ljaron Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 taatad man staav serveris(1.6) un webs uz viena WINDOWS pc. serveris iet ideaali visiem pings nav augstaaks par 60... bet man ir ljoti leeens webs... vai var vinju kkaa uzlikt aatraaku? man itkaa dir norm 10 mb/s internets.. es domaaju takaa no seerijas piemeram -> caur Task Manager uzliec hlds.exe Realtime tad ir 3x mazak lagi... vai var kkaa tapat ar web izdariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 galvenais ir uploud aatrums.. kaads tev uploud aatrums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 taatad man staav serveris(1.6) un webs uz viena WINDOWS pc. serveris iet ideaali visiem pings nav augstaaks par 60... bet man ir ljoti leeens webs... vai var vinju kkaa uzlikt aatraaku? man itkaa dir norm 10 mb/s internets.. es domaaju takaa no seerijas piemeram -> caur Task Manager uzliec hlds.exe Realtime tad ir 3x mazak lagi... vai var kkaa tapat ar web izdariit? 60 pings ir loti daudz!! Caur HTTP es nez, diez vai izdosies padariit aatraaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 skaties vai kkas neaizņem jau 80 portu (kā piemēram skype) vai arī tev ir kāda trafika filtrēšanas proga kas kko bremzē Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 paarbaudiiju visus antiviirusus.... visas progas.... nekas cits neaiznjem 80 portu.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 sorry bet web nevar uztaisiit atraaku... vieniigais ja tu uzliec vinu uz kaadu hostingu.. tikai taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ak jā, pasaki kas tev par i-netu un saita adresi, iečekošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 kads tev anti virus saka ka kaspersky baigi bremze webus nu man ir 1. majas komplekts un man viss normali webam bija .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) man ir kaspersky un man neko nebremzē, webs: http://cs-wrxteam.oo.lv. un webam nevar uzlikt takā serveris piem realtime, jo tas ir aizliegts! Edited April 1, 2007 by _Yu-Gi-Oh__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now