Cereza Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Tā aliņš sāk garšot vairāk un vairāk! NAfig tie Naftas ķīmiķi iemeta Lab ka vismaz niča joprojām,ticu,ka HOLTS ručīs,atliek tik kādam no mūsējiem iemest! Melna Esmu garlaiciiga Tu man vairaakas dienas peec kaartas to jautaajumu uzdod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 nu vo, tagad man arvien vairāk paliekas žēl, ka tika likvidēts tas Tēta topiks par iesūdzēšanu. Dodot pretriecienu ar šiem Cerezas postiem viņam, manuprāt, nebūtu vairs īpaši daudz, ko dirst Čip dots devējam adodas - tu uzbrīc mums ar draudiem, mēs pretī ar tevis, tavas draudzenes (mammas?) sūdu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 melna neskaitas garlaiciga, ta ir klassika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 I just got new signature! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Melna ir forsha un jaa taa tas ir Priekaa Davai bullishu un skaistu Nizhivija SOLO Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Un es palaidu garām tik jauku topiku. Cereza, izturību Tev turpmāk,jo šādu psiholoģisko spiedienu izturēt nav viegli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Hmm, dzeru kaut kādu LB CooL šņabi. it kā piparmētru skaitās... bet garšo kā šņabis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 3 Stundas šķūrēju sniegu, kājas nejūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Shnjabis + piens + moka (Rimi nebija Kahlua, veeee) = gut timez Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Shnjabis ar pienu galigi forshi neizklausas :D UN vel lipekliigo bet garsho MOKU Taa kaa man alus aptrukaas,tad man aizgaja Atliekas Bonisha ar sulu un nu jau nakamaa glaze mans japnju visitis ar sulu Ritaa darbaa buus SMAGI blee Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Dzert nav jēgas, bet nedzert - arī nav. Jau 2 stundas vēroju stūrī nolikto alu un nevaru saprast kā man būt. Skumji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Rīt darbs, īsti negribas iet, bet kas jādara - jādara Iedzēru divus aliņus, noskatījos SAW 3D ar savu meiteni, es pārsmējos, viņa sabijās Lai vai kā, te forumā visi tik gudri palikuši, nav īsti ko dirst pasūtīt. Viens otru ēd nost. Atceros, ka kādreiz dirsa tikai "krutais gals" ala macho un co. Izskatās, ka visiem tas tik ļoti iepaticies, un visi grib līdzināties līderiem, tādējādi ir sanācis, ka gign forums ir palicis par vietu, kur izlikt savu rūgtumu vienam pret otru. Sad, sad world. Un vispār, nafig ar Firefox nevar uztaisīt ne normālu postu, ne topiku, tā kaitina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 (edited) Tagad ar druganu pixaaju ābola arsēniču.. zajebis līst iekšā laikam drīz būs jāmauc uz pozitīvu klubu Edited December 10, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Taa man acis kriit ciet,driiz mana sieviete no pirts bus majas uz kuru neaizbraucu dodot priekshroku majas atpusties,blee taa saucas atpuuta alus pec alus un beigaAS SHNJIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 AAAHHHH. Drunk and bored Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Iedzēru divus aliņus, noskatījos SAW 3D ar savu meiteni, es pārsmējos, viņa sabijās Lai vai kā, te forumā visi tik gudri palikuši, nav īsti ko dirst pasūtīt. Viens otru ēd nost. Atceros, ka kādreiz dirsa tikai "krutais gals" ala macho un co. Izskatās, ka visiem tas tik ļoti iepaticies, un visi grib līdzināties līderiem, tādējādi ir sanācis, ka gign forums ir palicis par vietu, kur izlikt savu rūgtumu vienam pret otru. Sad, sad world. Un vispār, nafig ar Firefox nevar uztaisīt ne normālu postu, ne topiku, tā kaitina. vai nu tiešām es tā baigi dirsu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Teiksim tā - Tu nebaidījies kritizēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Izklausaas, ka visi vakar kodeejushi, es vieniigais tik mazliet uzsmeekjeeju un braucu maajaas guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Vakar labi pavadīts vakars izbaudot quattro piedāvātos prieciņus un piesmejot vietējos streetreiserus, kas pat no stāvvietas ārā knapi var tikt. Šodien jānopērk jauna nūja un jālaiž padzenāt ripa P.S. Jaunais chiky niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 be kretīni pie mājas stūra meklēdami naftu ir pārsituši ūdens trubas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Vakar čalis atbrauca no Dānijas! Lieki teikt, ka galds bija noklāts! + vel pa pālim ar bembjiem viens aiz otra padriftojām pa centru! Jauks vakars tikai tagad gribās nomirt + vel 3os jāiet uz dejām, un 5os jāiet spēlēt basi! Grūta nedēļa, šonedēļ biju domājis mācīties, laikam nesanāks, kā arī studijas man laikam beigsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Šonedēļ no manis lielais pixātājs nesanāca, pārguris atvilkos no darba, ar mašīnu aizripoju iečekot naktsmurga seju, izdzēru sulu, izspēlēju pāris biljarda partijas ( bez alus tomēr arī biljards izrādās spēlējams... ) atvilkos 4. mājās un ievilkos gulēt. Prātīgi aizripoja čiriks, bet to par tādu zajebisj atpūtu nevarētu nosaukt. Nekas, nākošnedēļ jau firmas balle, tur gan mašīna ar atslēgām paliks mājās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 To tu sauc par spēlēšanu? Tu balto bumbiņu iesiti biežāk, kā visas pārējās Bet pasākumam nebij ne vainas, vajadzēja gūdiju savāķīt, bet viņš jau strādā kā zirgs un guļ kā lācis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 aM`, negadīsies otro reizi? http://www.draugiem.lv/gallery/?aid=31807343 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 http://www.draugiem.lv/gallery/?aid=31807343 Epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now