Edzha Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ar nero burning rom taks var ielikt diska filmu kura aiznem 700 MB ? iejot nero burnign rom pec tam viag uzlikt video cd un viss?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 hmm... viss te ir atrodams .. TE Var netikai 700mb, bet ari vairak cik diska lien...padoma ar savu siko kirbitu un sapratisi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) endijs aka Peper - bij ļoti izsmeļoši. manam nero rāda no sākuma kādu faila tipu vēlies rkstīt. izvēlies to kuru vaig un tik lāde. P.S uz matricas vis pa mb rakstīs ar kada 28 izmēra burtiem. Edited April 1, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ja tev vajag lai tā filma vnk ir diskā un tev vaidzēs no diska skatīties filmu AR DATORU, tad vari ņemt arī data file. Es personīgi vienmēr ņemu make data disc un vienalga, kāds faila tips. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ieejam NERO SMART SMART --> augsha ir DVD/CD,DVD,CD(izvelies kas tev pa disku)-->uzej uz favorite-->make a data CD-->..pats talak izdomasi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ja tev vajag lai tā filma vnk ir diskā un tev vaidzēs no diska skatīties filmu AR DATORU, tad vari ņemt arī data file. Es personīgi vienmēr ņemu make data disc un vienalga, kāds faila tips. 99% mājas kinozāļu un vienkārši DVD lasītāji rāda arī ja ir data disc protams ja tu tur raksti filmu pa tiešo, nevis *.rar arhīvos Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 nu kaa var nesaprast nero! tur jau vis ar bildiiteem takaa beerniem paraadiits! Es to saucu par slinkumu papeetiit nevis nezinaashanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now