Zorg`s Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Nu ja, beidzot fouruma ir noticis kk (14lpp) Izlasiju vissu - vareja ierekt un padomat kadi cilveki musu valsti dzivo! Manliekas ka problema ir atrisinata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 H!vemind nenjem vinjus galvaa un nenjemiet H!vemind galvaa Tavs gala vaards, visi tagad nomierinaajushies, atvainoshanas sanjemta, tagad jaaizraada kaada laipniiba no Tavas puses, pietiktu ar kaartiigu atvainoshanos, ja Tev tas izdotos domaaju ar laiku shito visu vareetu aizmirst un peec kaada laika pie spirta burkas par visu shito slikto sapni pasmieties sensejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 mle..kamer izlasiju visas shitas 14 lpp.... Baigo jautribu esat sheit sarikojushi. Jaa..daudz biezu vardu un daudz draudu. Bet 95% tuksha plapashana. Runajot par tiem VID tas butu tas pats, kas tagad sakt draudet, eu dzeki es jums uzsutishu slepenos vid agentus virsus, lai panjemtu pie dziesmas , ka majas ir nelegalie softi. Ja par tadiem 10 ls tagad saksism saukt vid, tad jau vajadzetu aizklapet vel neskaitamus saitus. Skiet, ka shadas nelielas finansialas mahinacijas nevienu valsts iestadi ne suda neinteresee. Galvenais, lai nav saitaa pederastija, tad viss ir bumbas. Hive Tu domaa, ka Tevi 12 kl skolniecinju kads nems pa pilnu!??Liecies mieraa varesi aizpildit savu zinojumu un gaidit [ne]rezultatu. Nuu...virtualie apvainojumi man liekas taa ir ikdiena un tur daudz nav kaut satraukties un njemt ipashi pieree.Un plus vel kaut kadas fiziskas izrekjinahanas...pffff..svcs. Parasti ne viens nesatiekas un nekas nenotiek.Taa kaa tas viss ir tads udentinsh vien ir. Un nav jau smuki zagt citu paroles, es nebutu patikami parsteigts, ka kads vanditos ar manu akkountu un pec tam man naktos to visu zaudet.Es butu patiesi saruugtinats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 jums te maza kļūdiņa pagadījusies - hive iet 11. klasē (karoč - sīkais). Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 jums te maza kļūdiņa pagadījusies - hive iet 11. klasē (karoč - sīkais). Pareizi, atcerējos Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 LOL nu ja, tāpat kā blodijs. kopš es tur neuzturos, man visas klases sajukušas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 jums te maza kļūdiņa pagadījusies - hive iet 11. klasē (karoč - sīkais). Nu tad jau vel labak. Chalis, kas neskaidru iemeslu pec vel 18 gados iet 11kl, te kaut ko sprega un apzakaa citus par kaut kadam tur sekmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thug life Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 vispār mani šādi teksti neietekmē, esmu cilvēks bez jūtām... bet vai ir vērts tagad te iesaistīt visu GIGN komjunitiju, tas jums ar kasparu jānokārto privāti samurays ir Chucks Noriss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 samurays ir Chucks Noriss! bet tu čīteris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thug life Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 To teica cilvēks, kurš visu mūžu trenējies karatē LOOOL! a tu domaa ka karatee macaa kauties? LOOL karate nu ritiigi samurayam boreeja smadzenees,ka kauties ir slikti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 LOOOL! a tu domaa ka karatee macaa kauties? LOOL karate nu ritiigi samurayam boreeja smadzenees,ka kauties ir slikti! neviens man neko nav borējis, pats visu sapratu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts