Zorg`s Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Ble es tiko tiku pie PC, 10 dienas biju nometne kur nav ne PC ne TV, vsp nobeigties var! Tagad esmu tik priecigs un visus fourumus lasu Sodien laikam visu nakti bus jaspele CS! Jau noskumis biju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 No rita aizgaju uz veikalu nopirkt paiku tad aizgaju uz parku, apsedos uz solinja saku es bulcinju un atnacu majas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Sodien laikam visu nakti bus jaspele CS! Jau noskumis biju Get a life, noob! Bencik, nākamreiz vari mēģināt atdzerties līdz manīm (23-ā galapunkts) Nolēmu, ka Līgo un Jāņus pavadīšu Rīgā. Šogad galīgi nav iedvesmas svinēt. Dzert un kniebties varu cauru gadu, ne tikai Jāņos Pēc ilgiem laikiem ieraudzīju +- skatāmu latviešu mūzikas klipu: . Viņa tajā melnajā džemperī un baltajās biksēs izskatās diezgan cērtama Pašlaik skan Bet Bet - Mav vienalga viss, kas arī vairāk vai mazāk raksturo mani šobrīd. Vo, jāuzinstalē mIRC & nnscript, savādāk visu laiku čakarējos ar to brīnumu - Chatzilla Maybe kāds var piedāvāt darbu Rīgā 18 gadīgam čalim skolas laikā pēc stundām? Anyone? Edited June 21, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Cash , tu jau man kaa kaimins tad esi Netaalu veel Jimmijs dziivo, vajadzees kaadu 5 dienas vakaru satikties. protams, ja tu apsoli flashiju panemt vins ir mans varonis Aaa jaani pareizi IZdomajam ar dzeku, kad brauksim uz Janiem ar veco Volgu kuru riit rotasim ar ozollapaam , vot tas buus limuziins janu nakts krasaa Edited June 21, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Netaalu veel Jimmijs dziivo, vajadzees kaadu 5 dienas vakaru satikties. protams, ja tu apsoli flashiju panemt vins ir mans varonis varam sarunāt Cipruss, man arī ar ričuku piedzīvojumi bija. Braucot lejā no kalna mežā defaultais plastmasas pedālis, kurš jau bija ieplīsis, uz pusēm pārlūza. Čut čut un savu būtu braucienu būtu beidzis vienā brangā priedē. Edited June 21, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Eu karoch dabuu flashiju uz peintu ??? Cik saprotu tu brauc paker vinju liidzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Ja tu runā par 30.07. pasākumu, tad mēs abi netiekam Vecpiebalgā būsim.. Es tev PM jau pirms nedēļas nosūtīju, ka nebūšu A ko tu tā esi par viņu safanojies? Edited June 21, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Vecpiebalgā būsim.. Es tev PM jau pirms nedēļas nosūtīju, ka nebūšu A ko tu tā esi par viņu safanojies? Da tas taapat, gribu redzeet cilveeku, kas liela pasakuma laikaa nozuud viirieshu toaletee uz ilgu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) rofl XD Flashijs jau čalis normāls, vienīgi šad tad viņu nomoka aizcietējumi Edited June 21, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 NEPIZDITE, GANDONI, BLJA. Šodien iesāku savu vismaz 11diennieku jūrmalā, vecāķos. Visā visumā super diena ar mierīgu pačillošanu pie jūras P.S. Bļa, pohodu darbu nedabūju, jebal, ja nav 18 gadi, tu vari iet nelegāli uz stroiku un viss, bļa, nekur normāli nevar iekārtoties, jo neviens negrib pisāties ap nepilngadīgajiem ar visu no tā izrietošo. Stulba valsts, viss sux. Jāiet griezt vēnas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 pa dienu pastraadaaju pa vakaru sadzeros alu un maucu ar chaljiem peldeet! viss bumbaas! aaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Meitenju geegjeris cash, pa labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) ROFL Tas nebija godīgi - es nebiju gatavs, ka mani fočēs! Normāls meitu ģēģeris, vienīgi mūli normāli aizlējis Edited June 21, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 kur tu ellē ratā uzraki to bildi? OMG, ROFL LMAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 cik samaksaji lai vinjas nofochejas ar tevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Ouu, izskatās, ka 1 te baigi asprātīgs ir.. Jautājums pēc savas sūrās ikdienas pieredzes? EDIT: Aizteci pie gludā vai fb un paprasi viņam. Pie tā paša, kurš tev to bildi iedeva. Edited June 22, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 tatad tu samaksaji ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 vajadzētu atjaunot tos IRL Pic topikus. un meiteņu arī .. forši bija paskatīties. pats savas emo biužas varētu salikt. me gulēt laikam. rīt pēdējā darbadiena ... šonedēļ. arlabunakti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Piecelos,padzeru teju,aizgaju talak gulet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Jaiet iedzert kads alins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 nevari nociesties lidz janiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Tiko pamodos. Vakar bisku pa daudz iedzeru Alu, sodien sudigi. Pa palim pasutiju draudzeni Sodien nozeloju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Bļa, man šodien tā veicas. Lai varēt šodien norm dzert vajag braukt pie brālēna. Domāju ka ap 18 : 00 aizbraukšu, a šis man ~12 : 30 pazvana un saka lai ātrāk braucu. Nu ok skrienu uz pieturu un nokavējo pirmo autobusu ~ par 1 min. ;( Tad aizeju pie drauga (jo viņs dzīvo tuvāk pieturai nekā es un negribēju iet uz mājām), pasēžu pie viņa un eju uz nākamo autobusu. Skatos brauc autobuss, a bet bremzēt nebremzē, un beigās šoferis izrādījās tik kruts ka neapstājās un aizbrauca garām, pimpis. Tagad vēl 1h jāgaida kamēr drauga senči brauks svinēt Līgo, un pa ceļam mani aizvedīs. Bet ja skatās uz to no gaišās puses - ietaupīju 1 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Soma sakrauta...Un tagad tikai jagaida,kad brauks pakalj lai dotos LIELAJAA jaanju KODIENAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 TIko bishkit iedzeru i normali tulit iesu gulet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now