crushy Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 kapēc regotie spēlētāji VIENMĒR ieņem manu vietu???? TIEŠI MANU!!! Tikko uzspēlēju 2 min un jau !!!!!! KĀĀĀPĒĒĒC?! vienmēr tieši mani, un nevienu citu, pēc ko tas kikotājs vērtē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 kapēc regotie spēlētāji VIENMĒR ieņem manu vietu???? TIEŠI MANU!!! Tikko uzspēlēju 2 min un jau !!!!!! KĀĀĀPĒĒĒC?! vienmēr tieši mani, un nevienu citu, pēc ko tas kikotājs vērtē? Cik es sapratu pēc ta kas ienacis pēdējais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 tas, kas nāk iekšā neizvēlās, kuru izkikos. Izkikots tiek tas, kurš serverī ir pavadījis vismazāk laika. P.S. nav takā laiks noziedot kaut ko gign serverim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ej padauzi galvu pret sienu, mosh tev paliidzees ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Drizuma mani iespejams vairs nekikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ej padauzi galvu pret sienu, mosh tev paliidzees ! Acido no tava posta nav jēga.. Un crushy sāc krāt pusdiennaudu un dabuusi 10 ls! Vispār doma man arī noziedot 10 ls! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) kapēc regotie spēlētāji VIENMĒR ieņem manu vietu???? TIEŠI MANU!!! Tikko uzspēlēju 2 min un jau !!!!!! KĀĀĀPĒĒĒC?! vienmēr tieši mani, un nevienu citu, pēc ko tas kikotājs vērtē? cry me a river .. ps - hahahaha, piedodiet. nevarēju noturēties nepateicis šo angliski. Edited April 3, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 nja 1) es NEIENĀCU pēdējais, un rankā bija 1. (va vellos, 1 reizi) 2) kā es noziedošu ja man nav ne konta ne kā un tieši, blaukš! "tavu vietu ieņēma reģistrēts spēlētājs" Sometimes I hate gign for that, it's just TOO annoying Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) lol, maybe tu biji vienīgais palicis, nereģistrētais, tādēļ *tam* bija pie dirsas vai tu esi pirmais vai pēdējais, a ? paprasi mammai 10 latiņus, sakot, ka gribi aiziet uz kino ar draugiem, un marš uz banku. Edited April 3, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 nebiju vienīgais neregotais, arī mans brālēns tur spēlēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Nu tad saac pierast. Domaa, ka man patiik, ka mani kiko deelj taa ka man nav regjistreets niks ? Ja tev nav konta, tad uztaisi to un noziedo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 pēc cik ilga laika kiko tevi? un cik bieži? es MAX (tas rekords) esmu gignā pavadījis 10 min. (1 reizi ) nu šoreiz bija 2 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Pirms kaada gada es arii vareeju maximums 10 min paspeeleet, bet tagad mani izkiko tikai kaadas 2 reizes dienaa, pa naktiim vispaar nekiko. Uztaisiishu kontu, buus arii pasham jaanoziedo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 paraudi vel. domājams, ka kaut kas mainīsies turpinot to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 pēc cik ilga laika kiko tevi? un cik bieži? es MAX (tas rekords) esmu gignā pavadījis 10 min. (1 reizi ) nu šoreiz bija 2 min. kāda šķirba cik biezi viņu kiko? vnk 10 ls - miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 tad iedod tos 10 ls un kontu pie reizes arī uztaisi P.S.- tas uz visu laiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Lai veiktu paarskatiijumu nav vajadziigs konts.. prosta aizej uz banku, iedod baabai, kas tur seezh 4iriku un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 tad iedod tos 10 ls un kontu pie reizes arī uztaisi P.S.- tas uz visu laiku? Jā, tas uz visu laiku. Nevis viņam vajag, bet tev. <--- iebāz sev kājstarpē. CLOSE this dump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 omg.. par šito vispār sūdzēties .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 crushy bļa tas ir pie dirsas, kurā vietā tu esi, galvenais cik laika esi pavadījis serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 ja jau es esmu vismazāk pavadījis serveī, un mani dēļ to kiko ārā, tad jau sanāk ka tā arī nekad tajā gign nepaspēlēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 nesaprotu ko tu te gribi panaakt...paarlasi ieprieksheejos postus 3x un padomaa, ko tu vareetu dariit, lai tevi nekikotu!!!!1!!1!!1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Pirms ej serveri , parmet krustu un tirs reizes parsplauj par kreiso plecu . Tici man iedarbojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Risinajums - 10 ls un nekikos vairs !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts