāvessods, es pasaku ok, šie nostājas rindā un nopiļī mani ar ak47, par nacismu, es nomiru. Un es domāju, ka degradējusies ir tikai mazā paaudze (tobiš līdz 12 gadiem), bet nē, arī vecāka kaluma cilvēki ir "stulbi" :< 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now