Jump to content
GIGN Forum

macho

vecis2k7
 Share

Recommended Posts

Kur nu vel zemaak krist ...

Kads ir parbaudijis vai tiesham IP sakriit ? Nu NEVAR buut taads mulkjis.

Btw par tiem publiskajiem drauDiem - Tu reaali vareetu iepiities dziljakos suudos, nekaa tev jebkad praataa ir naacis.

EDIT: Tikko pamodos D vietaa ieliku G

Edited by Sharingan

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kur nu vel zemaak krist ...

Kads ir parbaudijis vai tiesham IP sakriit ? Nu NEVAR buut taads mulkjis.

Btw par tiem publiskajiem draugiem - Tu reaali vareetu iepiities dziljakos suudos, nekaa tev jebkad praataa ir naacis.

ko tu ar šito biji domājis?

Nu, ja man pateiktu, ka mana mamma ir nodrāzta, es neko neteiktu, jo tā taču ir patiesība happy.gif. Ja jau Hives mamma nav nodrāzta, viņš laikam ir Dieva bērns smile.gif. Un, starpcitu, parasti uzbrauciens kādam no ģimenes locekļiem ir nekas cits kā uzbrauciens tam cilvēkam, nevis viņa ģimenei.

Es, kā meitene, vēlētos arī kaut ko pateikt Hivim - Tu esi kretīns. Tieši tā, kretīns, šitas vārds Tev piestāv vienkārši ideāli. Tu neuzvedies kā cilvēks, bet kā kretīns. Kad Tu kļūsi pieaudzis?

Es joprojām nesaprotu, kāpēc Tu man nesen jautāji, kad būšu Latvijā. Ceru, ka Tevi vairs nekad nesatikšu.

P.S Šito topiku gan nevajag slēgt ciet - cirks par brīvu kā ne kā!

P.P.S Hive, mācies no worma, viņš uzvedas kā zolīds cilvēks, tāpēc arī atvainojās.

Edited by anfisa

Nu, ja man pateiktu, ka mana mamma ir nodrāzta, es neko neteiktu, jo tā taču ir patiesība happy.gif. Ja jau Hives mamma nav nodrāzta, viņš laikam ir Dieva bērns smile.gif. Un, starpcitu, parasti uzbrauciens kādam no ģimenes locekļiem ir nekas cits kā uzbrauciens tam cilvēkam, nevis viņa ģimenei.

Es, kā meitene, vēlētos arī kaut ko pateikt Hivim - Tu esi kretīns. Tieši tā, kretīns, šitas vārds Tev piestāv vienkārši ideāli. Tu neuzvedies kā cilvēks, bet kā kretīns. Kad Tu kļūsi pieaudzis?

Es joprojām nesaprotu, kāpēc Tu man nesen jautāji, kad būšu Latvijā. Ceru, ka Tevi vairs nekad nesatikšu.

P.S Šito topiku gan nevajag slēgt ciet - cirks par brīvu kā ne kā!

P.P.S Hive, mācies no worma, viņš uzvedas kā zolīds cilvēks, tāpēc arī atvainojās.

zoliids cilveeks neapvaino gimenes loceklus anfisa

Es gan nebiju klāt, kad viņš 'aizvainoja' Tavu mammu, tāpēc nevarēšu spriest par viņa nodomu. Noteikti tas viņam izspruka aiz dusmām, vai arī nedomāja ko runā, vai arī tas bija joks, vai arī Tu viņu izprovocēji, vai arī.. Nu gadās. Viņš taču arī ir cilvēks. Bet Tu gan vairs ne.

Edited by anfisa

Pats smiekliigaakais , ka huinju esi sastraadaajis tu Hivi , bet spredikjo ka zoliidi cilveeki gjimeni neapvaino , shis nu bij tas , kas tevi iecelj par ievainoto , vot alnis , hahaah . Tieshaam cirks par briivu , tik nesaki ka tev vienalga , ko citi domaa par tevi , tad nebuutu varoni no sevis ar sishanu meetaajis . hahaha

Pats smiekliigaakais , ka huinju esi sastraadaajis tu Hivi , bet spredikjo ka zoliidi cilveeki gjimeni neapvaino , shis nu bij tas , kas tevi iecelj par ievainoto , vot alnis , hahaah . Tieshaam cirks par briivu , tik nesaki ka tev vienalga , ko citi domaa par tevi , tad nebuutu varoni no sevis ar sishanu meetaajis . hahaha

anfisa es vinju nekur nebiju aizvainojis =) pallma kas tu pa aakstu esi lai ko dirstu ?

vecais2k7 - hivi , alniit ,

es personiigi no cita cirka , ja reiz tu saki ka es aaksts , bet pashlaik veeroju tavu shovu , kas ved pie daudzaam jaukaam atzinjaam . taa kaa nestreso un nopeerc sev svarus . briivs (no pagalma)

Iteals piemers tam , ka parmeriga alkohola lietosana padara cilveku par debilu.

no vienas puses si situacija ir smiekliga un aizraujosa ,bet no otras skumja un debila. zaban.gif

P.s sen nebiju lasisjis kaut ko tik aizraujosu. smiliez.de_2125.gif

Edited by MALOJ

anfisa es vinju nekur nebiju aizvainojis =) pallma kas tu pa aakstu esi lai ko dirstu ?

Nu ja, tagad vairs sevi neaizstāvam, bet mēģinam attaisnoties. Tavs raksturs gan vēljoprojām paliek redzams attieksmē pret svešiem cilvēkiem no malas, piemēram, Pallmu.

taa kaa alvis ir peerkama dirsa un par imunitati izdariitu ko vinjam prasiitu, tad visticamak arii ja buutu asinis, tad tur butu viens sitiens un smadzenes uz asfalta  1d71.jpg vai ne alvi?  smile.gif

worm, ej dirst, imunitāte man jau ir. cool2.gif

Par situāciju kopumā manas domas - līdz šim Hivuci uzskatīju par džeku, ar kuru man nebūtu pat nekas pretī iemalkot kādu aliņu, neskatoties uz to, ka zināju par cūcībām, ko viņš sastrādājis passwordu zagšanas sakarā. Tas, ko redzu tagad, ir totāla figņa. Hive, padomā līdzi, ko tu dari un padomā arī, kāda ir vecumu un autoritātes atšķirība starp tevi un cilvēkiem, kam tu soli pa muti. Ja arī tu, baigais džeks būdams, sadotu wormam, testam un kam tu vēl solīji pa tāfeli (piedod, ja te par konkrētām personām sajaucu, jo necentos tanī visā pārāk iedziļināties)(piedod arī par to, ka neticu, ka tu fiziski to varētu izdarīt), padomā par to, kādas no izdarītā varētu būt sekas. Ar uzsvaru uz vārdu "padomā".

Cik atceros, blodijs vienmēr bijis džeks, kas tevi cenšas atturēt no huiņām, ko dari. Ņem no viņa piemēru.

OMG...

PLIZZ VIENOJATIES PAR MAHACH ATRAK

Es pat esmu gatavs jums samaksat katram 10Ls, ka tik jus pamahakaties!

PLIIZ sakat atbildet par saviem vardiem! Nu pamahajaties un miers ar jums! Mes nerespektesim jus mazak, ja jus zaudesiet mahacha! Tas ir tikai starp jums! 10Ls!!! Pliiiz!!!!

Es vairs nespeju izturet.... :/

Es visu saorganizeshu... viss buss zajebis!

a paga... varam kadu cita veida sacensibu! Varam lauzhanos ar rokam + atrakais mezha kakja izgajejs + vel kads prikols, bet davai sacensibu! uztaisat prikolu! bus kruta!! Es rezhisors! GO GO GO!!!! Who is da man!!!

Beefy

p.s. nedusmojaties uz hive! Varu deret, ka vinsh bija reali piepisies, kad saka visu to stulbibu stumt!!! davai mahach, mahach!!!!

p.s.s. Nu davai, ja macho vai worm netiek, tad es varu tipa vinu vieta vai hive vieta! Neka personiga, bet davai MAHACH, MAHACH!

p.s.s.s. varbut vajag tam keksam ar kuru kopa hive speleja gign nonemt banu. Tas dzekins jau nav vainigs, ka pazist hive... :/

Edited by 0xDEAD BEEF

Beefy

p.s. nedusmojaties uz hive! Varu deret, ka vinsh bija reali piepisies, kad saka visu to stulbibu stumt!!! davai mahach, mahach!!!!

Man arī tā liekas, jo vakar taču viņam bija dzimšanas diena (kāds bija par to rakstījis pāris lpp. iepriekš) un var redzēt, ka šodien viņa attieksme mainījās.

worm, ej dirst, imunitāte man jau ir. cool2.gif

Par situāciju kopumā manas domas - līdz šim Hivuci uzskatīju par džeku, ar kuru man nebūtu pat nekas pretī iemalkot kādu aliņu, neskatoties uz to, ka zināju par cūcībām, ko viņš sastrādājis passwordu zagšanas sakarā. Tas, ko redzu tagad, ir totāla figņa. Hive, padomā līdzi, ko tu dari un padomā arī, kāda ir vecumu un autoritātes atšķirība starp tevi un cilvēkiem, kam tu soli pa muti. Ja arī tu, baigais džeks būdams, sadotu wormam, testam un kam tu vēl solīji pa muti (piedod, ja te par konkrētām personā sajaucu, jo necentos tanī visā pārāk iedziļināties)(piedod arī par to, ka neticu, ka tu fiziski to varētu izdarīt), padomā par to, kādas no izdarītā varētu būt sekas. Ar uzsvaru uz vārdu "padomā".

Cik atceros, blodijs vienmēr bijis džeks, kas tevi cenšas atturēt no huiņām, ko dari. Ņem no viņa piemēru.

un es vienmer arii vinju esu attureejis no huinaam , neko testam nebiju solijis , vienigi kasparam par mutes palaishanu , sekas kaadas worms uz tiesu ietu ?

un es vienmer arii vinju esu attureejis no huinaam , neko testam nebiju solijis , vienigi kasparam par mutes palaishanu , sekas kaadas worms uz tiesu ietu ?

shaubos vai worms uz shiis pasaules ir viens kaa pirksts, kuram nav draugu! smile.gif hive, man liekas, ka Tu gaidiji iisto momentu, lai saaktu kashkji, ne? worms no dusmaam kko pasaka, un peec tam veel cilveeciigi atvainojaas, bet Tu vienalga turpini kko gudri dirst! labaak buutu pateicis, lai noloko topiku, un dziivojushi taalaak! peace...

Man arī tā liekas, jo vakar taču viņam bija dzimšanas diena (kāds bija par to rakstījis pāris lpp. iepriekš) un var redzēt, ka šodien viņa attieksme mainījās.

Man liekas, ja vēl kāds pieminēs hivuča dzimšanas dienu, es aiz smiekliem nosprāgšu images2.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...