aivis99 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) Ar autobusu brauxi? Nu lol tu nomirsi shitajos graados ar autinju laist DOOOOH!!! Ar ljopeni kad vinja paceljas augshaa gandriiz kaa kondishka Jā ,ar autobusu, bet Ryanair jau tur tās cenas ir tādas, kādas ir. Un man ir noteikts datums, kad jābūt darbā un tur tās cenas nenormāli mainās. EDIT: Es gribēju teikt airBALTIC! Nu uz rītdienu biļete maksā man 168.36 ls, nu ar autobusu 60.70 ls maksāja biļete. Edited June 8, 2011 by aivis99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Es šitajā laikā pa mežu šancēju, jaunajā traktorā labs kondicinieris P.S 10 dienās 300 ls jau 16 gadi, traktors un 300 lati 10 dienās? Da labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Kāds nezin kur Latvijā var nopirkt tos amerikāņu populārākos aliņus - BUD light vai Miller LITE? Gribas pamēģināt kādi viņi ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Kāds nezin kur Latvijā var nopirkt tos amerikāņu populārākos aliņus - BUD light vai Miller LITE? Gribas pamēģināt kādi viņi ir.. Pačeko kādā no SKY veikaliem, šķiet ka kādu gadu atpakaļ tur manīju BUD Lightu, bet neesmu par to drošs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Kāds nezin kur Latvijā var nopirkt tos amerikāņu populārākos aliņus - BUD light vai Miller LITE? Gribas pamēģināt kādi viņi ir.. http://labsalus.lv/s-brevinga-alus-salons-berga-bazara/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Jā ,ar autobusu, bet Ryanair jau tur tās cenas ir tādas, kādas ir. Un man ir noteikts datums, kad jābūt darbā un tur tās cenas nenormāli mainās. EDIT: Es gribēju teikt airBALTIC! Nu uz rītdienu biļete maksā man 168.36 ls, nu ar autobusu 60.70 ls maksāja biļete. Nu nezinu ar Ryanair butu laicigi tiketus dabujis 2reiz letaak nekaa ar busu, Es atceros kad es 1majaa reizee braucu uz Vaciju ar busu...kaut kaadas 30h braucu no riita 6:00 izbraucu nakamaa dienaa ap 17:00 iebraucu...Uz frankfurti braucu...Ak dievs tas tak bija murgs..man paveicaas,ka leishu caaciiite man sedeja blakus...Sedejaam pirms pedejaa rindaa,aizmuguree neviena nebija,paveicaas,ka varam atlaist kartigi to kreslu, bija kas mani izklaidee,ko pats izklaideeju Precejusies un siikais,bet tas nebija skjerslis izklaideeties ar mani Bet iedomajos ja man kaadai babuljai butu jasezh blakus,es nomirtu p1zdohen buutu Atpakalj gan lidoju un tici man ir milziga starpiba starp 2h lidojumu un 30h braucien vasaraa,kur d1rsa tev sviiist kaa cuukai...Tikai ik pec 3h izkaap pachuraa un uzpipaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 16 gadi, traktors un 300 lati 10 dienās? Da labi. Jap, ar draugu strādājam. Nopirka biļeti no LVM un tagad divatā ar traktoru uz mezhu, samaksājam fūrai 5 ls lai iemočī čupiņu baļku piekābē, tālāk atpakaļ da hatai sazāģējam un pa 90 ls malkas kravu 30 ls draugam degvielā aiziet, un parējo uz pusēm, tā jau 10 dienas daram, ideāls bizness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Nu nezinu ar Ryanair butu laicigi tiketus dabujis [..] Nu jā, zinu, bet Ryanair nepiedāvā tādu lidojumu un airBALTIC 289 ls sanāk, jo man uz Minheni, ne Berlīni, nedaudz sajuka. Kaut kā izcīnīšu to visu un kad būšu klāt savā hotelī, tad iešu nopeldēties un atpūtīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Back no meža, 30 ls plusā 330 ls nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 nu sutoņa te nepajokam Kuldīgā, gribās istabas sienu izraut ārā, lai vēsāks. btw, Latvijā ir lielākā svelme(karstums) Eiropā, normāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Es sestdien aizbraukshu izbaudiit to svelmi uz meenesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Back no meža, 30 ls plusā 330 ls nice Kabrioletam kraaj? Vel nedaudz pietruukst ne? Bleee istabaaa 29gradi,ventilatora man nav, uz balkona 52graadi, tur kaa SAUNAA>..... Auksts alus pat nepaliidz...Tas ir zhopnjiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Bļa, man dzīvoklī ir pašam sava pirts... Stiklotā lodžija murgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Es sestdien aizbraukshu izbaudiit to svelmi uz meenesi nedirsies un atbrauc paskatīties, kā naktī spīd dievidu tilts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 nedirsies un atbrauc paskatīties, kā naktī spīd dievidu tilts. kas ta tur spīd? tās pašas nesmukās oranžās gaismas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 JOmajoo.. Jau 18. datumaa braucu maajaas JUhuu.. Reali esmu sailgojies peec sava ciemata, draugiem, juurjas un blondiines Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ep1, tas bija domaats tikai kaa iemesls, galvenais meerkjis jau ir - o, nu ja jau tu esi sheit tad varam "kaadu" alinju izdzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ep1, tas bija domaats tikai kaa iemesls, galvenais meerkjis jau ir - o, nu ja jau tu esi sheit tad varam "kaadu" alinju izdzert! Saprotu, saprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ep1, tas bija domaats tikai kaa iemesls, galvenais meerkjis jau ir - o, nu ja jau tu esi sheit tad varam "kaadu" alinju izdzert! vot, vot, vot! Vīrs zin par ko ir runa! kas ar dareku, sen nav nekur manīts. Dzīvs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Kabrioletam kraaj? Vel nedaudz pietruukst ne? Bleee istabaaa 29gradi,ventilatora man nav, uz balkona 52graadi, tur kaa SAUNAA>..... Auksts alus pat nepaliidz...Tas ir zhopnjiks! Nea kkam labākam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Faking karsts, aizmigt nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 vot, vot, vot! Vīrs zin par ko ir runa! kas ar dareku, sen nav nekur manīts. Dzīvs? dareks ar dzhusi skotijaa straadaa, vinjsh laikam uz ziemassveetkiem buus lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 dareks ar dzhusi skotijaa straadaa, vinjsh laikam uz ziemassveetkiem buus lv. oho, pārmaiņas, interesanti. Štatos viss neaizgāja kā vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Nja, kaut kas tur nojuka, nemaaceeshu iisti pateikt kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Failing Spree or UltraFail - you be the judge.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now