Jump to content
GIGN Forum

Cs Czero Help

Recommended Posts

ESmu jau mazliet atspēlējis prosto CS 1.6 un baigi sagribējās atkal uzspēlēt Condition Zero (kādus 3 gadus iepriekš spēlēju), un tādēļ noka4āju no Baltgamiem...Atnāca k-kāds ~200mb liels rars un atarhivējot tur ir iekšā visi soundi, sprites, mapes u.c... Bet man jautājums kā es varu uzintslēt to spēli vai palaist?

ESmu jau mazliet atspēlējis prosto CS 1.6 un baigi sagribējās atkal uzspēlēt Condition Zero (kādus 3 gadus iepriekš spēlēju), un tādēļ noka4āju no Baltgamiem...Atnāca k-kāds ~200mb liels rars un atarhivējot tur ir iekšā visi soundi, sprites, mapes u.c... Bet man jautājums kā es varu uzintslēt to spēli vai palaist?

Domāju, ka tas viss jāieliek tur, kur cs, tikai kad taisi schortcut, -game cstrike vietā raksti -game czero

Domāju, ka tas viss jāieliek tur, kur cs, tikai kad taisi schortcut, -game cstrike vietā raksti -game czero

sorry, par stulbo jautājumu, bet kā tu to domā - taisi shortcut?

EDIT: Nu es lkm sapratu, ka properties jānomaina exe fails, kuru tam shortcut jāver vaļā un jānomaina uz game czero, bet tā jau tā problēma, ka tur nav neviens exe fails tajā czero folderī, kuru no4akāju...

bļe, sapratu lkm...es izdzēsu ārā cS 1.6, bet man vajag to hl.exe, ja?

Edited by hehe

protams tev vajag hl.exe

vienkārši visu to mapi 'czero' liec tur pat kur atrodas mapes 'cstrike' un 'valve'

un palaid shortcutā pieliekot '-game czero'

Precīzi.

CS un CZ jau skaitās kā addons HL un bez HL Tu nepalaidīsi ne vienu, ne otru.

tad jau sanāk, ja man ir 1.6, tad es k-kā varu pārkļučīt uz halflife? ja jā, tad kā? plzz pasakat rolleyes.gif

Diemžēl nevari gan. Nav visi faili, kas nepieciešami hl, tikai bāze. CS 1.5 varēja, bet Valve jau arī gudra. Pārdos HL un CS atsevišķi - lielāks piķis.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...