macho Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 bļeģ esmu nobesījies. ČĪTI ir debīlākais kas pasaulē radīts. Visi, kas viņus izmanto lai spēlētu ir gluži vienkārši nošaujami vai vismaz padarāmi par invalīdiem uz mūžu. Man vajag čītu kurš pataisa transparentas sienas. Ja tajā sūdā nāk visādi hujovi aim un ESP bonusi klāt, tad tos izrubīt. VISS KO MAN VAJAG ir transparenta sienas. NEKO VAIRĀK. Nekādus pretinieku spoguļus, mega radarus, kartes skatus no augšas, nekādus 40 dažādus aim veidus, NEKO, tikai un vienīgi FAKING CAURSPĪDĪGAS SIENAS. ja kādam ir, lūdzu atsūtiet vai nu pa mircu vai pm šite vai rakstiet šinī topikā. Man pofig cik čīts ir vecs, galvenais lai ietu uz cs1.6 versijas (kaut kādas v24 hvz, neaceros). zaibis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 būtu mājās aizsūtītu vienu foršu čītu, saucās, laikam 0pt!c GL, kuru var forši optimizēt, ja līdz rītdienai nedabūsi, varēšu aizsūtīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 neuztraucies, man nav nekāda lielā steiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 JeasusWalk, visas sienas bija caurspīdīgas. P.S. nezinu vai pareiz uzrakstīju Jēzus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 atceros, ka agrāk ar, cik vien tas stulbi varētu izklausīties, bija baigi grūti atrast jēdzīgus, nepārbāztus čītus. atradu vienus, kuri man vislabāk derēja. vienīgais viņos sienas nebija caurspīdīgas, bet apkārt cilvēciņi spīdēja cauri sienām bez jebkādiem uzrakstiem. viss vienkārši. vienīgais tev laikam tas nederēs, gan jau ka vajag priekš kaut kāda mūvija, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 atceros, ka agrāk ar, cik vien tas stulbi varētu izklausīties, bija baigi grūti atrast jēdzīgus, nepārbāztus čītus. atradu vienus, kuri man vislabāk derēja. vienīgais viņos sienas nebija caurspīdīgas, bet apkārt cilvēciņi spīdēja cauri sienām bez jebkādiem uzrakstiem. viss vienkārši. vienīgais tev laikam tas nederēs, gan jau ka vajag priekš kaut kāda mūvija, ne? nē viņš spēlēs GIGNĀ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Vispaar jau var njemt da jebkurus 4iitus kur dah tur suudi vnk iej config failaa un uzliec ko tev tur vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Man bija vienreiz normalis citi...visu vareja redzet casur sienu un ljoti labi pretinieksu!!! chtus sauca : Speed..(neatceros) kam tev 4itus!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 FighterFX 6.0 vai Furious SP 5.0 parejie sux, vaig shitos tik uzkonfiguret adminu darbam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 nu tas pox panjem Bad Boy tie mo6 tew derees Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 FighterFX 6.0 vai Furious SP 5.0 parejie sux, vaig shitos tik uzkonfiguret adminu darbam Tu saproti Ja tajā sūdā nāk visādi hujovi aim un ESP bonusi klāt, tad tos izrubīt. VISS KO MAN VAJAG ir transparenta sienas A ja kā es redzēju daudzos saitos bija apraksti tur ir viss ALL sh,wh,aim etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 chiiteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Tu saproti A ja kā es redzēju daudzos saitos bija apraksti tur ir viss ALL sh,wh,aim etc. Ja tajā sūdā nāk visādi hujovi aim un ESP bonusi klāt, tad tos izrubīt. VISS KO MAN VAJAG ir transparenta sienas Taada iespeeja pastaav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 eu davaiķe zavaļiķe jebalo man te tukša spriedelēšana galīgi nav vajadzīga - vot hyperboy atsūtīs man rītdien, jūs te pārējie tikai kaut ko iekakāt mākat no kā nav nekādas jēgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JANsis Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 macho, novelc dll failu.. viņu izmanto mūvīmeikeri, lai uztaisītu wireframe sienas or something.. nezinu.. tur ir pieejams wh aims un citi sūdi, viegli konfigurējams n stuff.. skype me : jansis4853 - aizsūtīšu, iemācīšu lietot, kad Tev vajadzēs. p.s. lielās fazer šokolādes ar riekstiem parāds izdzēšās, okz? *~ mcaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 vispār tavs mails neatnāca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Aizmetu 1337os čītus pa IRC`u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 visu vareja redzet casur sienu un ljoti labi pretinieksu!!! Tas ir WallHack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Tas ir pizdec, cik visi te gudri par krāpšanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 Tas ir pizdec, cik visi te gudri par krāpšanos Know your enemy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 iisteniibaa ar badboys arii ir caurspidigas sienas tikai!jo pirms tu uzspied end tev jau ir WH bez aim un visaam taam hujnjaam!vieniigi man badboyam speedhaks lago mans rekords ir bans 3. raundaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) mans rekords ir bans 3. raundaa 4IITERI RLZ?! Edited March 29, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ja nemaldos blody vienreiz gribeeja redzeet de_train kkadu bagu un mircaa prasija lai kads suta visparastako wh,nevienam nebija tad ja nemaldos vinsh dabuja caurspiidiigaas sienas... ask him maybe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) Te dahyja chiiti kur redz caur sienaam utt...6e Un spiidiigas viss ko vaig var arii ka4aat 6eit EDIT: Var arii buut kaac maz viirusinjsh tapeec nodroshinaties ar labu AV Edited March 29, 2007 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 4iiittti sux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now