cash^ Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Pipariņš ir spēks! Visa nedēļa vienos kontroldarbos vai slikti uzrakstītu kontroldarbu atpakaļsaņemšanā. Jūtos pavisam sūdīgi. I fiziski, i morāli. Čūla atkal liek par sevi manīt. Vismaz 6diena paies zem pozitīvas nots (cerams). Braukšu uz Pumpuriem svinēt čomam 20 gadus. Teorētiski tad dzert vēl nevarēšu, bet nu skatīsies pēc apstākļiem.. It kā gribu, it kā nē. Tad jau redzēs Galvenais, ka ar foršiem cilvēkiem patusēšu. P.S. Pilnai laimei šodien saņēmu kurvīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Iet vnk idēali rīt jauns dators garīgais okey. sēdēšu laikam visu nakti Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Eh vēlaizvien nevaru iziet pēdējo misiju crysisā nezinu kā lock targetu :@ Un tagad sākšu spēlet Warheadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Lai apspriestu to, cik daudz vakar esi izdzēris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Vismaz labak ir neka lasit ko vinsh katru minuti dara... Tagad es speleju cs Tagad drociju uz masas draudzenes bildem Tikko padirsu... u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Es tikko spēlēju EVE. Pirms pāris minūtēm padirsu, klausoties podcastu. Un tagad, ja vajag, varu arī nodročīt uz māsas draudzenes bildēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) nakts riita spams, huh? tgd ir diena o_0 Edited October 29, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 tu esi idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Kapēc jums tik ļoti nepatīk mind? Man rēka par viņu rauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Tak minds ir normāls čalis cik atceros viņam dzīvē labi padodās zīmēšana Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) cik atceros viņam dzīvē labi padodās zīmēšana kaa tu zini? o_0 njam te vairaak kaa puse uzskata mani par idiotu,stulbeni its true Edited October 29, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Avoti čali, avoti es zinu visu un par katru es tak esmu mAsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Šodien draudzenei kaut kāds lohs, origo stāvot, telefonu no somas izvilka. Pastāvētu iespēja atrast to kverpli - izšķaidītu viepli bez žēlastības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 lol, mind tas bija tik labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Sharij un kur tu biji? Varbut pie miljakaa vinja savu talruni atstaja? mind ir forshs keks Cinos pret alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Gūdmen labāk būtu paprasījis lai tev uztaisa sigu ar aldari un savu bildi nevis stalones nu stalones vietā labāk savu ieliktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Šodien bija foršs vakars No sākuma Vecrīgā sporta bārā, kura nosaukumu neatceros, kopā ar draugu, pāris viņa kursabiedriem un 2 meitenēm noskatījāmies hoķi. Spēle, gan iepriecināt nespēja :/ Pēc spēles vēl nedaudz pasēdējām, paskatījos kā viņi malko savu dzērienus, reizes trīs paskaidroju kāpēc es dzert nevaru līdz mūs izmeta ārā, par līdzi atnestā alkohola dzeršanu. Awww.. Pēc tam atbrauca draugam pazīstama meitene, ar kuru kopā braucām uz Pļavnieku Double Coffe. Pasēdējām, paēdām un, kamēr čoms uz galda bija atrubījies, normāli parunājāmies. Ļoti sakarīga meitene Tikko atveda mani mājās un draugu aizveda uz mājām. Kā viņu uzcels un dabūs ārā no mašīnas nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Labs, jaaiet guleet!!! Buus jaaceljas 4:30 no riita! Jaaskataas basis! Atsaakusies kaarteejaa NBA sezona un Biedra komandai pirmaa speele! Pretinieks speeciigas, bet njemams... Eh.. Kaada nostaljgija uznaakusi, atceroties pavasara play-pffus un neguleetaas naktis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Gandrīz visu dienu līja lietus un domājams ka tuvākajā laikā laika apstākļi tikai pasliktināsies. Savi + tam gan ir, iemesls sākt treniņu sezonu zalē, savādāk fiziskais nokrities līdz zemākajam līmenim pēdējā gada laika. Pārslasot visu šo murgu ko esmu uzrakstijis var nonākt pie secinājuma ka mazliet nesakarīgi izklausās dažās vietās, pie tā laikam atkal vainojams alus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Esmu augshaa un tuliit skatiisho Wariorrs vs Hornets!!!! Visa nakts neguleet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Labrīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 labriiit pamodos, eedu 3 desmaizes + teeju 10os uz treninjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 oups pavisam aizmirsu pagāšnedēļ skolā sociālām zinībām nodevu projektu par atkarību ar tādu smuku virsraktu ''Vienu jau var?!'' Ceru vismaz uz 6-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Šodnedēl nemaz nazigāju uz skolu, ķipa slims, klepus iesnas utt. Solās mani izmest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 ehhh, paēdu , baigi foršs rīts, jābrauc uz spēli http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=5658&st=0 :DDDD HEHEHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now