Kaiba Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 nu kr4 es tur taisu mapes sho un to .... Bet kaapec man ir 6itaa skat IMG ! ? Es newaru spawnus ielikt wac da probalam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 saliec .FGD valve hammer editor/fgd/counter-strike/ tev pirmstam gaaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 100% ka nepareizs FGD fails! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Fails bojats Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Tev bajats fails man taa arii bija!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Nēēē nevienam no jums faila nav bojāta jūs vienkārši nemākat lasīt un izpildīt kā rakstīts te . Jo es lasot jūsu topicus sapratu ka jūs sakat ka gign dod pretīm bojātus failus nu tā es izdzēsu visu, kas man saistīts ar VHE visus expert tom fgd failus u.t.t un savilku visu no jauna un sataisīju kā rkstīts te un viss gāja kā smērēts tā kā tā vaina ir jūsu slinkums un analfabētisms Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Nēēē nevienam no jums faila nav bojāta jūs vienkārši nemākat lasīt un izpildīt kā rakstīts te . Jo es lasot jūsu topicus sapratu ka jūs sakat ka gign dod pretīm bojātus failus nu tā es izdzēsu visu, kas man saistīts ar VHE visus expert tom fgd failus u.t.t un savilku visu no jauna un sataisīju kā rkstīts te un viss gāja kā smērēts tā kā tā vaina ir jūsu slinkums un analfabētisms es ar to domaaju nepareizi nodefineeta fgd atrashanaas vieta. driikst to saukt par 'fgd probleemu' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now