anti jesuz Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 epix, nav tik traki. Vienkārši šovakar baigais besis un rakstu sūdu, tapēc jāiet gulēt, kamēr nēesmu sev pataisījis vel lielāku kaunu. rīt uz Liepāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ar ko tad Tu brauc? Un cikos Tu brauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Jūrasskola Pablī sitās ar RTU? Izklausās, ka to tev ir teicis tāds pats pidiņš, kas vienreiz dabūjis pa muti. Pa 5 gadiem ne reizi nebiju tādas muļķības dzirdējis, arī pāris čomi jūreni pabeidza, tikai viens kā galvenais mehāniķis, otrs kaut ko par kuģu vadību. Tas, ka Rīgā notiek tādas muļķības starp klasēm/skolām nenozīmē, ka Liepājā notiek tas pats. Liepāja ir forša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Pirmaa dzirdeshana ka skolas sava starpaa sistos! Tas ir bullshits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Biju iesniegt doķus, bet teica, ka vajag narkaloga izziņu, bet taka esmu uzskaitē un pašam jāiet pie narkaloga tad izņēmu arā. zb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 16 gados uzskaitē. Tev ir pamats stabilai nāktonei Vēl viena karsta diena pavadīta pie jūras, sūdīgi tikai, ka ūdens joprojām pēc suņa auksts Plieņciema pusē. Ielīst var, bet gribās tā patīkamāk. Par brīnumu, arī darbadienās ir cilvēku pilns, laikam daudz bezdarbnieku visapkārt Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ar to, ka esi uzskaitē ar to nav jālielās, es varu iedomāties, kas otrā pusē sēž monitoram tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 moron? :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Netiksi tajā skolā Un cik ilgi meklēji , kur tā skola atrodas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Un cik ilgi meklēji , kur tā skola atrodas? no auto ostas uz brivības ielu tad uz jūras un ūliha, vsjo! ātri aizgāju. grūtāk bija atrast veikalu kur smeķus nopirkt, lielveikalā negribējās iet. emij, nelielos ar to, vienkārši saku, kā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Varēji iet tajā pašā lielveikalā Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 kā var gta 4 spēlēt netā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 ieej spēlē - singleplayer modā , uzspied tā lai parādās tavs telefons un tur būs piedāvāts MULTIPLAYER Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 zer guut gunaar. shon maucam uz tervetes karjeram.. kas grib pievienojas, buus mobile disko pasakums 2x ups 350w ( parveidoti par 12v - 220v ) + 300w rms alto active + vell daudz barahlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 huh, mītava open kausā, kurzemes atlasē 2. vieta - tas nozīmē, ka braucam 8. augustā uz finālu Rīgā. HELL YEAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 (edited) Mans močī uz jūrmalu! Tikai jāpiebilst ka es to darīšu skaidrā Edited July 4, 2010 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Atnāksi gan ne-skaidrā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Iesi skaidrā , nāksi atpakaļ nebūsi skaidrā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Matos! Shodien gandriiz aizdegos. Pamodos pagirains, skatos - nav cigareshu. Dirsaa. Jaaiet uz bodi peec piipeem, bet lieta taada, ka sheit cigaretes paardod tikai tabachieri veikalos. Tuvaakais veikals ir apmeeram 10 minuushu gaajienaa, bet lieta taada, ka tur cigareshu nav jau meenesi. Man ir plaans nodedzinaat to veikalu, jo liidz naakamajam tuvaakajam veikalam man ir jaaiet ar kaajaam pus stunda. Nu vot, taa es shodien gaaju ar Figo (manu suni) liidz veikalam, bet aaraa +38 graadi, mitrs gaiss + pagiras. Psc vnk. Gandriiz pa celjam nokritu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Bezbiksi nav ko dzert 1dienas dienā Velns 6dien tak Zvejnieksvētki,tas nozīmē,ka jāpihā! Ibitīt matos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Tu jau arī dzer bez iemesla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Shodien gandriiz aizdegos. Pamodos pagirains, skatos - nav cigareshu. Dirsaa. Jaaiet uz bodi peec piipeem, bet lieta taada, ka sheit cigaretes paardod tikai tabachieri veikalos. Tuvaakais veikals ir apmeeram 10 minuushu gaajienaa, bet lieta taada, ka tur cigareshu nav jau meenesi. Man ir plaans nodedzinaat to veikalu, jo liidz naakamajam tuvaakajam veikalam man ir jaaiet ar kaajaam pus stunda. Nu vot, taa es shodien gaaju ar Figo (manu suni) liidz veikalam, bet aaraa +38 graadi, mitrs gaiss + pagiras. Psc vnk. Gandriiz pa celjam nokritu. Kur, tad tu atrodies? Šodien, kopš plkst. sešiem pie Jelgavas visu laiku līst kā no spaiņiem. Vakara kulminācija - pērkons + zibens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Kuldīgā tikai lietus lija pa dienu, bet negaiss vēl nav bijis. Cerams, ka naktī būs, jo tas būs iespaidīgi. P.S. Urugvaja - Nīderlande, vienkārši izcili gūti abi vārti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Esmu Itaalijas ziemeljos pie lielaakaa Itaalijas ezera Man jau citas dienas nesanaak, 5dienaas, 6dienaas un 7dienaas straadaaju vienaa disenee un darba laikaa nedzeru. Peec tam arii nemaz neko negribaas, jo esmu atskatiijies uz jaunieshiem, kuri ir sadzeerushies vai kaut kaa savaadaak apreibinaajushies. Jaaiet jaapeed kaads vakardienas shashliks, jaaiedzer alinjsh un jaapacholee futbols Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Arpr'ac! Esmu aizleejis acis lidz bezsamanjai! Vakar nez kadaa veidaa no 14 vai 16 aliem aizleejos,ka nelikaas maz! Pie tam neko eedis neesmu! Tas ir zhopnjiks shodien jamocaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now