Jump to content
GIGN Forum

Tuglo

Mirstīgais
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tuglo

  1. Tuglo

    Nakts Riita Spams

    Tā kā šī sadaļa saucās spams, tad domāju ka šeit arī drīkst runāt par hokeju, es vispār uzskatu, ka šeit drīkstētu runāt par visu ko vēlies. Nākamo reizi kad gribēšu kaut ko uzrakstīt par hokeju, vai vienkārši iesaistīties diskusijās par to, tad rakstīšu attiecīgajā topikā.
  2. Tuglo

    Nakts Riita Spams

    Kāds no jums skatījās hokeju? Man piemēram ļoti patika, visu spēli noskatījos ar tādu interesi, un spēle bija gandrīz vienlīdzīga, jo khl klubam puse no sastāva spēlē nacionālajā hokeja līgā, tāpēc arī ir tāds iznākums. Runājot par rīgas dinamo, kādas likmes liekat uz spēli? Personīgi es, domāju ka zaudēs ar lielu punktu starpību, bet tad jau redzēs.
  3. Tā kā neredzu nevienu noteikumu, kurā būtu rakstīts ka šajā sadaļā nedrīkst izteikties parasti lietotāji, tad izteikšu savas domas arī es. Es personīgi nezinu, uz ko tu ceri, rakstot šo pieteikumu. Tev nav nospēlētās stundas, forumā tu patstāvīgi neuzturies, un tādejādi tu nezināsi, vai par tevi ir bijušas sūdzības, vai citas lietas. Viens no svarīgākajiem faktoriem - tev nav reģistrēts niks, un bez reģistrēta nika tu nevarēsi pildīt savus pienākumus pilnvērtīgi. Kā jau iepriekš minēja, pieredze tev arī ir maza šajās lietās, un tā arī tevi iegāž. Tavā pieteikumā nesaskatu nevienu labu pazīmi, kas tev varētu kalpot. Stabila antirekomendācija no manas puses.
×
×
  • Create New...