ANALGINS Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Endijs_Dzerkalis vismaz vareji samazinat lai ir nedaudz skatamakas bildes.. a to es ar 15" moni te braukaju no viena gala uz otru, macies ka worms lika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) cpl mill tas viens t kursh ir iespiests stuurii biju es un slow1k starp citu taadi paaris alnji vakar bija, kurus tu atprakstiiji P.S eu tak iedod kaads endijam atvaljinaajumu, besii jau vinjsh Edited April 2, 2007 by Pulkvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Es ar biju sanaca ta ka parastie admini + kk noobi( ieskaitot mani ) vs GIGN Nu nebija viss GIGN bet zilie admini bija visa CT komanda + vel ar shield spelejam Un vel labs mill bija tas kad mes visi T kempojam uz jumtina un CT ar kempoja un ta mes nosedejam 2 min Par iesakto jautribu japasakas rusty un pulkvedis (jo worms ar macho nebutu beigusi fragot ) ta ir komandas vienotiba Edited April 2, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 nemiiz, es ienaacu jau tad kad jautriiba sita augstu vilni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 P.S. 5 worma screena esmu redzams es(T) kur es ar nazi 2 izliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Cs - jautra padariishan pareizaa kmpaanijaa ! Un kas tad Endijam vainas ? Reezekne rulzz ! PS. kaadam ir idejas kaa tikt garaam skolas proxy serverim , kas liedz man speeleet aarpus LAN . thx Edited April 2, 2007 by Mr.Pipars Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Blin un es shito palaidu garaam Buutu Latvijas himnu dzirdejushi manaa izpildiijuma, jeee Bencik thee best p.s.Un vispaar es piekriitu Slowikam, es speleeju nopietni un lietai pieeju nopietni no sirds ! Tas, kad juus te nuubojat kriit uz nerviem reaali !!! Ja juus visi man baraa skrietu ar nazhiem virsuu, es jus visus apshautu un iefragotu, tik kruta monster kill buutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now