mephisto Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Tātad! Ja kādam nav klana, esmu ar mieu upurēties un vākt komandu SR rīkotajam turnīram. Klana tags būs '' un klans'', bet varam vēl strīdēties. Spēlēju sūdīgi, kādus pāris mēnešus neesmu spēlējis, bet nu atkal iemācīšos Tātad, ja ir kādas vēlmes pieteikties sūti man PM. P.S. Vienalga cik labi tu spēlē, vienalga vai tev jau ir klans, vienalga vai esi retards, ja tikai māki nopirkt emku un bruņas, sūti man PM. Tā teikt klans for tournament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Nu vecīt , ieej Irc.lv @ #gather.cs [ cannala ] un meklē ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Tātad! Ja kādam nav klana, esmu ar mieu upurēties un vākt komandu SR rīkotajam turnīram. Klana tags būs '' un klans'', bet varam vēl strīdēties. Spēlēju sūdīgi, kādus pāris mēnešus neesmu spēlējis, bet nu atkal iemācīšos Tātad, ja ir kādas vēlmes pieteikties sūti man PM. P.S. Vienalga cik labi tu spēlē, vienalga vai tev jau ir klans, vienalga vai esi retards, ja tikai māki nopirkt emku un bruņas, sūti man PM. Tā teikt klans for tournament. Ja butu jaspele kada vacu cup,tad vecit esmu istais priekš tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Nu vecīt , ieej Irc.lv @ #gather.cs [ cannala ] un meklē ! sorry par offtopic bet gathera gadas 4iteri nu tas ira pie kajas bet parasti vnk cw visu aiziet no servera tapec nav tik izdevigi tur njemt :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 ja godigi, tad gatheraa chiiteru ir daudzak, ka saprashanas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) vot varētu savākt tīmu. pēdējā lakā, gan nav spēlēts cw, jo visu laiku ārdos GunGame. rankā es tur esmu k-kāds 16/2300, so k-kāds skils jau ir. ja ir vēl kāds normāls čalis, tad varētu uztaisīt vienu klanu "[klana^tags]" (<-- tas ir nosaukums) priekš SR cup`a Edited March 22, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) vot varētu savākt tīmu. pēdējā lakā, gan nav spēlēts cw, jo visu laiku ārdos GunGame. rankā es tur esmu k-kāds 16/2300, so k-kāds skils jau ir. ja ir vēl kāds normāls čalis, tad varētu uztaisīt vienu klanu "[klana^tags]" (<-- tas ir nosaukums) priekš SR cup`a JUU! TU ESI RIKTIIGS SKILLERIS, ESMU REDZEEJIS KAA TU TAJAA BOTU SERVERII PLOSIES! Edited March 22, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) JUU! TU ESI RIKTIIGS SKILLERIS, ESMU REDZEEJIS KAA TU TAJAA BOTU SERVERII PLOSIES! O RLY? da nu jebal. k-kādi pidiņi pat krānu neļauj pastaipīt KĀPĒC TU ESI TIK ĻAUNS? Edited March 22, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 O RLY? da nu jebal. k-kādi pidiņi pat krānu neļauj pastaipīt Tas toch ir kads botu serveris vai arii tu esi riktigi labais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) Tas toch ir kads botu serveris vai arii tu esi riktigi labais? nu gadās, ka tur savācās nūbiņi, bet man tur tik un tā samērā labi iet p.s. tuprinām staipīt krāniņu, drīz jau ap cisku varēs sākt tīt. bet līdz macho awp lvl man vēl tālu. uj, ku` tālu.. Edited March 22, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 nu gadās, ka tur savācās nūbiņi, bet man tur tik un tā samērā labi iet p.s. tuprinām staipīt krāniņu, drīz jau ap cisku varēs sākt tīt. bet līdz macho awp lvl man vēl tālu. uj, ku` tālu.. Dod ip lai var iet tevi novākt. P.S tas nav gadījumā sonar gungame vai kkā tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Dod ip lai var iet tevi novākt. P.S tas nav gadījumā sonar gungame vai kkā tā. tas pats vien ir. tikai nenāciet uz turieni, tā jau baigi grūti tikt iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Jā man ar teams derētu, varētu kā vecs jūras vilks teiktu - izžvadzināt kauliņus! P.S. ŅĒMAT MANI JĀ JĀ! ESMU UBER PRO SKILLA' ČUBZIKS! P.S2 Godīgi, man derētu kāds teams .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Dod ip lai var iet tevi novākt. P.S tas nav gadījumā sonar gungame vai kkā tā. Atsuut adreses nosaukumu jonaass! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 nu gadās, ka tur savācās nūbiņi, bet man tur tik un tā samērā labi iet p.s. tuprinām staipīt krāniņu, drīz jau ap cisku varēs sākt tīt. bet līdz macho awp lvl man vēl tālu. uj, ku` tālu.. gribēju tikai palielīties ka es ar ak tagad šauju iespējams pat labāk nekā ar awp. Grūti gan tā salīdzināt, bet nu man tā liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 gribēju tikai palielīties ka es ar ak tagad šauju iespējams pat labāk nekā ar awp. Grūti gan tā salīdzināt, bet nu man tā liekas KAs sunim asti cels,ja ne pats sev Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Atsuut adreses nosaukumu jonaass! Ej pie serveru saraksta, sarindo pēc nosaukuma un meklē sonar gungame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 gribēju tikai palielīties ka es ar ak tagad šauju iespējams pat labāk nekā ar awp. Grūti gan tā salīdzināt, bet nu man tā liekas a es ar bisi pa cūkām labāk šauju nekā tu ar ak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now