SaS^MAN Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 zini kur ir jalaiz? uz lapmezciemu, zvejnieksvetki, man maaja pie ezera ;] sogad kaa par brinumu tur ir pat padomats, lai klaberi var patuset Lapmežciems - FTW. Es tur parasti svinu, tikai izlaidu pagājušo gadu. Kas šogad pardzēts programmā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 http://www.kasnotiek.lv/event/31794/zvejnieksvetki-2011 nekas MEGA, bet labak kaa citus gadus, vismaz nav DONS, kaa vins kretineja ara visus, visi vienkarsi ~10min buu buuu, pec savam 5 dziesmam aizmuka nesaprotu rikotajus, visi grib atlaist hardkoriigi, nee vinji saliek kaut kadu pedinju muziku. Tad jau tu zini, mes parasti ar to peldoso pirtinju iepeldejam pasakumaa no juuras puses, jaa es tur biju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 http://www.kasnotiek.lv/event/31794/zvejnieksvetki-2011 nekas MEGA, bet labak kaa citus gadus, vismaz nav DONS, kaa vins kretineja ara visus, visi vienkarsi ~10min buu buuu, pec savam 5 dziesmam aizmuka nesaprotu rikotajus, visi grib atlaist hardkoriigi, nee vinji saliek kaut kadu pedinju muziku. Tad jau tu zini, mes parasti ar to peldoso pirtinju iepeldejam pasakumaa no juuras puses, jaa es tur biju Mjā, tur nekad nav bijis nekāds harcore. Parasti visas lēnās dziesmas, bet tāpat tur cilvēku masīvs vienmēr ir. 2 gadi atpakaļ viss centrs pat bija pilns, ne tikai pludmale. Šogad tas pats darīsies. Nu katrā ziņā es domāju, ka šogad ieradīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) es busu 100%, man ir spots un viss parejais nepieciesamais, si vasara vispar solas but mega, jaani bija grandiozi, domaju zvejnieksvetki bus tas pats, tad nak summer sound, kaut kadi positivus, kaitistu sanaksme venstpilii..miilu vasaru Edited June 29, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Cik noprotu, tad Zvejnieksvētki it 9. Jūlijā? Fuck, tieši tad sanāk pašam dzimtas salidojums... Nu nekas, piedzerties un iztrakoties pie mūzikas dabūšu tāpat, tikai grutāk atrast attālāku paziņu ar ko pamīcīties... Bet būs mazās, that pownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 es busu 100%, man ir spots un viss parejais nepieciesamais, si vasara vispar solas but mega, jaani bija grandiozi, domaju zvejnieksvetki bus tas pats, tad nak summer sound, kaut kadi positivus, kaitistu sanaksme venstpilii..miilu vasaru Vai tad tu arii domaa ierasties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Man bija doma ierasties uz summer sound, bet liekas, ka nebūs pārāk labi priekš manis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Man bija doma ierasties uz summer sound, bet liekas, ka nebūs pārāk labi priekš manis.. tu vari izteikties skaidraak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 tu vari izteikties skaidraak ? Nevaru, es nemāku rakstīt vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Bučaz Čerezai 22niekā iekāpjot Edited June 30, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Žēl, ka beesmu pie datora, tad tiesham ieliktu "You are not as gay as this, but damn, you sure are trying" bildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Khah, es centos pēc iespējas krāsaināk Besī tie mākoņi, varētu iet ārā pacepties saulē, bet īsti nav jēgas. Darīt arī neko negribās... Fuckin` borings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 http://www.delfi.lv/news/referendums-2011/referendums/pilsonis-burgis-tiesa-apstrid-referendumu-par-saeimas-atlaisanu.d?id=39337435 Pilsonis Bruģis. Ai, ka uzvārds atbilst. Čalim pašvaki ar pantu interpretēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Acerās par izvarošanu ? Šodien runāju un viss ķipa O.K Tikai vaig lai no googles tas stulbais indeks pazūd. Un kas ar macho ? Man viņas mutere teica, ka sūdzēs viņu tiesā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Dura viņa ir Interesanti tad par ko viņa kādu no Gign sūdzēs tiesā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Es domāju, ka policija viņu pasūtīs dirst. Un ne jau es esmu gign lapas īpašnieks. Vijiņa ir ar wormu runājusi. Rēcīgi, ka viņa pieprasīja arī lai dzēš Ivo niku. Tantei nav nekādas sapratnes par ko viņa runā. edit: turklāt, kas viņai nepatīk - ierakstot googlē dženifere rumpāne, izvarošanas topiks ir tikai otrās lapas beigās, nav jau tā, ka tas būtu pirmais rezultāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:y4j9mOo8jr0J:www.gign.lv/forum/topic/51953-izvarosana-nu-wtf/+%22izvaro%C5%A1ana%22+Nu+Wtf+%3F&cd=1&hl=lv&ct=clnk&gl=lv&client=firefox-a&source=www.google.lv EDIT: Un citas lapas var dabūt ievadot google.lv "izvarošana" Nu Wtf ? page X un spiežot saglabātā kopija. Edited June 30, 2011 by van Helden Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 dīvaini, kad vakar skatījos, nebija iekašojusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Moška "miskastē" esošie topiki ir redzami Googlei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 nope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 http://www.google.lv/#hl=lv&xhr=t&q=d%C5%BEenifere+rump%C4%81ne+izvaro%C5%A1ana&cp=28&pf=p&sclient=psy&source=hp&aq=f&aqi=&aql=&oq=d%C5%BEenifere+rump%C4%81ne+izvaro%C5%A1ana&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=dd7bd54328695bfe&biw=1024&bih=673 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Vai tad tu arii domaa ierasties? nu iespejams, bet busu ar savu kompaniju taa kaa..enivej man liekas summer sound iekriit ar kaitbordistu festinu ventspilii pie juras uz kuru ir doma braukt. kr4 kaitfests > summer sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Shoriit aizgaaju guleet tikai no riita un izbaudiiju to, ka man no plkst. 09:00 zvana visaadi radinji un sveic dzimshanas dienaa, ahh, cik jauki no vinju puses Zna4it, neesmu guleejusi, bitch mode enabled Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 http://www.google.lv...iw=1024&bih=673 jā, tā ir tik liela iespēja, ka uzrakstīs tieši viņas vārdu un uzvārdu un kopā ar vārdu "izvarošana". bet ja tas ir zināms daudziem, tad sūdīgi tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Shoriit aizgaaju guleet tikai no riita un izbaudiiju to, ka man no plkst. 09:00 zvana visaadi radinji un sveic dzimshanas dienaa, ahh, cik jauki no vinju puses Zna4it, neesmu guleejusi, bitch mode enabled http://www.gign.lv/forum/topic/51931-piektdiena-0107/page__view__findpost__p__546574 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now