quickaim Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 nesaprotu kas jaunaja versija ir tik kruts, avatari suukaa, vinji ir mazi, gifi neiet. View new posts vispar bez komentariem, mekle pats, kuru pedejo postu lasiji. Topika aizsacejs blaavi peleks, kas ieprieks bija savadak, varbut citiem bija vienagla, bet man personigi nodereja, jo bija cilveku grupa, kura topikus pat neveru vala, jo uzreiz bija zinams, ka bus suuds sarakstits. Ir vel ko teikt, bet slinkums, naksies jau pierast, kas cits atliek. KSO jau pirms kada laika uzlika so versiju, besi ara veljoprojam, sai versijai prikols ir tads, ka ja tu izlasi topiku un jauni posti neparadas, tad skatoties view new posts topiks neuzradas, nu kaa jau agrak, bet tos topikus, ko neesi vispar veris vala radas visu laiku, cerams seit to gluku noversis, nereali kaittinosi. Paņemot View New Content, kreisajā malā vari izvēlēties, kas tiks rādīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) mobile skini ir reportēti kā bugs... es arī admin panelī redzu gļuku... ok izskatās ka uz iphone safiksēju, kāds varētu confirmot, ka arī uz androīda strādā korekti Edited August 12, 2011 by worm Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) mobile skini ir reportēti kā bugs... es arī admin panelī redzu gļuku... ok izskatās ka uz iphone safiksēju, kāds varētu confirmot, ka arī uz androīda strādā korekti Uz iPhone iet viss kā vajag. edit: TROLOLOL es ne tā izlasīju tavu postu. edit2: uz Android arī iet. Edited August 12, 2011 by ~ jeyna ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Labi, ka taa +/- sisteema ir nahranizeeta. Diezgan biezhi tie - tika likti kaut kaadu antipaatiju deelj nevis posta satura peec. I mean c'mon, ielikt miinusu par to, ka paprasa demo? Formus, protams, nepierasts kaa vienmeer peec izmainjaam, bet viss buus kulee ar laiku taa pat. Tie avatari tieshaam mazliet tracina 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found. Edited January 11, 2017 by ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 bjladj , izdraasts forums. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Krista vairs nevarēs mīnusus raut pie katra sava posta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Velns,ku man ir sudigi shodien,bet nekas,esmu to pelnijis Viss ir chikeniekaa...Es tak alkoholikjis Shodien uz hokji jamochii ar Larinu Rigas Dinamo pret CSKA Liepajaa Wuhuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 vakar biju iekapis gudmenaa. jauki. shodien guleeju visu dienu.hujova. riit vismaz buus saulains laicinjs guudmen tev avatars ''biku'' izspluudis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 I'm ok! http://www.youtube.com/watch?v=K8kA0eNlnOM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Palasot pasākumu sadaļu var noprast, ka goodmenam ir ļoti nopietns konkurents. Un jā, jaunais forums tiešām smird. Pie vecā varēja pierast diezgan ātri - tb, jo vairāk gāju iekšā, jo vairāk iepatikās...ar šo versiju gan ir pilnīgi pretēji. Kaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Cik tad nu ilgi jau šis forums ir 2 dienas? Nu lab tagad jau rit trešā diena. Pieradīsi pēc 1 vai 2 nedēļām Jā vienīgais ir par spilgtu gamma, it īpaši ja ilgi kaut ko lasa, un pēc tam ieskaties kur citur, acis griežas otrādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Palasot pasākumu sadaļu var noprast, ka goodmenam ir ļoti nopietns konkurents. kads vinsh man konkurents Lai vinsh pacenshas ilgterminjaaa vairakus gadus savu kondiciju noturet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 (edited) Worms tā arī nesataisīja bildes pievienošanu. Nekas. Tagad man ir Gravatar. Ar Jeynu. Btw, ar Safari pievienojot Quick Post, nenotiek automātisks refresh. Tā arī palieku ar uzrakstītu postu, jārefrešo pašam. Edited August 15, 2011 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 (edited) Worms tā arī nesataisīja bildes pievienošanu. Nekas. Tagad man ir Gravatar. Ar Jeynu. Btw, ar Safari pievienojot Quick Post, nenotiek automātisks refresh. Tā arī palieku ar uzrakstītu postu, jārefrešo pašam. Uz tavu avataru kādam ( dj stay ) var būt stienis gaisā. Es ar tādu apziņu dzīvot nevarētu. Edited August 15, 2011 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Neesmu pieradis pie šī foruma Galīgi nepatīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Worms tā arī nesataisīja bildes pievienošanu. Nekas. Tagad man ir Gravatar. Ar Jeynu. krēsls<džeina Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Kāds nezin cik parasti veikalā maksā Jaguar alkoholiskais kokteilis(AR 50% ENERGY)? Jāpamēģina.. ja jau ar energy drinku plusā,tad jabut nice bliezienam. Moš kkas līdzīgs Amerikā tik labi pazīstamajam FOUR LOKO no kura 1 vai 2 bundžiņām tur daudzi amerikā izrubās.. tiesa tam gan ir 12%, shitam Jaguar ir 7%(agrak bija 9%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Kāds nezin cik parasti veikalā maksā Jaguar alkoholiskais kokteilis(AR 50% ENERGY)? Jāpamēģina.. ja jau ar energy drinku plusā,tad jabut nice bliezienam. Moš kkas līdzīgs Amerikā tik labi pazīstamajam FOUR LOKO no kura 1 vai 2 bundžiņām tur daudzi amerikā izrubās.. tiesa tam gan ir 12%, shitam Jaguar ir 7%(agrak bija 9%) Brālis bieži mēdz nopirkt šos mēslus, bet es nekad nesapratīšu kā viņus var dzert. Nesen biju paņēmis no viņa to jaguar pagaršot - nu susla, kas susla. Es tādu pat par brīvu atteiktos dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Brālis bieži mēdz nopirkt šos mēslus, bet es nekad nesapratīšu kā viņus var dzert. Nesen biju paņēmis no viņa to jaguar pagaršot - nu susla, kas susla. Es tādu pat par brīvu atteiktos dzert paprasi viņam pa cik viņš pērk Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 (edited) Jautājums - tagad ir 7 no rīta vai 7 vakarā? nopietni Edit: Izskatās ka tomēr ir rīts. Laikam nevajadzēja vakar rīta kafijas vietā dzert moku. Edited August 17, 2011 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Un ko likt vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Neatradu smuku krēslu ar vajadzīgo malu attiecību. Būs jums tagad jāpacieš mans purns avatarā, ja jau Džeina nepatika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Kāds nezin cik parasti veikalā maksā Jaguar alkoholiskais kokteilis(AR 50% ENERGY)? Jāpamēģina.. ja jau ar energy drinku plusā,tad jabut nice bliezienam. Moš kkas līdzīgs Amerikā tik labi pazīstamajam FOUR LOKO no kura 1 vai 2 bundžiņām tur daudzi amerikā izrubās.. tiesa tam gan ir 12%, shitam Jaguar ir 7%(agrak bija 9%) RIMI, ja nemaldos, bija 1.59Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now