Ducatii Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 iemācat man uzlikt mircā a-join uz kanāliem, savādāk daudzi prasa, lai uzliek A-join, bet es pat tā lāga nezinu kas tas ir, tikai apmēram nojaušu ap ko lieta grozās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 hmm. man liekas ka shada veida topiks jau ir bijis tikai ka uztaisit savu mirc kanalu! ari tur bija paskaidros par visu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Nezinu, vai pareizi sapratu. kr4 uzspied uz favourite. pievieno to chanelu, kuru gribi auto joinot. un tur ieķeksē join on connect kkas tāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 option blakus ir tāda mapīte favorites, defoultā tur jau k-kādi sūdi iekšā samesti ir, tos izdzēs un add jaunu, tev vajadzīgo kanālu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Ieej kanālā, kuru tev prasa pievienot a-join, nospied augšā favorites--->add to favorites--->ķeksis pie join on connect. A-join nozīmē to, ja tu kādam kanālam viņu uzliec, tad tu automātiski ieiesi tajā kanālā, kad atvērsi mirc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now