amnezija Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 (edited) kā var uztaisīt liftu es mēģināju kaut ko ar func_train bet nekas nesanāca kaut ko ar izmužģīju ar func_button bet nederēja. kāds zin kā var uztaisīt normālu liftu tā ka viņš uzbrauc aukšā un nobrauc lejā protams uzspiežot uz speciālas lietas ??? EDIT----> sorry nevajag es sapratu kā jātaisa lifts sarežģīti bet sanāk labi varat šito slēgt nost velreiz sorry. Lai labotos ja kādam vajag varu uzrakstīt kā to taisīt Edited March 31, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 kā var uztaisīt liftu es mēģināju kaut ko ar func_train bet nekas nesanāca kaut ko ar izmužģīju ar func_button bet nederēja. kāds zin kā var uztaisīt normālu liftu tā ka viņš uzbrauc aukšā un nobrauc lejā protams uzspiežot uz speciālas lietas ??? EDIT----> sorry nevajag es sapratu kā jātaisa lifts sarežģīti bet sanāk labi varat šito slēgt nost velreiz sorry. Lai labotos ja kādam vajag varu uzrakstīt kā to taisīt Tas ir totali easy liftu Lifts, vinam vaards LIFT, Next Stop STOP1 Poga, meerkjis - LIFT path_corner Staavs1 - STOP1, Next Stop STOP2 path_corner Staavs2 - STOP2, Next Stop STOP1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Tas ir totali easy liftu Lifts, vinam vaards LIFT, Next Stop STOP1 Poga, meerkjis - LIFT path_corner Staavs1 - STOP1, Next Stop STOP2 path_corner Staavs2 - STOP2, Next Stop STOP1 jap es to izfiltrēju 5 min pēc topica uztaisīšanas un tapē varu zutaisīt pilnu pamācību ja tādu vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 plzz uztaisi. buushu tev ljoti pateiciigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 plzz uztaisi. buushu tev ljoti pateiciigs! es mācēt uztaisīt 9staavenei liftu. Nevis 9 path_track, bet gan 9+(9 - 2) jo augsha un leja ir ' gala pieturas ' ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) Nelielies, es 10staavenei Edited April 1, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now