DoubleT Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Mani gaida milzīgs arsenāls grādīgo, bet man ir jāguļ un rīt jārullē baranka. Tas ir vienk. PIZDEC! Bet vismaz tagad man ir darbs un vairāk nevajadzēs slaistīties non-stopā mājās. Hell yeah! kur dabūji darbu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Ziemas sezonai tāds nepastāvīgs darbs, pārsvarā jau stroikā, bet nu tur vēl klāt nāk transportēšana un tamlīdzīgi šiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 aizliet mūli, plānā jāgers, kojoti Tu esi mans favorīts nummur 1ns šonakt Tā turēt biju restorānā atstāju 30Ls ,bet za to pieēdies esmu Tagad sūcu viņčiku un skatos Okartes akademiju...soft wiikends Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Tu esi mans favorīts nummur 1ns šonakt Tā turēt biju restorānā atstāju 30Ls ,bet za to pieēdies esmu Tagad sūcu viņčiku un skatos Okartes akademiju...soft wiikends zel, ka tu nedziivo riigaa, sodien varetu iegriezt pasaaakumu jaageriitis, jap, jau liist, vispar nesaprotu kadel esmu seit aa nu jaa, uz kojotiem brauc peec 12, jo tur atrak nav cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Gūdmens nav formā! Kur ir tas vecais gūdmens, kas kā jau normālā sestdienas vakarā raksta, ka šodien ( atkal ) ir pielējies un vakardienu neatceras. We miss you - COME BACK! Vakar labi iesākām un atkodām, ka 3x07 un 1x05 uz 5 ir par maz, bet kad to sapratām, bija jau 3 naktī. DAMN! Bet šodien kā cilvēks no rīta pēc pirmajiem 4 poxu aliņiem jutos vismaz, negribu domāt kā būtu bijis, ja ribās būtu vairāk metis. Salīdzināt ar šodienu pat nevar, bet man ( bļad nolādētā šofera dzīve ) rīt jābūt skaidram :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 nu vismaz galva uz pleciem, nav doma braukt puspaalii, labs cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Ja tā paskaita, tad šodienas alkoholam tika atvēlēts kopsumā pāri pa trim simtiem latu UN ES SĒŽU MĀJĀS! Es varētu turpināt raudāt, bet tas tā pat neko nemainīs. Jāiet pārsist kādam galva kādā pubā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 taksis - rīga un atliks vel celjam atpakalj un alkoholam piedzerties komā ja tie 300 naak no purna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Tie ir studenti! 300 Ls iztērēt vienam vakaram tikai šmigā tā ir šika lieta. Par 300 ls no sejas nemaz nevar būt i runas, tu ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Tie ir studenti! 300 Ls iztērēt vienam vakaram tikai šmigā tā ir šika lieta. Par 300 ls no sejas nemaz nevar būt i runas, tu ko nu jaa, es arii 300ls neesmu izterejis vakara gaitaa, bet max ir 150ls, bet tas bija taa..pat nezinu, sanaaca vnk, protams no riita bija moraalas pohas nahuj, prieksh kam utt tapec esmu apnemibas pilns aprobezoties ar saviem 50 un iet guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 GooDmen, neesi apsvēris ideju sāk zīļot? (twitteri) izmantot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Man pietrūkst Enfuergo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 GooDmen, neesi apsvēris ideju sāk zīļot? (twitteri) izmantot? goodijs kaut kad twītoja, bet tad pazuda no twitter aprindām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 GooDmen, neesi apsvēris ideju sāk zīļot? (twitteri) izmantot? latviski pareizak ir čivināt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 kāds laikam pakāsa Prieks, kur tu rodies 60ls ātri vien aizgāja pastaigāties. vismaz prieks, ka vakars pēc tam klubā tika pilnībā apmaksāts no draugiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 (edited) karoč es ar čomiem sametāmies lētajai cido ābolu sulai un tādu pāli parāva, tad aizpisām uz kojotiem un stāvējām visu nakti uz vietas. tik kruts vīkends!! p.p.p.s. man ar vienas smukas čikas acu kontakts bija, bet likās ka viņa ir čalis jo karoč tāds pālis bija, jā prieks kur tu rodies? Edited October 16, 2011 by mindmaasters 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 tu i tizls Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Samuray vai kāds no viņa gala, var iespraust smirdīgu zeķi viņam, nē - reāli, mutē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Samuray vai kāds no viņa gala, var iespraust smirdīgu zeķi viņam, nē - reāli, mutē? , nāc tik pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 es varu aizbliezt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 es varu aizbliezt uz priekšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 GooDmen, neesi apsvēris ideju sāk zīļot? (twitteri) izmantot? Agrak centos ,bet baigi noslogoja taa padariishana...mind tu esi muļķis,agrāk tāds nebiji... Majas izpuceeju,tagad jaiet araa nedaudz svaigu gaisu ieelpot,un paris pifchikus hoķim iepirkt,jo šodien būs smagi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 agrāk minds bija vēl lielāks muļķis 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 es varu aizbliezt ...es tev vēl samaksāšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 jums skauž? 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now