SuperRembo Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Mana kompi bija dafiga virusu un vajadzeja cieto disku formatet un tagad vins ir tukss nu no gign jau saku kacat cs 1.6 un es atri busu ar jums kopa atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 (edited) /ME REEC /ME TOTAALI LIIDZ ASARAAM /ME MIRST NO SMIEKLIEM REMBO pastaasti to tiem kuriem tas interesee..... Tu neesi iisti riktiigs jau 2ais topic shitik tups , tu domaa mums baigi ineterese , ka tavaa kompii ''dafiga'' viirusu nu un manaa arii , ebt man anti prog.Nu visiem tagad buutu jaalec kaajaas aiz sajuusmas... Edited April 5, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Man truukst vaardu Rembo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 white-line ... Pastaast, kas tur bija taads tik shausmiigi smiekliigs? Kaa tu zini, varbuut kaadam shis viss interesee ko vinsh raxta un grib zinaat shos jaunumus ... BTW ja nebuutu "Dabas briinumu", tad es nez ... Shis forums buutu vienkaarshi paaraak peleeks... So Tu te nelecies augumaa, lai vinsh dziivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 ruki pro4 ! Rembo ir dieva daavana Visi kas vinju aiztiks var reikjinaaties ar to, ka kaads tevi var ! DA ja nopietni Rembo ienes forumaa funu un mani tas priece vai arii es esmu . hehh atceries vecos laikus kaa rembo suudzeejas par to ka vinju slayoja un kickoja, un luudza imunitaati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Agraak jau te bija pavisam interesanti, tad kad veel bija aloha, ChordG un citi Tie tik bija vecie labie laiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Lirels tu doma laikam par Criminal Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 5, 2004 Author Report Share Posted April 5, 2004 jee tie bija labi laiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 taa bija kljuuda nobanot chordg es vienmeer smeelos ziniibas no vinja tekstiem + veel vinjsh vienmer apgalvoja ka VINSH ar Hainy ir labakie cs speletaji latvijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 chords jau tika atbanots, bet kaa vinsh propagandeeja, tika izaarsteets no 'cs seergas' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 white-line ... Pastaast, kas tur bija taads tik shausmiigi smiekliigs? Kaa tu zini, varbuut kaadam shis viss interesee ko vinsh raxta un grib zinaat shos jaunumus ... BTW ja nebuutu "Dabas briinumu", tad es nez ... Shis forums buutu vienkaarshi paaraak peleeks... So Tu te nelecies augumaa, lai vinsh dziivo ....Es reecu par to kur shitaads var rasties jau 2ais topick shitik sekls , to 2. topic vinjsh pat nosauca savaaa nickaa.....Par to smeejos... Un tu nu nebuusi tas kursh man pateiks kuram lekt augumaa un nelek.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Ah, Tu smirdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 ChordG, a jautaajums kapeec vinjam ir -nusos pousti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 (edited) man patiik superrembo - cilveeks ar tiiru dveeseli. man patiik lasiit vinja jaunos topikus un postus. man patiik tas satraukums, kas ielikts vinja rakstos. plauc un zel superrembo ! Edited April 8, 2004 by Jaanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Ah, Tu smirdi Ah , Tu ariii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ok` Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 heh ko weel ne viirusi tas jau buutu pasham jaarsteejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Man taads jautaajums.. kapeec tavaa datora bija daudz viirusi?? Varbuut peedeejais laiks dabuut kaadu NAV un Firewall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 baac es iisti nezinu kads ir Criminal adrese hnmmmmmmmm nu ne adrese bet... ai nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now