MeTroiD Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) MeTRoiD - Simple soldier Attēls Platums - 720 Augstums - 480 Audio Ilgums - 03.29 Bit pārraides ātrums - 6991kb/s Audio parauga lielums - 16biti Kanāli - 2 stereo Audio parauga ātrums - 44 kHz Video Datu pārraides ātrums - 2778 kb/s Video parauga izmēri - 24biti Straumes nosaukums - video2 Man pašam nepatīk, kā jums. Nezinu. Lejupielādēt šeit un šeit Skatīties + Kas jums patīk movie'jos? RUSH + FRAGI? STRATĒĢISI KOŠAUTI FRAGI? SPEC WIEV vai PLAYER VIEW? EFEKTI vai MAZ EFEKTI? .... P.S Lūdzams atbldēt uz šiem jautājumiem. Edited April 14, 2007 by MeTroiD Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) fragi normāli, daži diezgan smuki. patika acteks. dusts gan uz beigām jau sāka apnikt. mūzika gan baigi nepatika. dziesmai nav ne vainas, bet ne šajā mūvijā 7/10 (būtu labāka dziesma - būtu vairāk) Edited April 13, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 fragi normāli, daži diezgan smuki. patika acteks. dusts gan uz beigām jau sāka apnikt. mūzika gan baigi nepatika. dziesmai nav ne vainas, bet ne šajā mūvijā 7/10 (būtu labāka dziesmu būtu vairāk) Pateicos Mjā, kkā nesanāca paātrināt. Mūzika tiešām man pat patika Bet tā dziesma tiešām ietu klāt kādam citam movie labāk. aztec. Bāc, bija vienā serverī pieci fragi ar awp pēc kārtas, bet serveris demo neierakstīja + kad forumā jautāju pēc demo mani pasūtīja ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Piekrītu cash^ šī dziesma te neder, ir redzēts 10x labāks movie ar šo pašu dziesmu. Kad sāku skatīties, pēc pirmajies aztec fragiem nodomāju: "nu tik būs ko skatīties" , bet es kļūdījos, uz beigām pavisam garlaicīgi. 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 hmmm... Skaidrs... Tā tad next movie vairāk asuma ? ^^ Vairāk rush, vairāk frēgu?.. Mjā, es zinu, movie tāds neizdevies, bet... ah... Nākošais būs labāks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Nepatika tas ka baigi leens movie! Bet centies biji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 14, 2007 Author Report Share Posted April 14, 2007 Zinu, tur kkāds 4akars bija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 man patika muzika ok jaa uz dust gan saka apnikt dazi fragi wnk tadi parasti aztec bij forss wisuma 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Umm.. fragi jau nebija paaraak slikti, bet nu muuvijs man likaas vnk. pretiigs, sory! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Parasti Pub fragi dažviet jau bija kkāda mazā gaļa, bet kopumā labs 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 14, 2007 Author Report Share Posted April 14, 2007 mmm... Tnx. Mjā, man arī nepatīk'a mans movie, bet nu, next willl be labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Njaa... nekas iipash vairaak pacenties pie fragiem, un atraaku atraku visu vajag, tev bija tada neliela pastaiga pa parku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 foršs prikols. nokačā failu Metroid un mēģini uzminēt extensionu. lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 muvikam nav ne vainas. Muzika norm, fragi daudz labaki, ka citos muuvijos tikai pa vienam. Visuma 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 14, 2007 Author Report Share Posted April 14, 2007 Zinu ^^ Tnx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flipsider Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 5/10 grafika,ramis galigi garam vel viss taisits slow vienigi sakums patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 move diezgan normāls, bet fragi tādi ikdieniški 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 (edited) zini kā ātrāk dabūt, ja lieto videomach? tur, kad seivo vai renderē (vai kas nu tur bija) uzliec frames (vai k-kas tāds) nevis 30, bet piemēram 26 (es tā daru) tad viss būs bumbās P.S.- movie normāls 7/10 Edited April 14, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 14, 2007 Author Report Share Posted April 14, 2007 tnx... Es zinu, bet ah... Movie vsp tika salikts kopā 2dienās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Nu ti fragi kaut bisku labaki vareja but Muzika naw parak labi saskanota ar fragiem... Nu nezinu, pec manam domama 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 tnx... Es zinu, bet ah... Movie vsp tika salikts kopā 2dienās... jā un moš tu beidzot pateiksi, kā lai to nokačāto failu atver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 (edited) jā un moš tu beidzot pateiksi, kā lai to nokačāto failu atver? Ar winrar. P.S. es arii saakumaa nesapratu ar ko veert valjaa. Edited April 15, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Neīpši patika, dodu 5/10 un bilingignk effektu varēji rūpīgāk sameikot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 15, 2007 Author Report Share Posted April 15, 2007 Neīpši patika, dodu 5/10 un bilingignk effektu varēji rūpīgāk sameikot! Pārsvarā pēc tavām pamācībām meikoju, pēc tām gfx forumā... Mjā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Nu nekas... Nākamie būs labāki... Vēlti tam vairāk laika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts