spreslijs Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Ja kads ir spēlējis H2 tad tur loding sonds, bet viņš dziesmu atskaņo jau pirmaja reize kad iejiet (nu to dziesmu nevajaga novilkt)!!!Vai kads zin ka to izdarit?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaj4iks Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Ja kads ir spēlējis H2 tad tur loding sonds, bet viņš dziesmu atskaņo jau pirmaja reize kad iejiet (nu to dziesmu nevajaga novilkt)!!!Vai kads zin ka to izdarit?? lokl vinu vajag novilkt luni 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 lokl vinu vajag novilkt luni 1! Lol lunis sobriid esi tu tur nevaig ka4at vinjs skan automatiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 lokl vinu vajag novilkt luni 1! kas tu doma ka es šitads !! Es tak zinu ka parasti novelk, bet H2 nevelk ja esi spelejis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 kas tu doma ka es šitads !! Es tak zinu ka parasti novelk, bet H2 nevelk ja esi spelejis!! vispariba es domaju ka tu tads esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now