Jump to content
GIGN Forum

Visiem Kas Nemak Taisit Addonus :)

Recommended Posts

Taatad cik esmu redzeejis vairaakos topikos ir cilveeki kas suudzas par dazzadiem plugineim kas nejiet un/vai nemaak pareizi sainstaleet.

Tapeec izdomaaju jums paliidzeet un uztaisiiju 3 dazaadus addonus tie ir

*Zombie Mod

*Predator Mod

*Soccerjam Mod

Visi shie addoni ir zemaak mineetajos linkos.

P.S. ja kautkas nejiet tad pashi vainiigi jo es shos addonus jau esu notesteejis un man viss gaaja takaa izveele ir juusu zinjaa smile.gif

SocerJam adddons Sheit

PredatorMod addons Sheit

ZombieMod addons Sheit

Ceru Kad esmu jums paliidzejis kautkaada zinaa un shie addoni tiks izmantoti

Taatad cik esmu redzeejis vairaakos topikos ir cilveeki kas suudzas par dazzadiem plugineim kas nejiet un/vai nemaak pareizi sainstaleet.

Tapeec izdomaaju jums paliidzeet un uztaisiiju 3 dazaadus addonus tie ir

*Zombie Mod

*Predator Mod

*Soccerjam Mod

Visi shie addoni ir zemaak mineetajos linkos.

P.S. ja kautkas nejiet tad pashi vainiigi jo es shos addonus jau esu notesteejis un man viss gaaja takaa izveele ir juusu zinjaa smile.gif

SocerJam adddons Sheit

PredatorMod addons Sheit

ZombieMod addons Sheit

Ceru Kad esmu jums paliidzejis kautkaada zinaa un shie addoni tiks izmantoti

kas ir predator mod?

tu cirvi es neuztaisiju BET GAN SALIKU psc kur taads cilveks var but nevar padomat ar galvu kad es tos neuztaisiju !!

Mods dod kadam cilveekam serveri parsversties par predatoru ja vinsh savaac 20 fragus un 16000 naudu vinjam tiek dota izveele starp 4 dazaadiem prediem.

Predatora iipashibas ir : neredzamiiba, skrien 2xatrak neka cilveeks un bez skanjas, un ir ari plamas shaavieni smile.gif lai norm varetu paspelet ar savu predu vaidziigi 2 bindi:

bind l pcview

bind mouse3 ppfire

Edited by kong

Un Taa es atradu to zombie modu peec kura taujaaja easports

Shim modam ir taa kad no ts vieniibas kadam kad iedur tikai tad vinsh paarvershas par zombi.

tiem kam vaig varat ka4at shiet ----->*<-----

Edited by kong

kinens - google

Nu, gan jau ka iesācējiem noderēs smile.gif

Bet tiem h4x0rz13M, kas ieiet CS'ā, iedomājas uztaisīt serveri un ir kruti - neiesaku ņemt šitos serverus wink.gif

btw paldies kong, tieši meklēju predator pluginu

starp citu, easports, izskatās ka esi viens no tiem h4kz0rz13m, ja pat nevari addonus uztaisīt, hotj nolādēt tos kas ir sākumā un aizvietot pluginu... smiliez.de_2469.gif

Edited by icecube

kinens - google

Nu, gan jau ka iesācējiem noderēs smile.gif

Bet tiem h4x0rz13M, kas ieiet CS'ā, iedomājas uztaisīt serveri un ir kruti - neiesaku ņemt šitos serverus wink.gif

btw paldies kong, tieši meklēju predator pluginu

starp citu, easports, izskatās ka esi viens no tiem h4kz0rz13m, ja pat nevari addonus uztaisīt, hotj nolādēt tos kas ir sākumā un aizvietot pluginu... smiliez.de_2469.gif

liec man mieru bljadj :@ :@ tu vnk esi stulbs cilveks!!! vnk man slinkums taisit :@ :@ bljaadj pidaras jibu4ijs sad.gif ai zb jau :@ :@

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...