T0masS Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Nu to viņš noteikti tā nebija domājis. Pāris aliņi pēc darba arī netiek saukti par žūpošanu, šeit bija mazliet kas cits domāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 (edited) AI nu whatever Klau, kāds nevar padalīties ar programmu vai fīču, ar kuru varēja .pdf failos kopēt tekstu... Precīzāk, man vienkārši vajag, lai programma saprot, kas rakstīts failā un, lai ar ctrl+f varu tekstā atrast konkrētu vārdu... EDIT: Tiko gribēju mēģināt izmantot iekš acrobat readera to pašu "Recognise text using OCR", gandrīz nokāru kompi, šamais pa vienai lapai kaut ko pārveido, tā jau man paies visa nakts kamēr kaut kas būs vispār Edited May 31, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 ja pdf nav taisīts no texta faila, tad sūdīgi būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Edzha tu galigi ne ta saprati, Liepaja ir normalas meitenes, vienu pat tik labi pazistu, ja vina nedzivotu Liepajaa... ari par 2 alinjiem vakara es nerunaju, es runaju par to zhuposhanu, ko gudmens apraksta, tur neizklausas pec 2 alinjiem. Kaa arii es vinju nenosodu par to, ka vins lieto alkoholu, taa ir vinja izvele. Vienkarsi es ta aizdomajos...no manis jau sen maneja butu aizgajusi un nav jau ari vieniga, kas man zinama, kas neciesh parmerigu alkohola lietoshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 3x dienu jau stradaju 90 ls jau kabata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Edzha tu galigi ne ta saprati, Liepaja ir normalas meitenes, vienu pat tik labi pazistu, ja vina nedzivotu Liepajaa... ari par 2 alinjiem vakara es nerunaju, es runaju par to zhuposhanu, ko gudmens apraksta, tur neizklausas pec 2 alinjiem. Kaa arii es vinju nenosodu par to, ka vins lieto alkoholu, taa ir vinja izvele. Vienkarsi es ta aizdomajos...no manis jau sen maneja butu aizgajusi un nav jau ari vieniga, kas man zinama, kas neciesh parmerigu alkohola lietoshanu Bļe, tak beidz piepisties Good menam, nav tak tava dzīve. Lai viņš dara, kā pats grib. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Dantem arī ļoti garšo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 ko jūs muld ka nav karsts ārā. es tikko vēl bij ārā ar topiņu un silts vēl tagad ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 ķipa, kad paliek karsts tu viņu velc nost? cash lika šeit ietroļļot p.s. šodien nopirku stunt kite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Bļe, tak beidz piepisties Good menam, nav tak tava dzīve. Lai viņš dara, kā pats grib. knaab suudaa? apvainojies? tad atsperies un knaab velreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Epix viss ok, es jau ar tik tā prikolam lecos Karsts šodien bija nenormāli... Pie jūras tik patīkams vējš, nedaudz par stipru, smiltis var saēsties volejbolu spēlējot Ja rīt tāds pats, mož jāiet cepināties... Pie reizes jāpamācās eksāmenam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 pludmale, mazaas un tu macisies? nedirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 knaab suudaa? apvainojies? tad atsperies un knaab velreiz. Prātiņ nāc mājās. Par ko vēl apvainoties? Ja tev sūdi tik traki garšo - knāb cik uziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 tik neinteresanti atbildeji, ka man pat nav ko atbildet, tu esi garlaicigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Eeedu bulku un censhos smaidiit Shodien tik daudz ko dariit buuus...wtf. es vakar atkal laikam veeemu...00:00 sedeju jurmalaa smiltiii un chilloju, da neko iipashu neatceros..tas gan nekam neder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Galva saaap,suuuudiiigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Galva saaap,suuuudiiigi! nu tad iedzer aliņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Es juutu ka kaut kas kreisajaa SANAA, man saak mirt,sadaliities ... Nieres vai AKNAS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 29 grādi latgalēēē, tiko biju aizgājis ar draugiem uz dīķi izpeldēties un ūdens diezgan silts, bet nu peldēties jau varēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Es juutu ka kaut kas kreisajaa SANAA, man saak mirt,sadaliities ... Nieres vai AKNAS? smadzenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Es juutu ka kaut kas kreisajaa SANAA, man saak mirt,sadaliities ... Nieres vai AKNAS? Kā izpaužas tā jušana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Kā izpaužas tā jušana? Taa ka sap,kaut ka taa interesanti... Tiko Burgeri apeedu...Bet juutos pec cilveka jau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Nu tīri teorētiski nekas tā vienkārši bez simptomiem sadalīties nevarētu sākt. Joka pēc gan varēji aiziet uzcirst kādu pilno asins ainu vai ko tamlīdzīgu, ja ir brīvs brīdis un iedvesma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Taa ka sap,kaut ka taa interesanti... Tiko Burgeri apeedu...Bet juutos pec cilveka jau! Varbūt tev kuņģis šo gadu laikā ir aizpeldējis uz kreiso sānu, pa alkohola asinīm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now