Pusdzīvais Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Pēc vakardienas nefiltrētajiem šodien jūtos nefiltrēts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Jautājums ciema alkoholiķiem - kur Vecrīgā vēl bez Ļeņingradas var pasūkt gaišo Brenguli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Space Dog, ja nemaldos arii HHC vareeja, ja ne vecriiga atad veel paariitis uz teerbatas ielas Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Opā, izrādās paša draugi mani apzaguši (naudas vairāk nav). Prosta super. Dzīvokļa atslēgas arī esmu padirsis, rīt uz darbu, a kā? Dzīvoklis paliks vaļā, visu iznesīs ārā. Vienkārši yo! Mde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Kur dzivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 hahaha, Teikā pie Ēlandes. Sīkāk vairs nestāstīšu. Eu, a cik maksā apmainīt slēdzeni dzelzs durvīm? Tur jau laikam sanāks lētāk ielikt jaunas, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 kas vērtīgs ko nest ārā? vnk vai ir vērts braukt.. slēdzene maksā ap 30ls, ielikt var arī pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) Draugi vnk varbut aiznjemushies...Velak atnesis ja tev ir metaala durvis,ar parastaam sledzeneem,cauri netiks,bet jaa ka teddy saka ~30Ls izmaxaas! A tu pa logu izkaap,durvis vismaz valjaa nepaliks... Esmu taa darijis...Nav nemaz tik slikti...Ja dzivo augstu,raapies pie kaiminjiem,izskaidro situaciju...Un vakaraa atpakalj... Edited April 28, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Tev jau Teddy no čiekurkalna kuras tur līnijas sanāk ar kājām atnākt, vienīgais grūti visus labumus pēc tam būs stiept prom. Laikam točna jākāpj pa logu ārā (2 stāvs gan) un jāiet uz policiju rakstīt iesniegumu. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Paga...A kaa tu iekshaa tiki ja atslegas laukaa kaut kur papisi? Draugiem zvaniji prasiji,kad pikji atdos? Jeb dzivokliii dzeraat un draugi projaam ejot durvis aizsleedza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 tapēc jau teicu - jābrauc. lai varu visu aizvest. Ausmas ielas menti mmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Janci skatos Tev forši draugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Paga...A kaa tu iekshaa tiki ja atslegas laukaa kaut kur papisi? Draugiem zvaniji prasiji,kad pikji atdos? Jeb dzivokliii dzeraat un draugi projaam ejot durvis aizsleedza? Atslēgas arī nozaga. Kad atnācām pie manis, kaut kur viņas nometu, un šorīt jau vairs atrast nevar. Tagad jauna atslēga jau iekšā. Visi sakot, ka naudu nav ņēmuši. Bija pāris šļuhas kuras es īsti nepazinu, takā viss skaidrs. Nācās gan kredītu ņemt, lai tagad izdzīvotu. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 nu bet nodrazt vinjas gan jau gribeji, vaino sevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Ar šļuhām viņš noteikti nebija domājis sievietes, bet gan diezgan nožēlojama paskata čaļus, kuri to vien kāro, kā kaut ko nospert! MACHO STAIGĀ PA VECRĪGU AR LIELIEM HEADPHONIEM, BĪSTIETIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Es domaju,ka ar šļuhām bija domajis, nodzertas mazgadigo kroksiišus Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/46374/unikala-operacija-amerikanu-karavirs-tiek-pie-jaunas-sejas normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Shodien HOKEJS sakaas juhuuuu vakaraa jaieperk kaada kaste alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 ejat kāst.. nah vakar tika tā pielieta seja? veljoprojam līgojos.. bet darbā esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Šodien gribas paslinkot, bet uz veikalu pēc alus tā pat jābrauc. Šovakar... es aizliešu mūli! Un poxuj par rītdienu, svētdien gan jau būšu uz pekām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 es šodien Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Arghh, Šī ir mana laimīgā nedēļa, mašīnai turbīne aizgāja labākos medību laukos,bet vienīgais labums ir tas, ka ir jau dabūta cita turbīne tikai velns viņu zin uz cik man atkal viss tas prieks izgriezīsies... Ehhh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 es šodien Tāds trīceklis vēl ne reizi nav piedzīvots XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Līdzīga lomka man likai 1x piedzīvota, kaut kad pēc māsas kāzām, kad bija notriektas kādas 5-7 dienas... Pēdējā dienā nevarēju glāzīti noturēt rokās neizlejot Bet šamējam jau knapi krūzi sanāk noturēt, gandrīz bez redeles palika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now