Jump to content
GIGN Forum

Cik Daudzi Ir Ieksh Csm?

carrot
 Share

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

HoLLow_LiFe said:
esmu dusmīgs, jo ja nemaldos, tas sms maksāja 95 sant. = 3 aliņi, vai kā tagad super netto bija akcija uz Walter aliņu 2l pa 58.. sad.gifpost-6-1145456783.gif

neesi beediigs.

antinz man paraadaa kaadu fuuri ar alu, taakaa kad satiksu to, dabuusu alu, tu man paliidzeesi iztuksot laugh.gif

HoLLow_LiFe said:
esmu dusmīgs, jo ja nemaldos, tas sms maksāja 95 sant. = 3 aliņi, vai kā tagad super netto bija akcija uz Walter aliņu 2l pa 58.. sad.gifpost-6-1145456783.gif

A tu pa tiem 95 sant. tāpat yos aliņus nevarētu dab;ut, jo tā nauda ir kartē, ārā vairs jau nedabūsi.

P.S nēsi bēdīgs.

Manus svētus paunzorus no 1.2 neviens neredz sad.gif((((((((((((((((((((((((((((

edit- bļēē, tagad par savu 50k trajautu sapirku 2 nažus baigos un pacēlos +15vietas nacionālajā rangā yo, krušīšu visus nafig nost @ 1.2, uzcelšu vel labu piķi šosezon un tad jāiet flešijs no 1337 notriekt biggrin.gif

edit2- BE WEWY WEWY AFWAID!!!!!

Edited by ExtraOrdinary

a es uz 1337 sad.gif peedeejaa speelee meeginaaju zaudeet, bet maneejie visus raundus ar uzjiem speeleejot vinneeja 10:2, peectam ka cts visi raundi ar scoutiem, un tur pateicoties eco(usp) vinneeju 3 raundus:( 1337 es naaku ar mieru

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...