kong Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Taatad cik esmu redzeejis vairaakos topikos ir cilveeki kas suudzas par dazzadiem plugineim kas nejiet un/vai nemaak pareizi sainstaleet. Tapeec izdomaaju jums paliidzeet un uztaisiiju 3 dazaadus addonus tie ir *Zombie Mod *Predator Mod *Soccerjam Mod Visi shie addoni ir zemaak mineetajos linkos. P.S. ja kautkas nejiet tad pashi vainiigi jo es shos addonus jau esu notesteejis un man viss gaaja takaa izveele ir juusu zinjaa SocerJam adddons Sheit PredatorMod addons Sheit ZombieMod addons Sheit Ceru Kad esmu jums paliidzejis kautkaada zinaa un shie addoni tiks izmantoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Taatad cik esmu redzeejis vairaakos topikos ir cilveeki kas suudzas par dazzadiem plugineim kas nejiet un/vai nemaak pareizi sainstaleet. Tapeec izdomaaju jums paliidzeet un uztaisiiju 3 dazaadus addonus tie ir *Zombie Mod *Predator Mod *Soccerjam Mod Visi shie addoni ir zemaak mineetajos linkos. P.S. ja kautkas nejiet tad pashi vainiigi jo es shos addonus jau esu notesteejis un man viss gaaja takaa izveele ir juusu zinjaa SocerJam adddons Sheit PredatorMod addons Sheit ZombieMod addons Sheit Ceru Kad esmu jums paliidzejis kautkaada zinaa un shie addoni tiks izmantoti kas ir predator mod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 (edited) še skaties bildi Edited April 7, 2007 by kong Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 uztaisiiju 3 dazaadus addonus Nedirs ja? Es visp cs uztaisiju, ja kas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 še skaties bildi Tie6i pasaki ko dod plugins (mods)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 (edited) tu cirvi es neuztaisiju BET GAN SALIKU psc kur taads cilveks var but nevar padomat ar galvu kad es tos neuztaisiju !! Mods dod kadam cilveekam serveri parsversties par predatoru ja vinsh savaac 20 fragus un 16000 naudu vinjam tiek dota izveele starp 4 dazaadiem prediem. Predatora iipashibas ir : neredzamiiba, skrien 2xatrak neka cilveeks un bez skanjas, un ir ari plamas shaavieni lai norm varetu paspelet ar savu predu vaidziigi 2 bindi: bind l pcview bind mouse3 ppfire Edited April 7, 2007 by kong Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 tu cirvi es neuztaisiju BET GAN SALIKU psc kur taads cilveks var but nevar padomat ar galvu kad es tos neuztaisiju !! Ibli es tev prasu ko dod tas mods psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Ibli es tev prasu ko dod tas mods psc Iblis tev starp kājam. btw: Tie plugini/modi smird Izēd kompim ribas un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinens Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) ar kuru Progu var Samazinat DZiesmu Un Parveidot Par WAW Formataa Dziesmu No mp3 Edited April 7, 2007 by kinens Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ar kuru Progu var Samazinat DZiesmu Un Parveidot Par WAW Formataa Dziesmu No mp3 Nokačā nero un tur būs kautkas tamlīdzīgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinens Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Un nezini ar kuru Var Samazinat Dziemsu lidz kadam 8 sec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 cilveeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 kads tiesi tas ir zombie mods vinam ir 2 dalas, kur t visi zombie, vai 1 zombie un parejie human Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Iblis tev starp kājam. btw: Tie plugini/modi smird Izēd kompim ribas un viss. Tava dirsa smird nevis modi negribi nespele :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 shitam modam ir tur kur ira visa Ts komanda zombiji bet CT preteeji ir cilveeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Man vaig to kad human vs zombie ka viens parvershas par zombie iedurot citam arii parvershas par zombie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 xz kur vin6 ir es tagad pats mekleju pa google Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Un Taa es atradu to zombie modu peec kura taujaaja easports Shim modam ir taa kad no ts vieniibas kadam kad iedur tikai tad vinsh paarvershas par zombi. tiem kam vaig varat ka4at shiet ----->*<----- Edited April 7, 2007 by kong Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Un Taa es atradu to zombie modu peec kura taujaaja easports Shim modam ir taa kad no ts vieniibas kadam kad iedur tikai tad vinsh paarvershas par zombi. tiem kam vaig varat ka4at shiet ----->*<----- oo tnx tagad adonu uztaisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 nea pats taisi man tajau gruti taa mozgu 4akare kur kas jaliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 nea pats taisi man tajau gruti taa mozgu 4akare kur kas jaliek Pameigini tas tev naaks par labu freiberga buus prieciiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 Kada sakara freiberga kas vinja "anoniima cs speeletaja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) kinens - google Nu, gan jau ka iesācējiem noderēs Bet tiem h4x0rz13M, kas ieiet CS'ā, iedomājas uztaisīt serveri un ir kruti - neiesaku ņemt šitos serverus btw paldies kong, tieši meklēju predator pluginu starp citu, easports, izskatās ka esi viens no tiem h4kz0rz13m, ja pat nevari addonus uztaisīt, hotj nolādēt tos kas ir sākumā un aizvietot pluginu... Edited April 8, 2007 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 kinens - google Nu, gan jau ka iesācējiem noderēs Bet tiem h4x0rz13M, kas ieiet CS'ā, iedomājas uztaisīt serveri un ir kruti - neiesaku ņemt šitos serverus btw paldies kong, tieši meklēju predator pluginu starp citu, easports, izskatās ka esi viens no tiem h4kz0rz13m, ja pat nevari addonus uztaisīt, hotj nolādēt tos kas ir sākumā un aizvietot pluginu... liec man mieru bljadj :@ :@ tu vnk esi stulbs cilveks!!! vnk man slinkums taisit :@ :@ bljaadj pidaras jibu4ijs ai zb jau :@ :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Mani interesē tavs IQ līmenis, protams ja tu zini, kas tas tāds ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts