enjoi Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 kur ir pazudis Enfuego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Atpūšās. Vēl ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Shodien waziku satiku,vinsh gan taads mundrs izskatijaas, savu kraju iekarto sheit in da Liepajaa Par kazaam neko labaak neraxtiishu,tikai to ka labi gaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Vai eksistē un pēc kādiem keywordiem meklēt herņu, kas pārslēdz vai skan tumbas/austiņas datoram? Datorā ir tikai viens caurums un man apnicis visu laiku lēkāt un pārspraust vadus. Prātā ir kastīte ar slēdzi/pogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Amm, parastais spliteris un skaļuma maiņa uz tumbām/austiņām, vai vienkārši izslēdz tumbas, kad tev tās nav vajadzīgas. Kamdēļ meklēt softus lietām, kurām tas nav vajadzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Vai eksistē un pēc kādiem keywordiem meklēt herņu, kas pārslēdz vai skan tumbas/austiņas datoram? Datorā ir tikai viens caurums un man apnicis visu laiku lēkāt un pārspraust vadus. Prātā ir kastīte ar slēdzi/pogu. Man taads ir Das ir real..Maximaaa pat taadu redzeeju max 2Ls maxaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Vispār maziņš gratz kRi jumbelī Dipu, dapu summersounds nāk un ar mani virpuļot sāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 stuffin` bong, and getting ready to watch HP Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Vai eksistē un pēc kādiem keywordiem meklēt herņu, kas pārslēdz vai skan tumbas/austiņas datoram? Datorā ir tikai viens caurums un man apnicis visu laiku lēkāt un pārspraust vadus. Prātā ir kastīte ar slēdzi/pogu. Nevajag eest caur pakalju. Noperc sadalitaju. vari nopirkt lelemntaru dalitaju uz diviem - ausim un skalruniem. ko nevajag atsledz ( lai klausoties muziku uz bumbadabumm austinjas nesabeigtu), vai ari dalitaju ar sledzi. Tikai jebijo matj neperc kaa goodmen saka pa 2ls. Ja tur ir kustiga detalja ( dalitajsledzis) tad skanja no verkja pa 2ls buus vienkarshi anaaala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 http://shop.ebay.com/i.html?_kw=audio%20splitter&_clu=2&_fcid=115&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Varat mani apsveikt, dabūju darbu bankā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 kuraa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 kuraa? neuztraucies, nav tā pati, kas Tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Varat mani apsveikt, dabūju darbu bankā Apsveikt par to, ka strādā bankā? Diezgan naivi, jo neviens nezin tavu profesiju, jo, tu vari gan slaucīt grīdas (tātad būt apkopēja), gan arī pļāpāt ar visādiem onkuļiem uzvalkos un domāt, kā lai palieliena bankas prestižu (bankas moderators, menidžere). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Apsveikt par to, ka strādā bankā? Diezgan naivi, jo neviens nezin tavu profesiju, jo, tu vari gan slaucīt grīdas (tātad būt apkopēja), gan arī pļāpāt ar visādiem onkuļiem uzvalkos un domāt, kā lai palieliena bankas prestižu (bankas moderators, menidžere). who cares? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 vins laikam domaja administrators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 neuztraucies, nav tā pati, kas Tev Kurā tad? Tā pati kas man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Kurā tad? Tā pati kas man? Swed Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Swed Ohhhhhh maneeejaaa 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 labriit ! no kurienes juus velkat top gear jauno sezonu ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 inperil.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) Apsveikt par to, ka strādā bankā? Diezgan naivi, jo neviens nezin tavu profesiju, jo, tu vari gan slaucīt grīdas (tātad būt apkopēja), gan arī pļāpāt ar visādiem onkuļiem uzvalkos un domāt, kā lai palieliena bankas prestižu (bankas moderators, menidžere). Bļa no kurienes tu izlīdi? Nokritis no debesīm tagad stāstīs zilus brīnumus par to ko viņš zin un ko neviens cits nezin. Da pašol atpakaļ alā. + Evai gratzeklis, nebūs vairs jāsēž vienai pašai, kitty aint work alone enīmōr Edited July 20, 2011 by Nightmares^^ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 + Evai gratzeklis, nebūs vairs jāsēž vienai pašai, kitty aint work alone enīmōr Mhm, būs 15 kolēģi daily + beidzot būs jāsāk strādāt, nevis internetā sēdēt Man jau tā lūrēšana @ internets ir pieriebusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Man jau tā lūrēšana @ internets ir pieriebusies Pēc mēneša teiksi pretējo 15 darbinieki? Nav pārāk daudz iesākumam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 2vi c4 http://www.bildites.lv/images/m0cocfwefeb2ml6wx5ix.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now