Jump to content
GIGN Forum

Wae3 Serwer

Recommended Posts

Tā pat kā jebkuru pluginu ♣▬▬▬▬▬▬♣

Dolby digital smiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gif tā pat kā jebkuru pluginu? .. tu vienkārši nezini vo bots.

Karoč, kas pa lietu XD.gif tev ir jānovelk war3ft, kas ir tas pats, kas amxmodx jebšu ja velk no šis adreses ko iedēvu tas zip fails ko novilksi tur jau būs iekšā amxmodx un tadējādi nav jēgas jau pirms tam instalēt amxx bet ja esi uzinstalējis tad nebēdējies un met pa virsu es tā izdarīju abiem 2 saviem war3 serverakiem un viss iet kā smērēts wink.gif

Dolby digital smiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gif tā pat kā jebkuru pluginu? .. tu vienkārši nezini vo bots.

Karoč, kas pa lietu XD.gif tev ir jānovelk war3ft, kas ir tas pats, kas amxmodx jebšu ja velk no šis adreses ko iedēvu tas zip fails ko novilksi tur jau būs iekšā amxmodx un tadējādi nav jēgas jau pirms tam instalēt amxx bet ja esi uzinstalējis tad nebēdējies un met pa virsu es tā izdarīju abiem 2 saviem war3 serverakiem un viss iet kā smērēts wink.gif

EV DZEKIN tikai memmiishi speelee pret easy botiem.

Un pirmais bots kas tika radiits, bij prieksh Quake,

vins neema galvaa uzreiz, es nedomaaju ka kaads

cilveeks ir bots. Ja tu domaa CSBot uz Easy difficulty,

taa arii saki.

Un ja kas WAR3 IR AMXX PLUGINS

EV DZEKIN tikai memmiishi speelee pret easy botiem.

Un pirmais bots kas tika radiits, bij prieksh Quake,

vins neema galvaa uzreiz, es nedomaaju ka kaads

cilveeks ir bots. Ja tu domaa CSBot uz Easy difficulty,

taa arii saki.

Un ja kas WAR3 IR AMXX PLUGINS

nja vell viens smiliez.de_2428.gif

nja vell viens smiliez.de_2428.gif

Vienīgais daunis šeit esi TU. Es esmu licis war3 uz sava servera. Tas ka tur jau kautkas ir iedots gatavs nenozīmē ka tas nav plugins. Pasties. Tajā mapītē ir .sma fails? -IR. Ir .amxx fails? IR. Tur vienkārši ir iedots amxx mods ar pievienotu war3 pluginu un nepieciešamajiem modeļiem u.t.t.

P.S lai tu galīgi aplaustos iesaku palasīt Dokumentāciju

Warcraft 3 Frozen Throne (war3ft) is an AMX MOD X plugin developed for Counter-Strike, Condition Zero, and Day of Defeat. It features 8 races (with a 9th that allows server operators to choose custom skills) and 2 shopmenus to extend normal play.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...