esc Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) Kr4 problema taada: tad nu nesen mees-klana biedri , izleemaam , kad man ir jauzmeiko kaut cik sakariigs web, saakuma meigjinaaju pats kko skripteleet, itkaa jau sanaaca bet katrai xuinjai skriptot arii negribas, turklaat , ar manu pashadrbu nezskapeec negaaja ps3 tapeec izdomaaju likt jau gatavau skriptu ! itkaa meiginaajis esmu likt dahzaadus viss itkaa iet lidz tam kad jainstalee lapa, vienalga es meginaaju e107, tad nuked-klan, tad phpfusion kr4 murgs, tgd jomala , bet tikk un taa viena un taa pati probleema itkaa akd jaaievada dati datubazes rott lacoalhost tad tie vissi itkaa ir`a un iet , bet tad izlec tjipa ka man janomaina jaaktivizee taadi un taadi faili : config.php instal.php --> kursh parasti ir vismaz 10gb liels un mekleet to un to rindidnju ir neiiespeejami uc! tad tjipa paraadas kad puse skriptu ir : administrator/backups/ Unwriteable administrator/components/ Unwriteable administrator/modules/ Unwriteable administrator/templates/ Unwriteable cache/ Unwriteable components/ Unwriteable images/ Unwriteable images/banners/ Unwriteable images/stories/ Unwriteable language/ Unwriteable mambots/ Unwriteable mambots/content/ Unwriteable mambots/editors/ Unwriteable mambots/editors-xtd/ Unwriteable mambots/search/ Unwriteable mambots/system/ Unwriteable media/ Unwriteable modules/ Unwriteable templates/ Unwriteable tad vel kkds CHMOD.... kr4 murgs,tur laikam kkas ir jaaaktivizee vai ne?! taatad ko es gribu no tevis? IZSTAASTI MAN SKADRI UN GAISI,KAS JAADARA , SOLI PA SOLIM- PLZ! (es vel ar gataviem web skriptiem maacos) Edited March 28, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Beyond your abilities! Tu vēl esi pārāk jauns, lai spētu kaut cik loģiski domāt. Nodarbojies ar ko citu. Ej paspēlē futbolu vai kaut ko tml. Uzreiz pasaku, ka necik tālu netiksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:MadZutiS:. Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Nu vecīt no tava rakstītā maz ko varēja saprast, bet... Nu kāds jau tev gan jau palīdzēs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 Beyond your abilities! Tu vēl esi pārāk jauns, lai spētu kaut cik loģiski domāt. Nodarbojies ar ko citu. Ej paspēlē futbolu vai kaut ko tml. Uzreiz pasaku, ka necik tālu netiksi. Pidinj aizveries zajebal taads prooff a4kariigs , zb idiots, ja nejeedz neraksti neko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 config.php instal.php --> kursh parasti ir vismaz 10gb liels un mekleet to un to rindidnju ir neiiespeejami uc! nedirs, nav 10Gb, atrast lietojot search nav nekas grūts, turklāt rindas ir numurētas bet vispār norek jau pateica pareizi - tu esi pārāk jauns, āāā nē vnk programmēt nav priekš tevis, ej labāk spēlē CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 nedirs, nav 10Gb, atrast lietojot search nav nekas grūts, turklāt rindas ir numurētas bet vispār norek jau pateica pareizi - tu esi pārāk jauns, āāā nē vnk programmēt nav priekš tevis, ej labāk spēlē CS Vismaz kāds te mani saprot esc -> Ja Tu uzdod šādus jautājumus, tad ir skaidrs, ka Tu neko nejēdz, tātad nav vērts arī skaidrot. Tik elementāras lietas, ja nevari atrisināt izmantojot googles tanti, tad nekādīgi palīdzēt nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 Vismaz kāds te mani saprot esc -> Ja Tu uzdod šādus jautājumus, tad ir skaidrs, ka Tu neko nejēdz, tātad nav vērts arī skaidrot. Tik elementāras lietas, ja nevari atrisināt izmantojot googles tanti, tad nekādīgi palīdzēt nevaru. Blin nu , veciit ja njexuja nevari paliidzeet- reraxti neko! Elemetaaras lietas? Ka jau teicu: "pirmo reizi panjeemu rokaas, " gatavus skriptus! Un nevaru tik gaala!!!! un ,Vincister, runaajot par to cs insteikshos tev nesaprotami , NEMIIZ- kaa es to domaaju? ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ja uz tava pc >nonem read only ja uz web server>caur ftp nonem read only (car chmod command, vai ja ir normaals GUI progai - ) un taga ej spelet savu futbolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Install.php --> kursh parasti ir vismaz 10gb Tanu gan maktens webs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now