Kreedz Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Labi es arī domāju pievienoties šai spēlēi. Nu vot sēžu tagad mājās un domāju vai es gribu gulēt itkā gribās itkā nē ,bet es saprotu ,ka man rīt vēl jāceļās 8:00 pat bišku agrāk ,lai nomazgātos paēstu un jabrauc uz skolu blin rīt vēl praktika un es ,bišku pārdomāju iet uz skolu un nezinu ko man vispār darīt iet / neiet - iet / neiet ..... FUCK !! Nezinu ko darīt ... Senči guļ , māsa guļ , pat kaķis guļ es vienīgais sev laužu galvu un gribu kaut ko ieēst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreedz Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Tagad sēžu viens pats un dzeru 2l šņabi Čali es tev pievienotos labprāt ,bet rīt jāšauj uz skolu... Tev ir japieturās bišku ar to dzeršanu labi tas viss nebeigsies! A tev vispār rīt pašam nav jaiet uz darbu vai uz skolu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Tev ir japieturās bišku ar to dzeršanu labi tas viss nebeigsies! A tev vispār rīt pašam nav jaiet uz darbu vai uz skolu ? Ir 6:00 uz darbu, bet tas po!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreedz Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 (edited) Alkahoļiks!! Mazāk dzert tev vajaga... Oooo ... rekur tieši par tevi dziesmiņa ! Edited September 27, 2010 by Kreedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ej tu nost Vakar tak normaali pieleejos kaa LOPS Atnaca c ieminji izpidzhinaju 1nu viinu kamer meichas shampi suuca tad atveeru otru viina pudeli un saaku CS griezt Bija pa maz un nacaas no skapiisha draudzenes sidrinjus fenderet Un taa laikam lidz kaadiem 1:00 aizleejos CS spelejot un aizgaju chucheet Shodien LOMKAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreedz Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Bļin es skatos te visi pārvēršās par alkoholiķiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Bļin, es skatos, ka tavu debīlo purnu no šejienes kādam ar steigu vajadzētu nahrenizēt, tavs spams nav izturams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 (edited) Vakar tak normaali pieleejos kaa LOPS Atnaca c ieminji izpidzhinaju 1nu viinu kamer meichas shampi suuca tad atveeru otru viina pudeli un saaku CS griezt Bija pa maz un nacaas no skapiisha draudzenes sidrinjus fenderet Un taa laikam lidz kaadiem 1:00 aizleejos CS spelejot un aizgaju chucheet Shodien LOMKAS goodij nākoš piekdien dzeram? Es lieku Edited September 28, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Es lieku Liepājā BŪSI? Nu es padomāšu,bet štelle ir tāda ka it kā es metu nost dzeršanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 šodien 1. aprīlis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Nee nee lidz apriilim tik tiesham ilgi un dikti,bet esmu noleemis mest to glāzīšu cilāšanu nost un sākt sportot iet uz trenažierīšiem,vismaz pameiģināt Savādak liekie kg sāk nepatikt it kā uz 1,88 augumu 91kg nav nemaz tik daudz,ja smagi kauli,bet nu vienalga,manā skatījumā 3kg ir pa daudz! Nē nu kādu alēnu pie DINAMO spēles jau var,bet kādu,max 3 alēni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 haha, es varētu kļūt miljonārs katru reizi slēdzot derības Svaru zāle tev tikai nedaudz palīdzēs zaudēt svaru, lielāko daļu dos pareiza ēšana ^^ p.s. gūdmens un nedzers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ja tas piepildīsies, tad pasaule sāksies griezties uz otru pusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Tik laba sajuuta maajaas Un veel labaaka bija kad shodien iegaaju pubaa un vienu chiiteru izniicinaaju tagad tik jaadabuun kkur kompis lai var pashaut arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 goodij tiešam tu met to padarīšanu nost? Liepājā es būtu bijis!! Bet nu oky atstāsim uz citu reizi kad atkal sāksi litrabolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 nu ko, vareetu pachatot..par cik ir jaunais chats izveidots esmu zolituudee, skan.... kaut kas skaneeja un esmu atpakalj, lai ieietu cs:s serveriii!!! kas man jaadara? zolituude WTF!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Interesanta pieeja. Pišamības koeficients chawz visiem. man 14 gadi. biju pie viena čalīša tusiņā, tur nedaudz iedzeram. bij aari dazhas meitenes, man viena iepatikas, mes parunajāmies. tad vnk iedzeram vel un aizgājām otra stava vel parunat un tad nezinu ka tas sanaca, bet mes pargulejam. bet ta meitene ar kuru mes laidam ir manas draudzenes vienas citas draudzenes labaka draudzene. vina man tagad sūta īsos un neliek mieru, grib satikties, ko lai dara? lieta tada, ka no pišamības viedokļa viņa ir laba - 8/10, bet vairāk nekā tur nav. bet manas esošās draudzenes pišamības koeficients nav tik augsts, bet man vina labak patik ka cilveks. ko lai es tagad daru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Ak dievs XD No paša rīta sabojāja garastāvokli, no domas vien jau sūdīgi palika,ka knariņš kam mātes piens uz lūpām,šādu šitu var uzraxtīt XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Pišamības koeficients chawz visiem. man 14 gadi. biju pie viena čalīša tusiņā, tur nedaudz iedzeram. bij aari dazhas meitenes, man viena iepatikas, mes parunajāmies. tad vnk iedzeram vel un aizgājām otra stava vel parunat un tad nezinu ka tas sanaca, bet mes pargulejam. bet ta meitene ar kuru mes laidam ir manas draudzenes vienas citas draudzenes labaka draudzene. vina man tagad sūta īsos un neliek mieru, grib satikties, ko lai dara? lieta tada, ka no pišamības viedokļa viņa ir laba - 8/10, bet vairāk nekā tur nav. bet manas esošās draudzenes pišamības koeficients nav tik augsts, bet man vina labak patik ka cilveks. ko lai es tagad daru? Pišamības koeficents. ROFLMFBO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 šodien cepšu PICU Kaut ko samixēšu un gan jau būs labucītis Kaut kaa ne tā jūtos šodien Ceru ka sāksies hoķis un alus tiks tukšots viss uzlabosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) Kaut ko samixēšu un gan jau būs labucītis Kaut kaa ne tā jūtos šodien Ceru ka sāksies hoķis un alus tiks tukšots viss uzlabosies Gūdij, Gūdij... Lai gan tajā tavā tekstā atslēgas vārdi ir "it kā" Edited October 3, 2010 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Kurs skataas hokeju ar teeju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Vairums tā dara, es tajā skaitā tiesa es gan neskatos katru spēli, kad sanāk, 2-3 reizes mēnesī. Kas vēl, nekas, daudz parādu un laikam cītīgāk jāklausās lekcijās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuglo Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Kāds no jums skatījās hokeju? Man piemēram ļoti patika, visu spēli noskatījos ar tādu interesi, un spēle bija gandrīz vienlīdzīga, jo khl klubam puse no sastāva spēlē nacionālajā hokeja līgā, tāpēc arī ir tāds iznākums. Runājot par rīgas dinamo, kādas likmes liekat uz spēli? Personīgi es, domāju ka zaudēs ar lielu punktu starpību, bet tad jau redzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Hokejam ir atsevišķs topiks. Par spēli runājot - ja Stāls un Glīsons tik ātri netiktu dabūti nost no laukuma, tad rezultāts, manuprāt, būtu pavisam savādāks. Vismaz prieks, ka SKA tik daudz atrāvās pa muti Edited October 4, 2010 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now