bencik Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Te laikam viss apstajies un iniciativa zudusi Nop nekas nav beidzies vnk man shitie datumi nedereeja tapat, kaa parejiem dazhiem labiem Naakamnedelej saaksim domat, es saku taisam 14,15 apriili??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 fuJ1 uzprieksu, nebuus taalu jaabrauc no Bauskas, man shkjiet ka no Riigas sanaak pat veel tuvaak reekjinot taa ka no Riigas liidz Bauskai ir 67 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) šodien gludais ieminējās vai es braukšot, es gan atbildēju, ka nē. viņš teica, ka arī pagājušo reizi esot bijuši daudzi nezināmie, so lai es braucot. and thats why i am asking: "Mommy (tb papas), can i go!?" eem ko es varu pateikt par sevi? - man ir 17. jau gadu dzīvojos pa šejieni, esmu jawtrz *giggly* & pats galvenais NENOVEMJU stūrus vai k-ko citu no gigna labi pazīstu gludo un flašiju.. vnk gribas satikt visus papas un prosta pačilot (sen nav sanācis ) es jums varētu pastāstīt noklusētos faktus par sprādzienu @ R3V Edited March 28, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Nemam 14 vai 15 aprili ? Vieta cik saprotu fuj1 rezidence??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Nemam 14 vai 15 aprili ? Vieta cik saprotu fuj1 rezidence??? Es saprastu, ja runa būtu par 13. vai 14. aprīli, bet 15. aprīlis tak ir svētdiena. Kāda vēl tusēšanās svētdien? Vajag noorganizēt ar ēdamajiem arī. Naudu par rijamo varētu mest kopā. Nu ok tad jau nemam 13, 14 aprili, par organizeshanu neuztraucaties Galvenais lai fuj1 dabuu vietu, un dod akceptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 principā vieta vienmēr ir brīva! tur tikai paziņām tā pirts tiek dota! takā par to nav nekāda stresa! pasakat laicīgi datumus, utt. Srazu brīdinu , ka vairāk pa 30 cilvēkiem tur vietas nebūs. 100 punkt! lab +5 ... Jericco - jums no Bauskas pavisam viegli, 40 km un esat klāt! p.s. Bečikam pirts bildes nosūtīju , takā viņš pateiks savu verdiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Karoche te buus paaris bildes no taas vietinjas Fuj1 atsuuti vai ieliec veel kadas bildes no aarpuses, jo es domaju, laicins buus vismaz +15, ta ka pa aaru arii sanaaks tuseet Gribeetos dzirdeet vismaz paaris cilveku viedoklus par to vai datumi der, vai vieta laba, protams visvairaak gaidiitu atbildi no gign administracijas. Ja viss bumbas kershos pie lietas, un buus jaauztaisa ''spring burzino'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Srry par otru postu, bet kaut kaa uzmaniba japieveersh, tatad der??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Es labprāt, bet13-14-15 es strādāju.... man atkal ir atvaļinājums un es varētu patusēt jebkuru datumu līdz 11.aprīlim. Beņchik...mana uzmanība tika pievērsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Vieta izskatās smuka. Ja daudzi netiek 13,14, tad varētu arī taisīt 6 vai 7. aprīlī, kas sanāk nākampiektdien, sestdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Nu to jau arii es gribu zinaat, man arii loti interesee ko galvenie gignieshi saka, par datumiem un vietu, ja nemam nakamo nedelju butu baigi labi no 5dienas uz sestdienu. Es domaju fuj1 ari grib atraak zinaat, kados datumos , kas notiek p.s. Worm,macho, pain test edd utt. ko juus domajiet par datumiem un vietu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 naakamaa nedeelja man neder! man sestdienaa ir paaaaartiiiiiii, uz kuru nevaru neierasties. aaaa, un pirms tam ir bifoor-paartii, uz kuru arii nevaru neierasties. p.s. par after-paartii veel nezinu, bet ljoti iespeejams, ka arii buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Pagaidaam spiid 13, 14 apriilis.... Un parejie gignieshi ko domaa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Braukšu uz turieni ar plakātiem un protestēšu pret tusiņiem. Jūs taču man iznesīsiet aliņus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Braukšu uz turieni ar plakātiem un protestēšu pret tusiņiem. Jūs taču man iznesīsiet aliņus? Ej dirst neko nedabuusi, atradies te protestetaajs !!!! p.s. nu varbuut vienu alinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Varetu pie manis next week kaadu vakaru! Ja nesnigs sniegs! rau ko savam beebim milosais tetuks nopirka... Cheers, Beefytron Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Varetu pie manis next week kaadu vakaru! Ja nesnigs sniegs! rau ko savam beebim milosais tetuks nopirka... Cheers, Beefytron o jē, bēbim savs ķīnietis aka džekijs čans Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 13tais un 14tais man neder Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Beefy, bet tev tak piln maaja nebus Zin kaa berni radi draugi utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 kas tagad ar tiem datumiem notiek. 13. vēljoprojāt tiek cilāts vai jau domā citu datumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 principā vieta vienmēr ir brīva! tur tikai paziņām tā pirts tiek dota! takā par to nav nekāda stresa! pasakat laicīgi datumus, utt. Srazu brīdinu , ka vairāk pa 30 cilvēkiem tur vietas nebūs. 100 punkt! lab +5 ... Jericco - jums no Bauskas pavisam viegli, 40 km un esat klāt! p.s. Bečikam pirts bildes nosūtīju , takā viņš pateiks savu verdiktu. ka likts, ja pie tevis notiksies tad noteikti 13. 14. liekas taa nekam nederiigi datumi neviens akal nevar tikt iisteniibaa, jo veelaak jo labaak, kameer pamazaam pavasaris iesils tikmeer varees jau aaraa pa nakti virubonaa guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Beefy, bet tev tak piln maaja nebus Zin kaa berni radi draugi utt Man senci uz kalniem aizrava ta ka menesa pasi sakuma datumi man pavisam brivs darz! cheers, Beefyspeedracer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Kurā vietā tas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) es tikai gribēju atgādināt, ka 14.04 (6diena) ir jāstrādā/jāmācās 14tajā tiek atstrādāts 30tais, kas būs brīvs Edited April 1, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 es tikai gribēju atgādināt, ka 14.04 (6diena) ir jāstrādā/jāmācās 14tajā tiek atstrādāts 30tais, kas būs brīvs kas bija brīvs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts