GooD`MeN Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Es i bu t dzersis tikas tas but normali..bez uzdirdsieniem,....mnab bija jaieit tuseet...... bet es i buut majas drocheett,,! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) Labs rīts visiem/ām! sāku justies kā multi projektu īpašnieks šodien GIGN man prasa par to kāda ir viņa regnikam parole. how the hell would i know? pēdējās 3 dienās esmu saņēmis ~7 sms/zvanus par to, kapēc viņiem Fermā nepieskaitās kaut kas ko viņi ar SMS pasūtījuši. ;DD visā visumā man garšo cepumi un zaļā tēja ar citronu un medu pavasaris klāt yeaaaaa, bet paķēris visus slapjos draņķus un bedres uz ceļiem līdzi. Edited March 21, 2010 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Sarkans marlboro lacy j. dalton - black coffe melna kafija pectam 3 maizites ar kautkadu mistiski krutu krievijas sieru, kurš ir sāļāks nekā parasti un ir mega garshigs uz tostermaizes + spāņu salami. Māma izdomaja palutināt mūsmājas večus tagad vēlviens winstons buus un pēc tam - izdzerš kefīru ar kamas miltiem. tāda viegla paika.. šodien neko stiprāku negribās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Okarte, ZZ, LMT, TELE2 Uz kautko tādu uzkrist ir LOL Man tas pats bija. Hey! Šodien visu dienu [pagaidām] pilns Tf2 serveris! Apsveru ideju reģistrēt nick'u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Sēžu un kavējos atmiņās par vakardienu. Biju Ventspilī uz Easy bar. Pirmais iespaids - fuj, pē, kaka! Viss piekurīts, sīči aprijušies un apkurījušies un vazājās. Meitieši gan normāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 biju pie muusu ( nu manas) un lielupes pafochet.. ak dievs..trapiju tieshi uz mirkli kad iet ledus..pipec..skaistums.. taads speks gruudaas pa upi.. uploadoshu kkkur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Lavakar Atkal kantinosais lietus + slims ;( Vispar darit nauko CS vairs nepatik un prieksh vel kadas labas speles video kartes labas nau a nauda aizeiet serveriem PSC Kpc naudu neaug kokos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 padoma 34x pirms raksti nakamreiz ok? palasi kas ka te notiek ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 padoma 34x pirms raksti nakamreiz ok? palasi kas ka te notiek ok? Negribas lasit 6,5k rakstus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DROSHSIRDIS Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 pietiks ar pedējām 2 lapas pusēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Riktīgi jauns prikols. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Prikols? Jauns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) sūdaini, bezjēdzīgi posti? ban? Edited March 23, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 te teddy vairāk ņēmās ar cash pa riita spamu. lai vinji warno. es jau shodien bushu izpaudies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 cash lauza manu likumu, lai turpina ņemties Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Lai jau izsmirdās vienā topikā, tad pārējais forums mierīgāks. No visiem idiotiem tāpat netiks vaļā. Banānam vārnu iedevu. Es kaut kā neesmu manījis, ka dienā var iedot tikai n vārnas. Ja jau esi moderators, tad arī moderē. No offence Btw, kur ir mans piecītis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Dzen mazleit depresijā šitas strutainais laiks.. Kaimiņiem atkal auzas ūdens tik nāk un nāk iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 piecītis ir ceļā no anglijas. tāpat kā manas cigaretes un pārējais teica jau ka sestdien buus klat.. tu domā man patīkami nepīpēt un neest? aizdevu chalim naudu lai tiek uz ārzemēm , solījās atsūtit atpakalj, chot ne zinjas ne minjas nu par warn itkā jau jā, bet mani tur augšā nepiņems pēc tik daudz ļaunām vārnām Es tā kā sāku domāt par pavasara tusinju!!! laika kautkas jauzorganizee Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Nu tad lai paši moderē Tak točna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Kāda ir pogu kombinācija Winamp'am ctrl+? lai atvērtos Search? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 (edited) Vienkārši J. Edited March 24, 2010 by w4p1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Nospied Ctrl+P, ieej "Global Hotkeys" un saliec visu kā pašam labāk patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Ou liels paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Beidzot jau sāk izskatīties pēc pavasara. Tagad jāgaida, kad viss skaisti nokusīs un tad varēšu beidzot pa lauku dricināt bumbu, jo zāle nadojela uže. Vismaz tagad pa dienu ir prieks iziet laukā. Turpinu skatīties Top Gear Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now